January 16, 201213 yr Koji antiklimaks nakon najave i cinjenice da je Pendulum bio prosle godine cela ova postavka sa Petrolom, Lolobrigidama i Goblinima. Samo jos fali da odrade festivalsku svirku i onda prepuste binu "mladim nadama"
January 16, 201213 yr ja za tri benda, dva domaca i ove amere, nikad nisam cuo. jel treba da me bude sramota
January 16, 201213 yr Da prenesem sa drugog foruma. Drago mi je sto su se gimnasticari ponovo okupili . Nadam se da ce vredeti."Bend se ponovo okupio, i izdace novi album, prvi koncert je u Rumi, a dan kasnije u Beogradu." Steta sto je ponedeljak :-(Pozdrav za gimnastičare od ,,Musky's,, ekipe.
January 16, 201213 yr ja za tri benda, dva domaca i ove amere, nikad nisam cuo. jel treba da me bude sramota Pa ne bas, ja sam cuo za Skrillexa, ali ne bih mnogo propustio i da nisam. Ne znam ko su Hye i Dreddup.Ovo ostalo je za baciti lavovima.
January 16, 201213 yr Od ovih Ritmonereda i Govlina, sa malo zamešateljstva, da se napraviti dobra grupa - za odstrel.
January 16, 201213 yr Izgleda da jevec izasla postava za Prodigy festival.- The Prodigy (UK)- Skrillex (USA)- Eyesburn (SRB)- Ritam nereda (SRB)- Goblini (SRB)- Lollobrigida (HR)- Petrol (SRB)- Dreddup (SRB)- Hype (SRB)YU rok alternativa. Bice da se kupe kasete Ajtivi melomarketa, tejkitorlivita, sorabija diska i mYusic Yusera... Ja nama svima zelim da umiremo, stalno. Da umremo na kraju ali da jos vise se mucimo.
January 16, 201213 yr Koji antiklimaks nakon najave i cinjenice da je Pendulum bio prosle godine cela ova postavka sa Petrolom, Lolobrigidama i Goblinima. Samo jos fali da odrade festivalsku svirku i onda prepuste binu "mladim nadama"jebote Pendulum :lol:ali Skrillex dolazi mislim da bi se on veoma dopao empejcu.kakva propast od line upa Edited January 16, 201213 yr by maheem
January 16, 201213 yr znam ja skileksa. Piso mu recenziju... Imam oreginal CD sa From First To Last...Oce neko?
January 17, 201213 yr Ako neko hoce karte za Black Keys koncert u Berlinu, komada 3, 28. januar, neka mi se javi na PM.
January 17, 201213 yr KKN dva dana u Novom Sadu :) 10.februara u Rusinskom Kulturnom Centrui11.februara u Crnom Biku