Jump to content

koncerti

Featured Replies

Odlični su bili Partibrejkersi.. Samo mi čudno što ne uzeše neki kršten prostor, ovako je bilo pretrpano, zagušljivo i loše ozvučenje .. Ali da ne kenjkam, grehota bi ih bilo propustiti

• Replies 9.7k
  • Views 845.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• kakvi su to ljudi...   posle bg koncerta u areni mislim 2011 sam prisao 3D-ju i rekao mu da imam divnu drugaricu koja boluje od teske depresije i da veceras nije mogla da bude tu da ih vidi.

• Ian Mancunian
    Ian Mancunian

Massive Attack sinoć posećeni i pronađeni veličanstveni, kao i uvek! Imao sam dvojbu da li da se cimam do Bristola, ali nakon noćašnjeg iskustva, gorko bi zažalio da nisam. Jer uvek je najbolje kući

• Neplanirano otišao sam sinoć u DOB na koncert Eve Braun i bilo je sasvim dobro.   Povod za koncert je 25 godina od Heartcore albuma. Amerikana puna: nas matorih, nas matorih sa dečicom

Posted Images

eli paperboy reed 24. maja u barseloni. khm.

Odlični su bili Partibrejkersi.. Samo mi čudno što ne uzeše neki kršten prostor, ovako je bilo pretrpano, zagušljivo i loše ozvučenje .. Ali da ne kenjkam, grehota bi ih bilo propustiti
+1, s tim sto je meni zvuk bio dobar
eli paperboy reed 24. maja u barseloni. khm.
hm, zar ti ne reče da si u to neko doba u beogradu? inače, calibro 35 tek u junu :(ali - možda james leg u maju, nešto pre bee and flower. mnogo skup, to će da presudi dal da dovedem ili ne, a i treba zabodem 7 termina u ovoj vukojebini.
hm, zar ti ne reče da si u to neko doba u beogradu?
reko sam ti da ce dugacki da ispali :fantom:

e, stvarno.visoki da se ostave na miru. paperboy je bio sa 'khm' vise za Rdjavog, mozda ga dovede u bgd ^_^ a ja sam sad u fazi kupovine april vikenda u barseloni:killing joke + radio moscow + strange boys

e, stvarno.visoki da se ostave na miru. paperboy je bio sa 'khm' vise za Rdjavog, mozda ga dovede u bgd ^_^ a ja sam sad u fazi kupovine april vikenda u barseloni:killing joke + radio moscow + strange boys
ejbg, nema šanse za paperboya, to je sigurno nezamisliva skupoća.dobar ti vikend. pozdravi parkera iz radio moscow. druga dvojica su novi, nisu bili ovde nijednom.
+1Mene je odvalilo ozvučenje. Stajao sam blizu bine. I jutros kada sam ustao mi je zujalo u ušima.Kada su krenuli bilo je loše, jer se nije čuo Cane kako treba, ali su posle podesili.
Zašto imam utisak da je pušteno par soma kova više?
Zašto imam utisak da je pušteno par soma kova više?
Moguce da nije pusteno vise karata, ali su masovno pustali ljude bez karte (za lovu, naravno)
Moguce da nije pusteno vise karata, ali su masovno pustali ljude bez karte (za lovu, naravno)
misliš obezbeđenje se obezbeđivalo kao onomad za exploited (karta bila 1200, al daš 600 din i krupniković te pusti unutra)?
Odlični su bili Partibrejkersi.. Samo mi čudno što ne uzeše neki kršten prostor
Krstio i osvestao Vladika Dabrobosanski, Rokenrolije. Zato je malo kasnilo. Preterao je sa osvestavanjem Antonove pedale i riknula... usla sveta vodica i kurslus... Morali doneti drugu, iz Ostroga...

Edited by Mp40

misliš obezbeđenje se obezbeđivalo kao onomad za exploited (karta bila 1200, al daš 600 din i krupniković te pusti unutra)?
Otprilike. Kuma i mene su uveli panduri za po soma dinara. Doduse, nismo dali lovu direktno njima, nego posredniku koji je ordinirao pored hale.Srb'ja!
Otprilike. Kuma i mene su uveli panduri za po soma dinara. Doduse, nismo dali lovu direktno njima, nego posredniku koji je ordinirao pored hale.Srb'ja!
jbg, izgleda kad radiš veliki koncert mora i od obezbeđenja da se obezbeđuješ.

Tako su i mene uveli na Kejva u Arenu. Validirali 1000 dinara i teraj.