Jump to content

koncerti

Featured Replies

mrzimo na osnovu imena sada...Frajle mogu, komotno. Prvo da ih pohapsimo zbog imena a egzekucija ce biti shodna i muzickom dometu okrivljenih...

• Replies 9.9k
  • Views 861.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• kakvi su to ljudi...   posle bg koncerta u areni mislim 2011 sam prisao 3D-ju i rekao mu da imam divnu drugaricu koja boluje od teske depresije i da veceras nije mogla da bude tu da ih vidi.

• Ian Mancunian
    Ian Mancunian

Massive Attack sinoć posećeni i pronađeni veličanstveni, kao i uvek! Imao sam dvojbu da li da se cimam do Bristola, ali nakon noćašnjeg iskustva, gorko bi zažalio da nisam. Jer uvek je najbolje kući

• Neplanirano otišao sam sinoć u DOB na koncert Eve Braun i bilo je sasvim dobro.   Povod za koncert je 25 godina od Heartcore albuma. Amerikana puna: nas matorih, nas matorih sa dečicom

Posted Images

tužni zlatibor?:(

prodaje li netko 1 kartu za Cult tonite?

On 4. 6. 2011. at 12:04, batticuore said:
prodaje li netko 1 kartu za Cult tonite?
o cemu ti pricas? dodji i kupi kartu, ostalo je oko 10.000 neprodatih ulaznica.

ja se nadam nekom profitu od oKulta večeras :frit frit:

On 4. 6. 2011. at 12:12, Marko M. Dabovic said:
o cemu ti pricas? dodji i kupi kartu, ostalo je oko 10.000 neprodatih ulaznica.
Ko bi reko :fantom: Možda da probaju još 1 da se raspadnu pa da odrade još 1 reunion.

au, tolko karata ostalo? :unsure: eee, ali ostaje problem doći i vratiti se...jel ima neka direkt linija od bg arene do glavne autobuske i da li je stanica tošin bunar daleko od arene? unapred veliko fala na odgovoru i trpljenju moje neupućenosti.

Od Žel. stanice do Arene - 601. staje tačno ispred arene ...Od Toše do Arene - isto 601 :), samo u drugom smeru , a može i 71 i 72, tu ćeš imati 7-8 minuta peške ...

Edited by Lezilebovich

On 4. 6. 2011. at 13:48, Lezilebovich said:
Od Žel. stanice do Arene - 601. staje tačno ispred arene ...Od Toše do Arene - isto 601 :), samo u drugom smeru , a može i 71 i 72, tu ćeš imati 7-8 minuta peške ...
Hvala ti! :) sad tek vidim da arenina biletarnica radi subotom do 15h...
  On 4. 6. 2011. at 13:58, batticuore said:
Hvala ti! :) sad tek vidim da arenina biletarnica radi subotom do 15h...
Aman. Bice karata ispred. Relax.
  On 4. 6. 2011. at 15:37, Marko M. Dabovic said:
Aman. Bice karata ispred. Relax.
odustala ko što vidiš..nema veze, smirila sam se. hvala na brizi daboviću. :D :)
  On 4. 6. 2011. at 11:41, ToniAdams said:
:(
plačni durmitor!

Lačni žirator...

plužni reduktor

žični termidor