Hella Posted May 30, 2011 Share Posted May 30, 2011 jel ima sanse da vremenom zamrzim zemlju gruva vise nego van goga?ne bre. rekoh da ih ne smemo mnogo pominjati, a ne da su zaslužili gaženje tenkovima. Link to comment
ToniAdams Posted May 30, 2011 Share Posted May 30, 2011 a ne znam, ovi su svako malo na televizoru a vnago su se kanda pritajila.mada, dzule ima posebno mesto u mom srcu :) Link to comment
Lezilebovich Posted May 30, 2011 Share Posted May 30, 2011 (edited) jel ima sanse da vremenom zamrzim zemlju gruva vise nego van goga?nesto sam slicno na ovu temu hteo napisati, ali bih podigao ulog i za sve na pod. Svuda ih ima, valjda su postali, ono sto bi se reklo, mejnstrim. Gde god nastupa vise od 2 benda, bar jedan je zemlja gruva ili svi na pod. Edited May 30, 2011 by Lezilebovich Link to comment
ToniAdams Posted May 30, 2011 Share Posted May 30, 2011 ma da ti kazem, ja sam doskora mislio da je to jedan bend.koji su oni sto obradjuju snezanu savic il dakic il kakovec? Link to comment
ToniAdams Posted May 30, 2011 Share Posted May 30, 2011 joj jest.znaci ima ih najmanje 3 :( Link to comment
DR. KUMALO Posted May 30, 2011 Share Posted May 30, 2011 zemlja gruva, svi na pod. izdrzi, ribice. Link to comment
Lezilebovich Posted May 30, 2011 Share Posted May 30, 2011 a u stvari mene posebno nervira kod tih bendova jer su isti kao 365lepih dana... sve neko sirenje optimizma, sve je lepo sve je super ... Link to comment
yolo Posted May 30, 2011 Share Posted May 30, 2011 (edited) fastajte i glodjite kolbas, snobovi, hejteri i hipsteriovo dole je totalni zen. kada ste poslednji put videli na gomili grupu normalnih ljudi ovde koji izgledaju srecno kao da je neko svakome dao saku MDMA.gledajte od pocetka ali epifanija pocinje na 3.00ana -> :wub: -> za glas, karmu, outfit/stage appearance i drzanje na orkanskom vetru.http://www.youtube.com/watch?v=_9hnt7k7hMM&feature=player_embedded#at=283 Edited May 30, 2011 by gazza1 Link to comment
Gonzo Posted May 30, 2011 Share Posted May 30, 2011 jeben li ga, nisam ih nikad gledo, al ovo i nije baš za past na dupe. devojčice su dobre, publika includeed. Link to comment
Nikola Kiric Posted May 31, 2011 Share Posted May 31, 2011 uzasna pesma uzasnog autora u uzasnoj obradi jos uzasnijeg benda. Link to comment
henrik larsson Posted May 31, 2011 Share Posted May 31, 2011 Ko je oterao Izdrži Ribice? Link to comment
Kampokei Posted May 31, 2011 Share Posted May 31, 2011 ma da ti kazem, ja sam doskora mislio da je to jedan bend.+1A onda sam skapirao da mogu da ih razlikujem po stepenu iritantnosti respective pevacica, pri cemu tu Zemlja gruva sije SnP samo tako. Link to comment
henrik larsson Posted May 31, 2011 Share Posted May 31, 2011 ovo dole je totalni zen. kada ste poslednji put videli na gomili grupu normalnih ljudi ovde koji izgledaju srecno kao da je neko svakome dao saku MDMA.Ja video na 365 lepih dana, al to nije bilo zbog MDMA nego zbog komšijinog tečnog wirelessa. Link to comment
Recommended Posts