*edited by mod Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Koji antiklimaks nakon najave i cinjenice da je Pendulum bio prosle godine cela ova postavka sa Petrolom, Lolobrigidama i Goblinima. Samo jos fali da odrade festivalsku svirku i onda prepuste binu "mladim nadama"
Papovac Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 ja za tri benda, dva domaca i ove amere, nikad nisam cuo. jel treba da me bude sramota
Malkmus Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 (edited) . Edited January 16, 2012 by Malkmus
Musky Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Da prenesem sa drugog foruma. Drago mi je sto su se gimnasticari ponovo okupili . Nadam se da ce vredeti."Bend se ponovo okupio, i izdace novi album, prvi koncert je u Rumi, a dan kasnije u Beogradu." Steta sto je ponedeljak :-(Pozdrav za gimnastičare od ,,Musky's,, ekipe.
Joe D Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 ja za tri benda, dva domaca i ove amere, nikad nisam cuo. jel treba da me bude sramota Pa ne bas, ja sam cuo za Skrillexa, ali ne bih mnogo propustio i da nisam. Ne znam ko su Hye i Dreddup.Ovo ostalo je za baciti lavovima.
Musky Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Od ovih Ritmonereda i Govlina, sa malo zamešateljstva, da se napraviti dobra grupa - za odstrel.
Killiana Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 a dobro bre ljudi, big deal.jaaaaaaaaoj prodigy. i skrillex, jaojjaojjaooooj.
Mp40 Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Izgleda da jevec izasla postava za Prodigy festival.- The Prodigy (UK)- Skrillex (USA)- Eyesburn (SRB)- Ritam nereda (SRB)- Goblini (SRB)- Lollobrigida (HR)- Petrol (SRB)- Dreddup (SRB)- Hype (SRB)YU rok alternativa. Bice da se kupe kasete Ajtivi melomarketa, tejkitorlivita, sorabija diska i mYusic Yusera... Ja nama svima zelim da umiremo, stalno. Da umremo na kraju ali da jos vise se mucimo.
maheem Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 (edited) Koji antiklimaks nakon najave i cinjenice da je Pendulum bio prosle godine cela ova postavka sa Petrolom, Lolobrigidama i Goblinima. Samo jos fali da odrade festivalsku svirku i onda prepuste binu "mladim nadama"jebote Pendulum :lol:ali Skrillex dolazi mislim da bi se on veoma dopao empejcu.kakva propast od line upa Edited January 16, 2012 by maheem
Mp40 Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 znam ja skileksa. Piso mu recenziju... Imam oreginal CD sa From First To Last...Oce neko?
hazard Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Ako neko hoce karte za Black Keys koncert u Berlinu, komada 3, 28. januar, neka mi se javi na PM.
ivy Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 KKN dva dana u Novom Sadu :) 10.februara u Rusinskom Kulturnom Centrui11.februara u Crnom Biku
Recommended Posts