Jump to content

koncerti

Featured Replies

Ja bi isao da cujem Barroom hero i jos par stvari.

• Replies 9.7k
  • Views 843.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• kakvi su to ljudi...   posle bg koncerta u areni mislim 2011 sam prisao 3D-ju i rekao mu da imam divnu drugaricu koja boluje od teske depresije i da veceras nije mogla da bude tu da ih vidi.

• Ian Mancunian
    Ian Mancunian

Massive Attack sinoć posećeni i pronađeni veličanstveni, kao i uvek! Imao sam dvojbu da li da se cimam do Bristola, ali nakon noćašnjeg iskustva, gorko bi zažalio da nisam. Jer uvek je najbolje kući

• Neplanirano otišao sam sinoć u DOB na koncert Eve Braun i bilo je sasvim dobro.   Povod za koncert je 25 godina od Heartcore albuma. Amerikana puna: nas matorih, nas matorih sa dečicom

Posted Images

Ide li kogod na Biznis u cetvrtak? Ja se premisljam, jer em sam ih gledao prosle godine, em je radni dan, em sviraju u govnjivoj streljani, em nije jevtino.

dEUS @ tvornica kulture, zagreb 02.03.2012.

Ide li kogod na Biznis u cetvrtak? Ja se premisljam, jer em sam ih gledao prosle godine, em je radni dan, em sviraju u govnjivoj streljani, em nije jevtino.
nacisto <_<

Sto hocu ili sto necu da idem?

zavisi. jel hoces ili neces?

Zavisi. Jersam nacist ili nisam?

ja se prijavila još pre mesec dana da idem :)i kažu da ima još karata tako da pretpostavljam da ne bi trebalo da bude gužva, a tamo je super atmosfera kada je poluprazno

Ocekujem lep who's who of BG nazi scene tamo... Otadzbinari ce biti dah svezine, osecam! Have fun!

a valjda neće jebemga

Ma neveruem, prosli put ih nije bilo

dEUS @ tvornica kulture, zagreb 02.03.2012.
mart ce da bude smrt za budzet i putnicki imunitet.i gde sad da uturim lanegana...
mart ce da bude smrt za budzet i putnicki imunitet.i gde sad da uturim lanegana...
ja zrtvujem deus bas za lanegana, samo da se odlucim di cu, ajndhoven (ima 01.03., wizzairom za 50ak e, bar pre neki dan je bilo toliko) ili bec, pitanje je sad.

ma bec, to je ko da smo kod kuce.mene lozi prag, znas kako je dobra sala u kojoj svira. onako kako bi skc trebalo da izgleda u nekom savrsenom svetu.http://www.youtube.com/watch?v=rVoE_oLJerA

ma bec, to je ko da smo kod kuce.
mudro zboris, 15-16 i(li) ribs of vienna, kezekrajner (ako se tako cita)...to je moj bec :wub: