zbrujic Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 damo suzuki s lokalnom ekipom, potom jaki liebezeit & burnt friedman, te mick harvey u pratećem programu p.f.f. ne znam još tačne datume, ali računajte od 16. do 22. jula.Jaki i Friedman? Na Palicu?
Ras Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Jaki i Friedman? Na Palicu?a što?još i mnogo poznatiji likovi su dolazili da posete zoo vrtu nekoj varijanti čak bi i can mogli da zasviraju - ako povedem holgara, naravno
henrik larsson Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 damo suzuki s lokalnom ekipom Ako ne dođem, svakako očekujem pristojan A/V. I nemoj mnogo da cirkaš pre certa.
zbrujic Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 (edited) a što?još i mnogo poznatiji likovi su dolazili da posete zoo vrtu nekoj varijanti čak bi i can mogli da zasviraju - ako povedem holgara, naravnoNije bilo namere nipodaštavanja festivala/Palića. Samo sam proveravao jesam li (u euforiji) ispravno shvatio. Ko je muzički selektor, zna li se? Edited June 21, 2011 by zbrujic
Ras Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Nije bilo namere nipodaštavanja festivala/Palića. Samo sam proveravao jesam li (u euforiji) ispravno shvatio. nije tako ni shvaćenoniti je moj komentar bio u tom smislunaprotiv, prijatno sam iznenađen
Rockford Rock Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Bilo lepo večeras na Štrandu: Veliki Prezir, Block Out i Orthodox Celts.
Joe D Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Fleet Foxes u ZG 14.11.http://www.facebook.com/event.php?eid=218823971484774
kurdi Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 damo je tuga. u oba smisla.meni bilo samo da ga vidim, al ostao sam mozda 10 minuta.doduse pretpostavljam da dosta zavisi od lokalne ekipe.
Nikola Kiric Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 ovde bio dva puta i oba koncerta su bila super! doduse, prateci bend je briljirao, pa ovome nije bilo tesko da se prilagodi ;)
kebabtore Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 veceras@20/44Listen To AfricaNakon povratka iz Nigerije, sa festivala Felabration, gde je u oktobru 2010. god. bio gost i nastupao sa cuvenim Femi Kutijem i njegovim bendom The Positive Force, Igor Vincetić, sa novom inspiracijom, i idejom promovisanja afričke muzike, okuplja ekipu istaknutih beogradskih muzicara, kojoj se ovog puta pr...ikljucuje gost iz Senegala Mamadou Pouye, i koja ce odrzati jos jedan u nizu koncerata pod nazivom "LISTEN TO AFRICA", ovog puta prvi put na Brodu 20/44!Mamadou Pouye - SenegalLazaro Del Toro Vega - KubaBranko TrijićMiroslav ToviracAleksandar CvetkovićAndreja Bućan+ gosti!
Hella Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 (edited) karata za etnofest/baba zulu više nema iz prostog razloga što ih nije ni bilo, a neće ih ni biti, tj. ufur je besplatan. i to samo zato što mi je gazza1 obećao ausvajs za beograd u njegovoj šihti. Edited June 23, 2011 by Hella
ajgor Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Da ne prelistah juče "City magazine", ne bih ni uočio da u Steva centru sledećeg petka i subote održavaju nešto nalik na džez festival. U petak je Ana Popović koja me ič ne zanima, ali u subotu je sastav Gerija Bartona, i ono meni zanimljivo - braća Tavitjan, uz koje će se pojaviti i matori Garabet, dakle bubnjarsko nadgornjavanje do krjaja.
assück Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 BaBa ZuLa za sve pare, dva sata kvalitetnog programa. osim onih nesrećnih lokalnih trbušnih plesačica, 2/3 su bile zaista nepotrebne. pitam se je li to organizatorovo maslo? finkinja zanimljiva, na momente spooky, austrijance nisam ni gledao. ono što sam čuo sa druge strane bilo mi je previše Kusta-No Smoking Orchestra-nca-nca trash.
Recommended Posts