Jump to content

koncerti

Featured Replies

Mastodon na INmusic festivalu u Zagrebu. :wub:

• Replies 9.7k
  • Views 845.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• kakvi su to ljudi...   posle bg koncerta u areni mislim 2011 sam prisao 3D-ju i rekao mu da imam divnu drugaricu koja boluje od teske depresije i da veceras nije mogla da bude tu da ih vidi.

• Ian Mancunian
    Ian Mancunian

Massive Attack sinoć posećeni i pronađeni veličanstveni, kao i uvek! Imao sam dvojbu da li da se cimam do Bristola, ali nakon noćašnjeg iskustva, gorko bi zažalio da nisam. Jer uvek je najbolje kući

• Neplanirano otišao sam sinoć u DOB na koncert Eve Braun i bilo je sasvim dobro.   Povod za koncert je 25 godina od Heartcore albuma. Amerikana puna: nas matorih, nas matorih sa dečicom

Posted Images

pivnica Crni Bik
ahahhaa, al će se obraduje...
Mastodon na INmusic festivalu u Zagrebu. :wub:
e jebi ga, resto lajnapa je nula. ako se morončine s egzita dosete da ih dovuku na "gvozden čekić" binu, biću veseo. možda čak i kupim pravu kartu.http://www.youtube.com/watch?v=PbDp2A18zcg
ahahhaa, al će se obraduje...
e ti nemoj da si zao,nego se javi kada sl put Darko Rundek i Izabel posle koncerta zajedno dodju u tvoju omiljenu kafanu i kad se najavi da ce prvom sledecom prilikom kad bude u Novom Sadu napraviti mali,intimni,one men,on i gitara koncert tu :fantom:

Edited by ivy

this...is not...for your...eyes...znaće gazza na šta ja mislim.

Nitko ne komentariše Grant Hart-a...

pa bilo lepo :)naravno, manje emotivno no prvi put. i nije sviro standing by the sea i dijanu :(inace, lepo.

Crystal Castles, The Fall i Janelle Monáe pojačanja Terranea20110322-094941_lokacija2.jpg...od mora 500 metara a od centra Šibenika 4 km...Nakon potvrda The Nationala, Mogwaija, Oneide, The Thermalsa stigle su potvrde za još četiri izvođača - Janelle Monáe, svojim neo-soulom s prošlogodišnjeg debija "The ArchAndroid" osvojila kritiku a odmah potom i publiku; eksperimentalni electro duo Crystal Castles želja su svakog festivala; Mark E. Smith i The Fall u svojih 35. godina djelovanja postali su institucija britanske rock scene koja se nikada nije poklonila mainstreamu; a Dubioza kolektiv su trenutno možda i najjači live-bend u regiji kojeg vrlo dobro upamti svaka publika kojoj se predstave.Festival pratite na 2011.terraneofestival.com.

Jeben lineup.

:isuse:

svira memorijalni koncert za svoga cukoa a vi tako! Duse nemate.Svi psi idu u raj.

bolje bi bilo da prestane da ih ubija svojom muzikom.

Brajan Feri 28.4. Arena.