Jump to content

koncerti

Featured Replies

pre nekih 10 godina - uvek. danas, jebemliga - poslednjih par ploča baš daleko ispod proseka.badava to kažeš. ne pratiš promene :(no, ko jebe pičku i debose jer se zakucavaju 27. i 28. oktobar za ovog dasu, a 26. već potvrđen u sloveniji!
Uf,odlicno :Hail: , gledaj da se to ne izjalovi...

Edited by Apollo Creed

• Replies 9.7k
  • Views 844.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• kakvi su to ljudi...   posle bg koncerta u areni mislim 2011 sam prisao 3D-ju i rekao mu da imam divnu drugaricu koja boluje od teske depresije i da veceras nije mogla da bude tu da ih vidi.

• Ian Mancunian
    Ian Mancunian

Massive Attack sinoć posećeni i pronađeni veličanstveni, kao i uvek! Imao sam dvojbu da li da se cimam do Bristola, ali nakon noćašnjeg iskustva, gorko bi zažalio da nisam. Jer uvek je najbolje kući

• Neplanirano otišao sam sinoć u DOB na koncert Eve Braun i bilo je sasvim dobro.   Povod za koncert je 25 godina od Heartcore albuma. Amerikana puna: nas matorih, nas matorih sa dečicom

Posted Images

Uf,odlicno :Hail: , gledaj da se to ne izjalovi...
gledam, ali ne mogu uvek da ispratim kad krene cenjkanje. tako propadoše i n. pussy, i peytoni.
joj i ja bih ovo stim da smo na prvi cert zakasnili i upali na poslednjih 10min i izvedbu Temple of love :wub: ali me mrzi da se cimam po ovoj vrućini :mellow: Vaso pošto su se mogle naći katre sinoć?
Dve karte placene 1.500 din nesto oko 22h, toliko znam.

26. julDom omladine Beograda, Velika sala21.30 Kim Gordon and Ikue Mori

velika sala?!?!?!

Velika šnala

Velika sala - Velika šala

u skladu sa cenom karte.

aj crvena jabuka, plavi orkestar i valentino al plejboj :lolol:

aj crvena jabuka, plavi orkestar i valentino al plejboj :lolol:
Sve sto vole mladi :lol:

da. mladi penzioneri

Oni najviše šljokaju pivčugu i ne smeta im prašina.

nije da bih isla na birfest, ali sam se nekako nadala da se plejboj nikad nece vratiti u nase zivote. al ako nastupe sa sister kejs, to ce sigurno biti nezaboravan dozivljaj.