Jump to content

koncerti

Featured Replies

Kolko je ufur za gospo'icu Namtchylak, el zna neko ?

• Replies 9.7k
  • Views 845.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• kakvi su to ljudi...   posle bg koncerta u areni mislim 2011 sam prisao 3D-ju i rekao mu da imam divnu drugaricu koja boluje od teske depresije i da veceras nije mogla da bude tu da ih vidi.

• Ian Mancunian
    Ian Mancunian

Massive Attack sinoć posećeni i pronađeni veličanstveni, kao i uvek! Imao sam dvojbu da li da se cimam do Bristola, ali nakon noćašnjeg iskustva, gorko bi zažalio da nisam. Jer uvek je najbolje kući

• Neplanirano otišao sam sinoć u DOB na koncert Eve Braun i bilo je sasvim dobro.   Povod za koncert je 25 godina od Heartcore albuma. Amerikana puna: nas matorih, nas matorih sa dečicom

Posted Images

Kolko je ufur za gospo'icu Namtchylak, el zna neko ?
400

pristojno bogami :D

bebel gilberto, 18.7. u areni.

Posto se ovaj forum uspavao da pitam ima li koji dobar sajt sa najavom koncerata? Sinoc propustio Richard Galliana. Kada sam video najavu na Yellow Cabu bilo je vec kasno.

Posto se ovaj forum uspavao da pitam ima li koji dobar sajt sa najavom koncerata? Sinoc propustio Richard Galliana. Kada sam video najavu na Yellow Cabu bilo je vec kasno.
Upravo o tome sam sinoć razglabao sa drugarom, izgleda da recimo uopšte nije bitan detalj satnica koncerta, konkretno na jazzin sajtu moglo se pročitati sve sem toga...spomenuo mi je i koncert Borisa Kovača od nedavno, posle prevrtanja nekoliko sajtova na kraju se latio telefona da bi saznao vreme početka...

emmylou harris u frankfurtu 06.06.oce jos neko? ili moram da jurim ove moje b-osance da idemo na harisa.

pitaj bigeja, on se isto lozi na ribe sa traktora

aj dodji e.t. treba ti tako dzondirka da te razmrda

pa rado ako ces mi ti kuvas tortu za rodjos par dana pre toga :fantom:

aj dodji, imas kod bigeja da spavas, ako te odbije moze i kod mene i vodis nas na kebap mit alem za rodz

28. maja Guitar gangsters u Gunu! :)

baš htedoh da napišem. podrška su osmice i nešto što se zove Che Guerillaz.

Morava film prikazuje:

post-59-13036429914548.jpg