henrik larsson Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Kakvo je ovo sranje na ovom topiću? Pokušavam da nađem tour dates Van Goga i moram da se probijam kroz bulažnjenja pijane dokone stoke. Moderacijo?
Töölönlahti Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Perjani ćebator? :o Kakvo je ovo sranje na ovom topiću? Pokušavam da nađem tour dates Van Goga i moram da se probijam kroz bulažnjenja pijane dokone stoke. Moderacijo?Nismo pijani.Ostalo stoji.
salkodinamitas Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Arrested Development 11.06. u Domu omladine zdabdzabnih 800 din.. A tamo nece biti mene :(
maheem Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Arrested Development 11.06. u Domu omladine zdabdzabnih 800 din.. A tamo nece biti mene :(pu subota! što nije neki radni dan :(
Nicol Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 I, jel dolazi Amy Winehouse 18. sedmoga, ima kakvih potvrda?
*edited by mod Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Pustili su je sa rehabilitacije ali cu ja ipak sacekati do dan-dva pred koncert kako bi kupio kartu.
Nicol Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 (edited) na zadnjim fotkama izgleda kao vlad tepes sa silikonskim cicama- dakle redovno stanje. nadam se da ce izgurat ovu turneju, ide mi se u bg :-) Edited June 6, 2011 by Nicol
salkodinamitas Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 pu subota! što nije neki radni dan :(I ja sam tezgu ugovorio pa sad mi glupo da izradim ljude. Kud me đavo odvede na popboks posle dugo vremena, bolje bi bilo da sam kasnije saznao.A za Ejmu karte odavno kupljene, ako i ne bude mogu se hvaliti da sam je zamal vidio
Lancia Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Evo jos jedne stvari koju treba videti pre krepavanja. Hazmat Modine uzivo. Dva i po sata lude svirke za 16 evra, puna srca i osmeh na sve strane. Sta covek jos da pozeli?¿ Koncert je bio u maloj sali za nesto vise od 200 ljudi, ozvucenje fantasticno, grupa tu pred nosom - idealno, losa stvar - ventilacija ko iz Total Recall. Wade je pola pesama otpevao stojeci na stolici da bude blizi erkondisnu i zvanicno proglasio Paradiso za najbolju saunu u Evropi.Ceo koncert je prosao u jazz maniru: odabrane pesme sa dva albuma su sve bile produzene sa solo marifetlucima, svako iz grupe je dobio dve velike i par manjih prilika za ovacije od publike. Finale je naravno bilo Bahamut. Tri ili cetiri puta u toku koncerta je bilo kompletno nadprangijavanje svih na sceni - pravi delirijum. Mene je licno raspametio gitarista Pete Smith i crni tuba Joseph. Wade je apsolutni lider i veliki sarmer, pravi majstor za relaciju s publikom (u toku koncerta je rekao da zna da su Olandjani vrlo visoki, pa je molio da se oni nizi puste napred, ja se pravio EnglezSrbenda). Posle koncerta se siti ispricili s bendom, vole nasu klopu, ciganjsku muziku i Kusturicu, hoce da dodju u Srbiju al' ih niko ne zove.
Ras Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Posle koncerta se siti ispricili s bendom, vole nasu klopu, ciganjsku muziku i Kusturicu, hoce da dodju u Srbiju al' ih niko ne zove.jesi im reko da ima se kupi smrznuti burek, a ponegde valjda i plazma keksi nek ih dovede kusta, jebo ih onako je poziv problem, evo - poziv stoji!mogu i da im skuvam poneštoi da ih odvedem u cigan malu
Lancia Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 jesi im reko da ima se kupi smrznuti burek, a ponegde valjda i plazma keksi nek ih dovede kusta, jebo ih onako je poziv problem, evo - poziv stoji!mogu i da im skuvam poneštoi da ih odvedem u cigan maluduvaj ga.
wayfaring stranger Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Evo jos jedne stvari koju treba videti pre krepavanja. Hazmat Modine uzivo. I Legendary Shack Shakers, ali pitanje je koliko na kocenrtima LSS ima energije kao pre 6-7 godina. Hazmati su odlicni. Surogat pravog koncerta je video koji je pre koju godinu bio u opticaju. Valjda ce ih neko pozvati i ovde :s_c:Jel bilo odevnih predmeta?
Recommended Posts