Milogled Bluff Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 (edited) Da se pocetimo. Nedelja!!Videcu sa sekretaricom da li mogu to nekako da uklopim u moj zgusnut kalendar... Edited July 12, 2011 by Milogled Bluff
Hella Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Laibach - 07. 08. 2011 - Beograd - Belefest - Festival Program
Hella Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Tri domaće predgrupe za ZazIzvor: PR nedelja 17.07.2011Na koncertu mladih, neafirmisanih muzičara u Kulturnom centru Novog Sada proglašena su tri pobednička benda, koji će 24. avgusta na Petrovaradinskoj tvrđavi svirati kao predgrupe francuskoj pevačici Zaz....Karte za koncert francuske pevačice Zaz mogu se kupiti po ceni od od 1.190 dinara, kao i Fan Pit karte po ceni od 1.990 dinara, na sajtovima Gigstix i Eventim.
vulejov Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Šta mislite, hoće li iz trećeg pokušaja uspeti koncert Damo Suzukija i Sile?!
Hella Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Šta mislite, hoće li iz trećeg pokušaja uspeti koncert Damo Suzukija i Sile?!nije moglo biti gore nego s tenom novak. zašto prethodna dva puta nije uspeo?
vulejov Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Šta mislite, hoće li iz trećeg pokušaja uspeti koncert Damo Suzukija i Sile?! nije moglo biti gore nego s tenom novak. zašto prethodna dva puta nije uspeo?Prvi put svirka je zakazana u Barutani pre desetak godina ali Damo nije ni doleteo, drugi put mesto zločina je trebao biti DOB a razloga otkazivanja se ne sećam..
hepek Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Jel mi moze neko preporuciti jedan (neka bude i 10 sajtova) gde mogu da nadjem pregled koncerta za recimo srbiju, sloveniju i hrvatsku. Hvala unapred
Nikola Kiric Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 hm, siguran sam da je Damo nastupao u Barutani, ali ne znam ko mu je bio prateci bend
Hella Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 basista = jah wobble. ostali momci na visini zadatka, čak se i nekim fanovima naprednog stočarstva dopalo. damo ubedljivo najgori ali uspeli su da ga zataškaju.
bad music for bad people Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 hm, siguran sam da je Damo nastupao u Barutani, ali ne znam ko mu je bio prateci bendda, bio je tamo. valjda sila bez lakija, a sa ovim iz ddub što svira ružni noviromantizam bas.
wayfaring stranger Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 basista = jah wobble. ostali momci na visini zadatka, čak se i nekim fanovima naprednog stočarstva dopalo. damo ubedljivo najgori ali uspeli su da ga zataškaju. A koji je onaj sto drnda gitaru sa kraja i izgleda kao da samo sto nije spao sa bine ;)
Recommended Posts