assück Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 zato što si bjednik i solo trinker, slušaš bubblegum pank u osamipovraća mi se otebe
Milogled Bluff Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 (edited) Pricaj ti sta oces, ali nisam video da neko brze svira osmine. Ono je morbidnoDoduse, mozda su i moji kriterijumi malo poremeceni jer sad ne mogu da odsviram nista, ali ipak Edited August 18, 2011 by Milogled Bluff
batticuore Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Marki :Hail: super da je bilo super :) , meni mnogo krivo sto sam ga ispropustala svaki put od exita, a i tad, kad se setim, ipak to nisu bili pravi Ramonsi, pa mi i tuzno bilo na momente, mada jesam generalno bila odlepila i bila jako hepi. :)
Quizmaster Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 (edited) Oh, kakva odličnost noćašnji Simple Minds :)Koncert je trajao neuobičajeno dugo za festivalske nastupe, čini mi se nekih 110 minuta. Još bitnije je da nisu smarali publiku nekakvim predstavljanjem novih pesama nego izređali svoj repertoar vanvremenskih hitova. U jednom trenutku na pesmi Someone, Somewhere (in Summertime) Džim Ker je pogledao u mene (bio sam vrlo blizu bine) i rekao da dajem dobar ritam rukama :D Edited August 19, 2011 by Quizmaster
Lancia Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 U jednom trenutku na pesmi Someone, Somewhere (in Summertime) Džim Ker je pogledao u mene (bio sam vrlo blizu bine) i rekao da dajem dobar ritam rukama :Dopa
3opge Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Kerr i Burchill razbili, izuli i objasnili.mmmm, a tek pevacica!
wayfaring stranger Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Oh, kakva odličnost noćašnji Simple Minds :)Koncert je trajao neuobičajeno dugo za festivalske nastupe, čini mi se nekih 110 minuta. Još bitnije je da nisu smarali publiku nekakvim predstavljanjem novih pesama nego izređali svoj repertoar vanvremenskih hitova. A tamo je bilo publike
Quizmaster Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 (edited) A tamo je bilo publike Ako je i nije bilo dovoljno, njoj (publici) na štetu.Mogli su videti jedan veliki bend, čiju slavu i popularnost je vreme odavno nagrizlo, ali im to nije smetalo da pokažu vrednosti koje su ih dovele do vrha. Mene pokrenuti da đipam, pevam iz sveg glasa i ispoljavam manifestacije ludila nije uopšte jednostavno, stoga mi verujte da je koncert bio odličan. Edited August 19, 2011 by Quizmaster
bad music for bad people Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 stoga mi verujte da je koncert bio odličan.ne verujem ti.
Quizmaster Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 OK :)Umetnost i ne bi bila zanimljiva kad bi svi imali isti doživljaj.
Rockford Rock Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Ovo mi je prvi Beer fest, više sam došao zbog piva nego zbog Simple Minds. Pivom sam zadovoljan ( Paulaner ) a koncertom ne. Ozvučenje je loše, ispod granice podnošljivog.
Recommended Posts