HoboCan Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 HAUSCHKARex utorak 7.decembar Wow! Odakle ovo? Nikakva reklama i najava? Jedva cekam utorak da me Volker preparira
Killiana Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 jeeebote, jel ima neko nekoga u SKC-u da mi nabavi karte za White Lies?para nema, nema para... aaaaaaaa.
prima Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Wow! Odakle ovo? Nikakva reklama i najava? Jedva cekam utorak da me Volker preparira i + Gudacki kvintet :)Prodaja karata na ulazu, sat vremena pre pocetka koncerta, po ceni od 150,00 dinara.ludilo
yolo Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 jebo me mozak moj obogaljeni, otisao sam na handsome FURS sa idejom da gledam handsome FAMILY. i jos se pitam koji ce im qrac ovi trash sintovi u pesmama, kad ce bendzo i pedal steel.
Killiana Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 na white lies-ima je bilo maaaagicno dobro.nije bilo previse ljudi, super atmosfera i joj kakav glas...
fancy claps Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 jebo me mozak moj obogaljeni, otisao sam na handsome FURS sa idejom da gledam handsome FAMILY. i jos se pitam koji ce im qrac ovi trash sintovi u pesmama, kad ce bendzo i pedal steel. care!
Strucnjak Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 jel bilo?http://www.youtube.com/watch?v=WymA-TPIJac&feature=related :lala:
djeneralche Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Kratak osvrt za brojne zainteresovane.Blues Explosion >> Grindermanzar si ikada sumnjao
Mp40 Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 jebo me mozak moj obogaljeni, otisao sam na handsome FURS sa idejom da gledam handsome FAMILY. i jos se pitam koji ce im qrac ovi trash sintovi u pesmama, kad ce bendzo i pedal steel. pa ovo je nesto najcarskije ikad!!
Ras Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 (edited) danke volker. Sentimentalno.Odličan koncert. Malo mi krivo što dete ne povedoh sinoć, zabavljen je klavirom poslednjih dana, a računam da bi mu se dopale ping-pong loptice. Edited December 8, 2010 by Ras
HoboCan Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Opasan je bio Hauschka, napisah ceo tekst o certu. Nego, zanimljivo mi je kako neki jazz pijanisti, kao što su npr. Brad Mehldau ili Keith Jarrett prekidaju cert kada se neko nakašlje i poremeti im koncentraciju - a gledam sinoć Hauschku, ljudi prolaze pored i iza njega, zaviruju u klavir dok svira a njemu ne silazi osmeh sa usana. 'Bem ti elitizam!
Recommended Posts