bad music for bad people Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 za sada samo kratko pre nego što se sve potvrdi:6. oktobar - john paul keith @ gun clubhttp://johnpaulkeith.net/main/10. oktobar - nashville pussy @ gun clubhttp://www.nashvillepussy.com/home12. oktobar - reverend peyton's big damn band @ gun clubhttp://www.bigdamnband.com/do kjurca - nešvilska pička otkazala, zapadnoevropski pederi bolje plaćaju nego jad iz ex-yu. otkazali i debeli pejtoni iz istog razloga.ako se nešto ne skenja sa j.p. keith & the one four fives datumi su sledeći:Petak, 5. oktobar - Velenje @ eMCe PLAC VELENJESubota, 6. oktobar - Senta @ MojoNedelja, 7. oktobar - Beograd @ Gun Club
bad music for bad people Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 do kjurca - nešvilska pička otkazala, zapadnoevropski pederi bolje plaćaju nego jad iz ex-yu. otkazali i debeli pejtoni iz istog razloga.ako se nešto ne skenja sa j.p. keith & the one four fives datumi su sledeći:Petak, 5. oktobar - Velenje @ eMCe PLAC VELENJESubota, 6. oktobar - Senta @ MojoNedelja, 7. oktobar - Beograd @ Gun Club potvrđeno!!
ultra plasticni Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 Ima sutra vece Tamikrest iz Tinariwena na manifestaciji pod naslovom Ring Ring na Belefu
yolo Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 tamikrest su vec neko vreme mnoooogo bolji od tinariwena. mladji su, odrasli su na roku i to se oseca - uostalom imaju 2 albuma za subpop. prosle godine su bili na turneji sa dirtmusic, mislim da su sa njima svirali nad drugoj godbi u ljubljani
ultra plasticni Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 Slazem se. Na mojoj proslogodisnjoj listi najboljih albuma zauzeli su drugo mesto.
Аврам Гојић Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 Belgrade Calling pocinje do jaja :) tek sada otvaraju ulaze, a najavljeno je da ce otvarati u 17h. Limenka Jelena 240 dinara, postali smo svet.
Прслин Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 Limenka Jelena 240 dinara, postali smo svet.Још нисмо: пре месец дана сам у Италији на концерту опскурне џез метал групе точено пиво плаћао по 5 јуришића.
Nikola Kiric Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 al' ste razmazeni, ovde je odavno pivo 7-8 evra minimum...
boshoku Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 ocekivano govno od na brzinu sklepanog, gistro festivala (eho, pa jos grdje.. eej, prodaju toceni vops od 0.4 za 200 rsd..). hez-binovi te prevashodno, never-uozovi za somnabulne cene. ipak, pe dali sve sebe; svaka cas' s'obzirom da je bilo vise ljudi na bini do li ispod.ugly kid joe pak, donose preokret i osvezenje.
Strucnjak Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 za sada samo kratko pre nego što se sve potvrdi:12. oktobar - reverend peyton's big damn band @ gun clubhttp://www.bigdamnband.com/Ovako se ne piše Reverend Horton Heat! <_<
Аврам Гојић Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 Bravo Bede. Sada: slusam cult iz fan pita, pored madjarskih bajkera i tipa oji je isti ozi. Meni dobro, promuklom Ianu mozda i nije.
Mp40 Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 cut, ja sutra potezem da gledamn Sisterse 2. put iako znam da je njesra!
bad music for bad people Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Ovako se ne piše Reverend Horton Heat! <_<pre nekih 10 godina - uvek. danas, jebemliga - poslednjih par ploča baš daleko ispod proseka.Bravo Bede. Sada: slusam cult iz fan pita, pored madjarskih bajkera i tipa oji je isti ozi. Meni dobro, promuklom Ianu mozda i nije.badava to kažeš. ne pratiš promene :(no, ko jebe pičku i debose jer se zakucavaju 27. i 28. oktobar za ovog dasu, a 26. već potvrđen u sloveniji!
ivy Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 cut, ja sutra potezem da gledamn Sisterse 2. put iako znam da je njesra!joj i ja bih ovo stim da smo na prvi cert zakasnili i upali na poslednjih 10min i izvedbu Temple of love ali me mrzi da se cimam po ovoj vrućini Vaso pošto su se mogle naći katre sinoć?
Recommended Posts