Jump to content

koncerti

Featured Replies

ko jos normalan ustaje u 6 ujutru?

• Replies 9.7k
  • Views 843.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• kakvi su to ljudi...   posle bg koncerta u areni mislim 2011 sam prisao 3D-ju i rekao mu da imam divnu drugaricu koja boluje od teske depresije i da veceras nije mogla da bude tu da ih vidi.

• Ian Mancunian
    Ian Mancunian

Massive Attack sinoć posećeni i pronađeni veličanstveni, kao i uvek! Imao sam dvojbu da li da se cimam do Bristola, ali nakon noćašnjeg iskustva, gorko bi zažalio da nisam. Jer uvek je najbolje kući

• Neplanirano otišao sam sinoć u DOB na koncert Eve Braun i bilo je sasvim dobro.   Povod za koncert je 25 godina od Heartcore albuma. Amerikana puna: nas matorih, nas matorih sa dečicom

Posted Images

Niko, naravno.

ko jos normalan ustaje u 6 ujutru?
Proleteri i trudbenici, parazitu drustveni <_<

miloguze goljo ti si prah na stolutegli i vuci i u jarmu skapaj.

toni ustane oko podneva, i odmah ode da pocese psa. to su mu sve obaveze. ostatak dana provede trpajuci u sebe gibanicu koju njegova jadna majka ne moze da ispece u dovoljnim kolicinama.

ti ni nemas psa

ne, ti samo pokusavas da napravis picvajz, a onda se izmaknes i posmatras ga.
Kakav pičvajz? :)Ja se uopšte ne nerviram kad se iskaže potreba nekih ljudi da svoj ukus nametnu kao jedini i neprikosnoveni i to tako što će ono što oni ne slušaju da nazivaju ''nemuzikom''.To što je od svih ljudi koji su pominjali HP ili išli na koncert Ras pomenuo baš mene, ja to tumačim kao naklonost (neće valjda pored mene žive Irejzer da mu se sviđa? )
Kakav pičvajz? :)Ja se uopšte ne nerviram kad se iskaže potreba nekih ljudi da svoj ukus nametnu kao jedini i neprikosnoveni i to tako što će ono što oni ne slušaju da nazivaju ''nemuzikom''.To što je od svih ljudi koji su pominjali HP ili išli na koncert Ras pomenuo baš mene, ja to tumačim kao naklonost (neće valjda pored mene žive Irejzer da mu se sviđa? )
nadam se da nisi shvatila moj post tako da sam te nazvao niscom osobom koja krvavo radi i samim tim nema vremena da skuplja egzoticnu muziku? to bi svakako bila teska uvreda :fantom:a inace, super je koncert bio, mada onaj iz 2008. ne moze da se ponovi.

ti mene nisi ni pomenuo, kako mi se čini. inače, pratim ''nema vremena'' i dižem za ''niti želi''.

e, ovo ja zovem civilizovani dijalog! da su svi ko vas dvoje, davno bismo bili u EU!

inače, pratim ''nema vremena'' i dižem za ''niti želi''.
majin fuckin index!
majin fuckin index!
:lolol: ne kapiram, je l' te sad nešto nerviram? nikad mi neće biti jasno prizivanje tog sendviča..
:lolol: ne kapiram, je l' te sad nešto nerviram? nikad mi neće biti jasno prizivanje tog sendviča..
Majin index (ulicni idiom): emfaticno i potpuno slaganje sa stavom sagovornika/pojavom o kojoj se diskutuje, pracenom lenjoscu da se ono dalje obrazlaze.

e jbg, sorry onda što si ipak morao da ulažeš dodatni napor da obrazložiš :blush:p.s. Toni, vidi nas! predsedavamo UN-om!!

p.s. Toni, vidi nas! predsedavamo UN-om!!
jitka_samkova.pngne boj se, posvadjacemo se mi opet, s tobom imam najduzu tradiciju nesporazuma