March 14, 201114 yr Mislim da Dolimor nije u bendu trenutno...A zasto ste morali da cackate u 90e i sutke? Skinse sa sela na Blokautu i divlji pogo na Pshiopolisu i Kanalu Tvid. Kad se setim zestokog skins plesa na Oruzju Protivu Otmicara na Koncertu Godine... uhhhh... Tezina!Nije bio ni tad. Sad su samo braca, pevac i basista, od originalnih.Neka korist od ove najave je sto sam nasao remastered & expanded izdanja prve tri ploce. Bese to odlican bend.
March 15, 201114 yr život je P-relep. vuuuub!!! Elektro duo Yello u Beograduutorak 15.03.2011Švajcarski elektro duo Yello predstaviće se "virtuelnim koncertom beogradskoj publici" 27. maja u okviru programa "Designights", muzičkog dela manifestacije "Beogradska nedelja dizajna" (BND), saopštili su organizatori. http://www.youtube.com/watch?v=DWyFs-wbHAc Edited March 15, 201114 yr by Hella
March 15, 201114 yr boz' skoro se nisam toliko obradovala.jesam juce za trikija, al ovo me mnooogo vise raduje.
March 15, 201114 yr Sjajno mesto za koncert - Botanička Bašta Potpuni debilizam. Organizatore ekološki orijentisanog festivala "Supernatural" bih volela da sretnem negde.
March 16, 201114 yr Sjajno mesto za koncert - Botanička Bašta Potpuni debilizam. Zašto ne valja Bašta?
March 17, 201114 yr Jupiii! I za Yello i za Contea. Nadam se da cu prisustvovati na oba dagadjaja. Pogotovo na ovom u Bajnoj basti. :) Ovaj put bi Conte, ako vec dolazi sa bendom mogao da dovuce i pevaca i pevacicu. Edited March 17, 201114 yr by C žeton
March 17, 201114 yr ja sam bio ubedjen da se to zove Pajina Basta.... ne vidim cime je Baja kao jedan truli i zli bogatas zasluzio da se mesto zove po njemu. ako se vec ne zove po Paji onda bar neka bude Gajina Rajina i Vlajina basta kao neki kompromis
March 17, 201114 yr Pa daaa! Sto se tice mesta za koncerte, meni zadnjih godina vazno samo da sednem. Nadam se da ovo muziciranje nije u delu sa kaktusima... Edited March 17, 201114 yr by C žeton
March 21, 201114 yr Rundek u NSu bio dobar,Izabel zvezda veceri ,onaj treci clan treba da se drzi sviranja i ucuti,novosadska publika je kreten!i Darko je bio u kafani a ja to propustila,oba puta :(