Takeshi Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 mnogo je pametan taj koji je bukirao ejmi... bice to fina lutrija do poslednjeg trenutka u kom ce se stanju pojaviti.ovo iz dubaija nedavno je ocaj (frizura - cekirana, nokti - uredni... :D )http://www.youtube.com/watch?v=rnhkFu81qJo
batticuore Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 ^ joj ne znam što da činim. ipak mi se ide.s poštovanjem.
Прслин Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Какве везе има каква ће да буде? Имам торенте плоче кући да је слушам у флаку стереу, 'оћу да је видим и да јој тапшем јер је царица свих краљица.
slepa živana Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 četvrtak, 3. mart, rex GRUBB čine romski tinejdžeri i tinejdžerke koji se bave temama vezanim za svoje živote, budućnost i položaj u društvu. Njihova muzika predstavlja spoj tradicionalne romske kulture i hip hopa, a bitan deo njihovog performansa je i ples, te su zaslužni za pokretanje istoimenog muzičkog pravca.
belch Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 posle dugo vremena pasi ponovo u našim krajevima1. aprila u osijeku, klub mini teatar2. aprila u novom sadu, u crnoj kućihappy happy joy joy
Killiana Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Margita je mrtva, vecerasnji koncert... jebo kevu. Ko nije dos'o - zajebo se.
Linda Lee Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 bice:oJbt, svi nas zaobilaze... <_< A Chinawoman kod nas u KC Grad, 15. aprila.
Aće Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 :oJbt, svi nas zaobilaze... <_< A Chinawoman kod nas u KC Grad, 15. aprila.za nju su javili da dolazi u bg dva meseca nakon sto je objavljeno da dolazi u hrvatsku, ići ću i ovdea sajmon ne dolazi nigde bliže od ljubljane, upravo juče kupismo karte :) sad ide super voz za zg i lj, tako da mi uopšte ne smeta što zaobilaze bg
Defunctus Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Jeniferever 17.maja u KC Grad.Predgrupa Ana Never.http://www.youtube.com/watch?v=0GzjCG0JjI4
Mp40 Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 posle dugo vremena pasi ponovo u našim krajevima1. aprila u osijeku, klub mini teatar2. aprila u novom sadu, u crnoj kućihappy happy joy joy
Recommended Posts