April 20, 201114 yr Posto se ovaj forum uspavao da pitam ima li koji dobar sajt sa najavom koncerata? Sinoc propustio Richard Galliana. Kada sam video najavu na Yellow Cabu bilo je vec kasno.
April 20, 201114 yr Posto se ovaj forum uspavao da pitam ima li koji dobar sajt sa najavom koncerata? Sinoc propustio Richard Galliana. Kada sam video najavu na Yellow Cabu bilo je vec kasno.Upravo o tome sam sinoć razglabao sa drugarom, izgleda da recimo uopšte nije bitan detalj satnica koncerta, konkretno na jazzin sajtu moglo se pročitati sve sem toga...spomenuo mi je i koncert Borisa Kovača od nedavno, posle prevrtanja nekoliko sajtova na kraju se latio telefona da bi saznao vreme početka...
April 22, 201114 yr http://www.bluesfest.com.au/Bob Dylan, Grace Jones, BB King, Elvis Costello, ZZ Top, George Clinton & mnogi drugi.
April 22, 201114 yr emmylou harris u frankfurtu 06.06.oce jos neko? ili moram da jurim ove moje b-osance da idemo na harisa.
April 22, 201114 yr aj dodji, imas kod bigeja da spavas, ako te odbije moze i kod mene i vodis nas na kebap mit alem za rodz