Miralem Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 nema na cemu. sta sad hoces, pokenjas se istovremeno na hladno pivo, a vasudevi podmetnes da vredja valkiru? do jaja.
Аврам Гојић Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 (edited) nema na cemu. sta sad hoces, pokenjas se istovremeno na hladno pivo, a vasudevi podmetnes da vredja valkiru? do jaja. pa ako mu je uvreda kada kazem da neko nema vremena da skuplja ploce i cita knjige i putuje po svetu zato sto mora da radi, onda jebiga. Edited December 5, 2011 by Marko M. Dabovic
Ras Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 nema na cemu. sta sad hoces, pokenjas se istovremeno na hladno pivo, a vasudevi podmetnes da vredja valkiru? do jaja.jesam li ja esejistički generalizovao?
Miralem Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 jesam li ja esejistički generalizovao?ne, ti samo pokusavas da napravis picvajz, a onda se izmaknes i posmatras ga.
Аврам Гојић Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 (edited) ne, ti samo pokusavas da napravis picvajz, a onda se izmaknes i posmatras ga.sve bi to bilo kul da nisam i sam bio na koncertu, i to ne posla radi, nego zato sto volim njihove certove.moram da priznam da smesniji i besmisleniji pokusaj provociranja svadje skoro nisam video. Edited December 5, 2011 by Marko M. Dabovic
April Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Da ne dramatizujemo raspravu oko Piva; siguran sam da su i oni znali da će sa dobrom produkcijom izgubiti deo ekipe koja ih je pratila od početka, to je stari REM sindrom - dok je Stajp mumlao, svi su ih obožavali; čim su počeli da razumeju svaki stih i čuju svaku bas liniju, krenula su napušavanja kako su se prodali.Samo bih se osvrnuo na Vasino pitanje zašto Beograd nema nešto slično; pa, jednostavno, ovde bi takvi tavorili, par koncerata po većim gradovima, forsiranje festivala i svirke po regionu. Zato u Beogradu istrajavaju samo grešni monasi poput Kojota ili Olivera(spominjem ih jer su počeli u približno isto vreme kao i Kekin). Tako je uvek i bilo; da bi se ovde prodao, nije dovoljno da malo ispeglaš produkciju i postaneš razumljiv; ovde treba da uradiš lobotomiju. U Srbiji ni lagani power pop tipa Petar Pan nije mogao da preživi.Ali, nije to ni baš tako loše. Zato imamo Kičmu i ostale posvećenike. Bez nade da ikada kupe stan od svirke, trule u patikama, žive za svoje tripove i ostavljaju bisere svinjama koje ih nikada nisu zasluživale.
Lezilebovich Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Možda je Sunhsine bio na tom putu, samo ih je ubila nemogućnost da se razviju i pobegnu iz tog žanra ... I, naravno, Van Gogh :)
Mp40 Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Zato imamo Kičmu i ostale posvećenike...Da. Zlo nikad ne dolazi samo...Kad ustanem u 6 ujutro i vec 8 meseci svaki jebeni dan u 6.12am vidim reklamu za cirilicni PGP album UF! Dodje mi da konacno odem i udavim gada dosadnog... Ali, odmah slede reklame za Box Set bore corbe, bajage, bore dugica, novi album vesne zmijanac i kompilaciju Cvece Cafnalo pa ne znam gde bih prije klao...
Recommended Posts