Jump to content
IGNORED

koncerti

אַף אֶחָד

Recommended Posts

jel ima sanse da vremenom zamrzim zemlju gruva vise nego van goga?
ne bre. rekoh da ih ne smemo mnogo pominjati, a ne da su zaslužili gaženje tenkovima.
jel ima sanse da vremenom zamrzim zemlju gruva vise nego van goga?
nesto sam slicno na ovu temu hteo napisati, ali bih podigao ulog i za sve na pod. Svuda ih ima, valjda su postali, ono sto bi se reklo, mejnstrim. Gde god nastupa vise od 2 benda, bar jedan je zemlja gruva ili svi na pod. Edited by Lezilebovich

a u stvari mene posebno nervira kod tih bendova jer su isti kao 365lepih dana... sve neko sirenje optimizma, sve je lepo sve je super ...

fastajte i glodjite kolbas, snobovi, hejteri i hipsteriovo dole je totalni zen. kada ste poslednji put videli na gomili grupu normalnih ljudi ovde koji izgledaju srecno kao da je neko svakome dao saku MDMA.gledajte od pocetka ali epifanija pocinje na 3.00ana -> :wub: :wub: :wub: -> za glas, karmu, outfit/stage appearance i drzanje na orkanskom vetru.http://www.youtube.com/watch?v=_9hnt7k7hMM&feature=player_embedded#at=283

Edited by gazza1
ma da ti kazem, ja sam doskora mislio da je to jedan bend.
+1A onda sam skapirao da mogu da ih razlikujem po stepenu iritantnosti respective pevacica, pri cemu tu Zemlja gruva sije SnP samo tako.
ovo dole je totalni zen. kada ste poslednji put videli na gomili grupu normalnih ljudi ovde koji izgledaju srecno kao da je neko svakome dao saku MDMA.
Ja video na 365 lepih dana, al to nije bilo zbog MDMA nego zbog komšijinog tečnog wirelessa.