Jump to content

koncerti

Featured Replies

Top lista mrznje (mrznja by name alone)1. Izdrzi ribice2. Svi Na Pod3. Zene Kese4. Voda Nad Vodama5. Sevdah Bejbi6. Gramofondzije7. The Branka8. Inje9. Danilov dozivljaj becaima jos...

• Replies 9.7k
  • Views 846.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• kakvi su to ljudi...   posle bg koncerta u areni mislim 2011 sam prisao 3D-ju i rekao mu da imam divnu drugaricu koja boluje od teske depresije i da veceras nije mogla da bude tu da ih vidi.

• Ian Mancunian
    Ian Mancunian

Massive Attack sinoć posećeni i pronađeni veličanstveni, kao i uvek! Imao sam dvojbu da li da se cimam do Bristola, ali nakon noćašnjeg iskustva, gorko bi zažalio da nisam. Jer uvek je najbolje kući

• Neplanirano otišao sam sinoć u DOB na koncert Eve Braun i bilo je sasvim dobro.   Povod za koncert je 25 godina od Heartcore albuma. Amerikana puna: nas matorih, nas matorih sa dečicom

Posted Images

da li to znači da voliš Zemlju Gruva? :blink:

On 30. 5. 2011. at 19:59, gazza1 said:
gledajte od pocetka ali epifanija pocinje na 3.00
aha, a kad mi budes rekao da skocim pod trajvan, isto necu oklevati
  On 31. 5. 2011. at 6:09, Kampokei said:
A onda sam skapirao da mogu da ih razlikujem po stepenu iritantnosti respective pevacica, pri cemu tu Zemlja gruva sije SnP samo tako.
pa to, zenski djule, to pricam

Edited by ToniAdams

On 31. 5. 2011. at 6:31, Mp40 said:
Top lista mrznje (mrznja by name alone)1. Izdrzi ribice2. Svi Na Pod3. Zene Kese4. Voda Nad Vodama5. Sevdah Bejbi6. Gramofondzije7. The Branka8. Inje9. Danilov dozivljaj becaima jos...
pravda za branku !!! čime su oni zaslužili da se nadju o uvih 365lepihdana ? nikad nisam čuo za ove na 4 mestu, :blush: , a gledam jelentop10 skoro svaki mesec.... a u onom gazzinom videu, onaj u sredini (mc milovan ? ) kao da gleda tenis, pogled levo, pogled desno, pogled levo, pogled desno ... ubiše mu zemljagruva mistejk mistejk.

gde su Frajle na ovoj listi mrznje?

one su slaninarke, njih mp ne mece na listu iz lokalpatriockih razloga.

A mozda i samara tuberana na njih

ma samara on i na zene kese, MMW!

Lude Krawe i Dubioza Kolektiw?

nežni dalibor?

Dažni Nelibor?

lažni goribor?

vlažni koridor?

Gužni Nulibor?

snežni maribor?