belch Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 jel planira neko na sperere? jel znate ima li kakvog organizovanog prevoza?mnogo mi se ide, nisam bila tu 2009. kad su svirali u skcu
Milogled Bluff Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Evo seksa i provoda sutra za mlade, u Novom SaduTako treba da stoji
ToniAdams Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 jel ide netko na trikija?imal karata, de se kupuju i ostalo?
Lezilebovich Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 (edited) 2 'iljade dindži, a genijalno su se setili da se : Pojedinačne ulaznice se kupuju isključivo na veče događaja, na ulazu u klubove.ne znam ni koliko će karata da puštaju, jer će verovatno biti i onih koji imaju komplete karata ... Edited April 1, 2011 by Lezilebovich
Mp40 Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 jel ide netko na trikija?Sledeci put kad zaustis i vjetra uzmes u pluca da moga muzickoga okusa blatis, ovim cu te posred anusa!! Studentu prokleti.
ToniAdams Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 2 'iljade dindži, a genijalno su se setili da se : ne znam ni koliko će karata da puštaju, jer će verovatno biti i onih koji imaju komplete karata ...nabiemihSledeci put kad zaustis i vjetra uzmes u pluca da moga muzickoga okusa blatis, ovim cu te posred anusa!! Studentu prokleti.poljubi mi prepone. sta hvali bristolu ranih djevedesetih?
kgmr Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Sledeci put kad zaustis i vjetra uzmes u pluca da moga muzickoga okusa blatis, ovim cu te posred anusa!! Studentu prokleti.nemoj da mi poljubis prepone. triki je super, ali skup
Killiana Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 pa kad se uzme u obzir da je u okviru festivala, onda stvarno ispade skupo...al jbg, white lies koji su imali jedan album kad su dosli za bg, isto su bili 20 jura. al ipak je skuuuuuuuuuuuuupo za moj dzep aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal ipak cu ici.
wayfaring stranger Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 11 april 2011, 20h, SKC, 1000 RSD OTROS AIRESKo ne zna o cemu se radi -> na blog iz mog potpisa -> ukucati ime grupe u search. Vidimo se!
Killiana Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 sestra juce bila na koncertu aloe blacca, za tipa 300 ljudi:http://www.youtube.com/watch?v=kd_QDoCtSxUuzasno joj zavidim :|
Aće Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 jel planira neko na sperere? jel znate ima li kakvog organizovanog prevoza?mnogo mi se ide, nisam bila tu 2009. kad su svirali u skcuima voz, nije skup, ja ako budem iso tako cu, ali verovatno par dana ranije zbog ladytrona.ako skupis dosta zainteresovanih (bar za neki kombi), pitaj minju ovde, moze da organizuje prevoz
Recommended Posts