Jump to content

koncerti

Featured Replies

Sereš, lično sam prisustvovao sceni kad je pevač jebo kevu nacisti na jednom forumu. Odvalio ga od posta! Dečko ne priča nego radi.

• Replies 9.7k
  • Views 845.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• kakvi su to ljudi...   posle bg koncerta u areni mislim 2011 sam prisao 3D-ju i rekao mu da imam divnu drugaricu koja boluje od teske depresije i da veceras nije mogla da bude tu da ih vidi.

• Ian Mancunian
    Ian Mancunian

Massive Attack sinoć posećeni i pronađeni veličanstveni, kao i uvek! Imao sam dvojbu da li da se cimam do Bristola, ali nakon noćašnjeg iskustva, gorko bi zažalio da nisam. Jer uvek je najbolje kući

• Neplanirano otišao sam sinoć u DOB na koncert Eve Braun i bilo je sasvim dobro.   Povod za koncert je 25 godina od Heartcore albuma. Amerikana puna: nas matorih, nas matorih sa dečicom

Posted Images

Brkovi 05.05 u Bozidarcu.
Nakon koncerta u UN-der-world-u svako njihovo gostovanje u BG-u je must. Malo je nezgodan datum, ali trebalo bi da dobacim. Ostavi mesto za jedno pivo koje ti dodjem od proslog hadziluka ;)
Bice shale!! Ko nije stigo na Hladnopivsku blagohumoristicnu kritiku nicega, moze se razveselit uz Brkove, totalno!
Jes' vala. Jebo svaku muziku i zabavu koja ne napada nacizam i fasizam ili bar ne velica komunizam.
Nakon koncerta u UN-der-world-u svako njihovo gostovanje u BG-u je must. Malo je nezgodan datum, ali trebalo bi da dobacim. Ostavi mesto za jedno pivo koje ti dodjem od proslog hadziluka ;)
Dogovoreno ;)
Jes' vala. Jebo svaku muziku i zabavu koja ne napada nacizam i fasizam ili bar ne velica komunizam.
bojim se da se nismo razumili...

Jer ide neko na Slapshot u utornik u Ganu?

Daleko mi Gana. Oće da sviraju bar u nekom Tunisu ili tako negde, pa da razmislim?

Ne razumem.E, da, Terror i Death Before Dishonor 19. aprila, takodje u budjavom Ganu.

aj prozivamo milogleda. opet.

Za ove buđave dizel bendove? Pa čovek iz blokova, šta bi drugo slušao, jadničak.

+1

Šta?

Za ove buđave dizel bendove?
može i za to. a ne može ni da popije.

Pa iz blokova je. Pije jednu malu koka kolu ceo dan na trafici u kraju, gricka semenke, pljuje na pod i gleda ribe koje prolaze. Kad se privali na neku žurku u kraju, sabije 3 deci votke na brzinu, pa smara ribe, oće da se bije sa tipovima, i onda padne u nesvest na terasi. Pa pegla na cveće. Ujutru ga uvek poslednjeg izbacuju sa gajbe.

Edited by henrik larsson

čekaj, pa to liči na mene. vratimo se na dizel bendove.

Nadam se da nije prvoaprilska sala!

Rage Against the Machine u Beogradu!Kako Popboks saznaje kultni američki bend Rage Against the Machine održaće koncert 1. septembra na beogradskom Ušću.Još uvek se ne zna cena ulaznica, ali tu je i veoma zanimljiv detalj da će Tom Morello, pod svojim kantautorskim alter egom The Nightwatchman, nastupiti samostalno dan ranije u jednom beogradskom klubu. Njegov nastup je kako saznajemo organizovan u saradnji sa beogardskom ćelijom hakerskog pokreta Anonymous. Organizatori uskoro najavljuju više informacija.