Jump to content
IGNORED

koncerti

אַף אֶחָד

Recommended Posts

Posted

jos jedan koncert koji sam propustila, a zanimalo me da odem.citam ovu zenu... "samo bice panka"... "ostatak humane supstance u covecanstvu"... je li je koncert bio toliko los da ona mora ovako da lupeta, ili zena i inace tako pise?

Posted
Random izabran tekst iz nešto starije faze (tačnije prelaza, ranije je bilo još bolje i još užasnije za čitati):
zgranut snopom aristokratskih pevačkih dejstava koja režu poput kakavog polarnog lasera
Lični favorit :)
Posted (edited)

sta je polarni laser? muzjak polarne lasice?danas ima bolje kolumniste nego politikaa ja to tek sad saznajem :(

Edited by morgana
Posted
sta je polarni laser? muzjak polarne lasice?
Mislim da jeste. Sad tražim šta su aristokratska pevačka dejstva.
Posted
jos jedan koncert koji sam propustila, a zanimalo me da odem.citam ovu zenu... "samo bice panka"... "ostatak humane supstance u covecanstvu"... je li je koncert bio toliko los da ona mora ovako da lupeta, ili zena i inace tako pise?
Ona se zapravo unormalila isuse.gif
Posted

Kompletan program "žednouhih" dešavanja u Zagrebu ove jeseni:14.09. david dondero@KSET 35kn21.09. future islands@KSET 45kn29.09. horse feathers/peasant@KSET 45kn06.10. mark olson/my buddy moose@KSET 45kn13.10. a storm of light/tweak bird@KSET 55kn26.10. obits@KSET 45kn28.10. no age/abe vigoda@KSET 65kn02.11. japanese new music festival (ruins, acid mothers temple swr, kawabata makoto, tsuyama atsushi, zubi zuva x, zoffy, akaten)@KSET 45kn05.11. nina nastasia@teatar &td 45kn06.11. teenage fanclub@teatar &td 120kn14.11. the national@boćarski dom zrinjevac 150kn16.11. you say party@KSET 45kn24.11. lambchop@kino sc 120kn03.12. caribou/mount kimbie@teatar &td 65knulaznice mogu da se kupe u dirty old shopu i rockmarku u zagrebu. neke od njih mogu da se naruče ovde...

Posted

Spremite protivpozarne aparate, gas maske i kiseonik, ima da gori Bor:U SUBOTU, SAD U SUBOTU 18. IXMULTIETNICKA ATRAKCIJA & STUTTGART ONLINE:Ispred prostorija Resurs centra (u slucaju kise - Bioskop Zvezda) od 22h!...nase pojacalo, bice glasno ouooo

Posted (edited)

Mozda bi mogao jos po jedan copypaste i na Politiku (ipak je ovo medjudrzavni dogadjaj), Lokal Patriotizam (odrzava se u Boru) i mozda i na Drustvo - tek da ga ima i tamo.

Edited by Lezilebovich
Posted

a moze i na shopping i udesavanje, kao i na metafiziku. valja se.

Posted

Može i na zid plača, tu se taman lepo vidi, mada je malo klizavo pa će da spadne.

Posted

I na nauku i ostale sportove, i naravno na es wird bekannt gegeben

Posted
Au au, kakav bend sinoć.
bio si na stutgart online?
Posted

Jok, nisam čitao forum sinoć, bio na certu. Na kom topiću su sinoć svirali?