jimi Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Mislim da Dolimor nije u bendu trenutno...A zasto ste morali da cackate u 90e i sutke? Skinse sa sela na Blokautu i divlji pogo na Pshiopolisu i Kanalu Tvid. Kad se setim zestokog skins plesa na Oruzju Protivu Otmicara na Koncertu Godine... uhhhh... Tezina!Nije bio ni tad. Sad su samo braca, pevac i basista, od originalnih.Neka korist od ove najave je sto sam nasao remastered & expanded izdanja prve tri ploce. Bese to odlican bend.
Hella Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 (edited) život je P-relep. vuuuub!!! Elektro duo Yello u Beograduutorak 15.03.2011Švajcarski elektro duo Yello predstaviće se "virtuelnim koncertom beogradskoj publici" 27. maja u okviru programa "Designights", muzičkog dela manifestacije "Beogradska nedelja dizajna" (BND), saopštili su organizatori. http://www.youtube.com/watch?v=DWyFs-wbHAc Edited March 15, 2011 by Hella
Lezilebovich Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Nicola ConteSjajno mesto za koncert - Botanička Bašta
Killiana Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 boz' skoro se nisam toliko obradovala.jesam juce za trikija, al ovo me mnooogo vise raduje.
Linda Lee Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Sjajno mesto za koncert - Botanička Bašta Potpuni debilizam. Organizatore ekološki orijentisanog festivala "Supernatural" bih volela da sretnem negde.
c-webb Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 http://www.facebook.com/carapicehttp://www.myspace.com/susnroll
johnnioza Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Sjajno mesto za koncert - Botanička Bašta Potpuni debilizam. Zašto ne valja Bašta?
C žeton Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 (edited) Jupiii! I za Yello i za Contea. Nadam se da cu prisustvovati na oba dagadjaja. Pogotovo na ovom u Bajnoj basti. :) Ovaj put bi Conte, ako vec dolazi sa bendom mogao da dovuce i pevaca i pevacicu. Edited March 17, 2011 by C žeton
sherman Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 ja sam bio ubedjen da se to zove Pajina Basta.... ne vidim cime je Baja kao jedan truli i zli bogatas zasluzio da se mesto zove po njemu. ako se vec ne zove po Paji onda bar neka bude Gajina Rajina i Vlajina basta kao neki kompromis
C žeton Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 (edited) Pa daaa! Sto se tice mesta za koncerte, meni zadnjih godina vazno samo da sednem. Nadam se da ovo muziciranje nije u delu sa kaktusima... Edited March 17, 2011 by C žeton
ivy Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Rundek u NSu bio dobar,Izabel zvezda veceri ,onaj treci clan treba da se drzi sviranja i ucuti,novosadska publika je kreten!i Darko je bio u kafani a ja to propustila,oba puta :(
ivy Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 (edited) u kojoj kavani?pivnica Crni Bik Edited March 21, 2011 by ivy
Recommended Posts