Jump to content

koncerti

Featured Replies

Jebote, veceras cu gledati jedan od tri najomiljenija benda s pocetka srednje skole, a nemam nikakav osecaj :unsure: Omatorilo se, previse.

• Replies 9.7k
  • Views 845k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• kakvi su to ljudi...   posle bg koncerta u areni mislim 2011 sam prisao 3D-ju i rekao mu da imam divnu drugaricu koja boluje od teske depresije i da veceras nije mogla da bude tu da ih vidi.

• Ian Mancunian
    Ian Mancunian

Massive Attack sinoć posećeni i pronađeni veličanstveni, kao i uvek! Imao sam dvojbu da li da se cimam do Bristola, ali nakon noćašnjeg iskustva, gorko bi zažalio da nisam. Jer uvek je najbolje kući

• Neplanirano otišao sam sinoć u DOB na koncert Eve Braun i bilo je sasvim dobro.   Povod za koncert je 25 godina od Heartcore albuma. Amerikana puna: nas matorih, nas matorih sa dečicom

Posted Images

Jao nemoj sa tim omatorili smo, ježim se od tih priča o mladosti, kao da smo starci. 1 poznanik je tako počeo da priča kako smo matori već u ranim dvadesetim sećajući se šta je radio kao adolescent. I od silne priče kako je mator sada i izgleda stariji nego što jeste.Sutra mi neće biti problem da li sam mator ili mlad, nego kako da posle koncerta izbegnem patrolu sa džipom na mostu slobode

Meni ce sutra posle koncerta biti problem da se zaustavim na drugom Majinom indeksu.

ja večeras gledam omiljen mi bend i uzbuđena sam ko adolescent

ja večeras gledam omiljen mi bend i uzbuđena sam ko adolescent
tea break? :unsure:
Jebote, veceras cu gledati jedan od tri najomiljenija benda s pocetka srednje skole, a nemam nikakav osecaj :unsure: Omatorilo se, previse.
hari mata hari se ponovo okupio?
tea break? :unsure:
da :wub:pasi
vermez3.jpg

:D ne gledaš fajn print

pasi

nismo dosli da se vrijedjamo :(nisu li se oni raspali?

Edited by assück

nisu, to je bila buva.to se dešava kada ostaješ ulogovan na fb na javnim kompovima :D

los izgovor. videli da mogu da obrlate jos poneku pankerku diljem balkana pa nastavili <_<

Sinoć u Festu - La Otracina, Kadavar i Temple of the Smoke. Razvaljivanje, taman lepo pomešani redosledi, red spejs stoner psidže, red Creama i Sabbatha, red ludilo prog hard roka.

hari mata hari se ponovo okupio?
A, ne, njih sam najvolio na zavrsnim godinama studija.
A, ne, njih sam najvolio na zavrsnim godinama studija.
onda smo se sigurno vidjali na koncertima. ja sam bio onaj sto hariju uvek donese korpu tamnocrvenih ruza.