Jump to content

koncerti

Featured Replies

Koji antiklimaks nakon najave i cinjenice da je Pendulum bio prosle godine cela ova postavka sa Petrolom, Lolobrigidama i Goblinima. Samo jos fali da odrade festivalsku svirku i onda prepuste binu "mladim nadama"

• Replies 9.7k
  • Views 845.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• kakvi su to ljudi...   posle bg koncerta u areni mislim 2011 sam prisao 3D-ju i rekao mu da imam divnu drugaricu koja boluje od teske depresije i da veceras nije mogla da bude tu da ih vidi.

• Ian Mancunian
    Ian Mancunian

Massive Attack sinoć posećeni i pronađeni veličanstveni, kao i uvek! Imao sam dvojbu da li da se cimam do Bristola, ali nakon noćašnjeg iskustva, gorko bi zažalio da nisam. Jer uvek je najbolje kući

• Neplanirano otišao sam sinoć u DOB na koncert Eve Braun i bilo je sasvim dobro.   Povod za koncert je 25 godina od Heartcore albuma. Amerikana puna: nas matorih, nas matorih sa dečicom

Posted Images

Фолиранти, лепо сам вам рек'о. :fantom:

ja za tri benda, dva domaca i ove amere, nikad nisam cuo. jel treba da me bude sramota :unsure:

.

Edited by Malkmus

Da prenesem sa drugog foruma. Drago mi je sto su se gimnasticari ponovo okupili :Hail: . Nadam se da ce vredeti."Bend se ponovo okupio, i izdace novi album, prvi koncert je u Rumi, a dan kasnije u Beogradu." Steta sto je ponedeljak :-(
Pozdrav za gimnastičare od ,,Musky's,, ekipe.
ja za tri benda, dva domaca i ove amere, nikad nisam cuo. jel treba da me bude sramota :unsure:
Pa ne bas, ja sam cuo za Skrillexa, ali ne bih mnogo propustio i da nisam. Ne znam ko su Hye i Dreddup.Ovo ostalo je za baciti lavovima.

Od ovih Ritmonereda i Govlina, sa malo zamešateljstva, da se napraviti dobra grupa - za odstrel.

a dobro bre ljudi, big deal.jaaaaaaaaoj prodigy. i skrillex, jaojjaojjaooooj.

Izgleda da jevec izasla postava za Prodigy festival.- The Prodigy (UK)- Skrillex (USA)- Eyesburn (SRB)- Ritam nereda (SRB)- Goblini (SRB)- Lollobrigida (HR)- Petrol (SRB)- Dreddup (SRB)- Hype (SRB)
YU rok alternativa. Bice da se kupe kasete Ajtivi melomarketa, tejkitorlivita, sorabija diska i mYusic Yusera... Ja nama svima zelim da umiremo, stalno. Da umremo na kraju ali da jos vise se mucimo.
Koji antiklimaks nakon najave i cinjenice da je Pendulum bio prosle godine cela ova postavka sa Petrolom, Lolobrigidama i Goblinima. Samo jos fali da odrade festivalsku svirku i onda prepuste binu "mladim nadama"
jebote Pendulum :lol:ali Skrillex dolazi :rolf: mislim da bi se on veoma dopao empejcu.kakva propast od line upa :mellow:

Edited by maheem

znam ja skileksa. Piso mu recenziju... Imam oreginal CD sa From First To Last...Oce neko?

Recenziju ili CD?

Moras oba da uzmes, zao mi je!

Ako neko hoce karte za Black Keys koncert u Berlinu, komada 3, 28. januar, neka mi se javi na PM.

KKN dva dana u Novom Sadu :) 10.februara u Rusinskom Kulturnom Centrui11.februara u Crnom Biku