Hella Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 (edited) ... Edited September 8, 2010 by Hella
Miralem Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 biafra jello,kurcem o celo!u stvari ne, smorio je. nikog ne zanimaju njegove nove pesme, svi su tu bili zbog dk. niti politicke analize na nivou mekikara, ali to mu se vec moze oprostiti. sve u svemu, 'nako, preplaceno.
henrik larsson Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Miralem se smorio što nisu bile sve 4 pesme koje su se puštale petkom u KST, samo Kalifornija, Kambodža i Gazdino Linčovanje.Ali kakva ekipa na bini Victims Family, Butthole Surfers, Helios Creed i Rollins Band. Prženje za 10.
Mp40 Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 PPP se pokazao. Samo je buranija™ sa sporta bila onlajn za vreme druga Djela.Odlicno. Sestric Marinka Rokvica odusevljen, Hrvatica cekala pesme sa prve kasete, Zakon Jaceg nervozan.Sramota me sto sam na poklonjenje mom iskrenom pank guruu isao u trenerci i sakat... I zajebavo me ko je stigo.
assück Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 nisi obukao plavo-crne komando sa crvenim pertlama, crne somotske lone, crnu rolku, preko nje kariranu crno-crvenu kosulju i preko svega toga zelenu vijetnamku?
Mp40 Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 ... ni bedz protivu narodnjaka nisam okacio!A video sam lika u Felix shop TooDrunk To Fuck majici!!! A classic!
Olivera Mandic Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 PPP se pokazao. Samo je buranija™ sa sporta bila onlajn za vreme druga Djela.Odlicno. Sestric Marinka Rokvica odusevljen, Hrvatica cekala pesme sa prve kasete, Zakon Jaceg nervozan.Sramota me sto sam na poklonjenje mom iskrenom pank guruu isao u trenerci i sakat... I zajebavo me ko je stigo. nemoj da se stidis, pomeni i gunj chasni kojim si ogrnuo pleca junachka! :) meni je bilo odlicno sinoc.
Ras Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Ibricu sam ranije video, sinoć i Đela.Jello je simpatičan mladić - baš onakav kakvog sam zamišljao, kako je moj drugar sinoć prokomentarisao 'navijen još kad je rođen'.Doživljaj certa mnogo bliži odmerenom Miralemovom, no Larsonovom hejlovanju: sat vremena drndanja malokrvnog benda + zadnjih 20 min nešto energičnije svirke.Političko proseravanje je bilo dosadno odvajkada, a nakon toliko godina mora da postane simpatično. Da bi bilo prostora za Đelovo ispravljanje krivih Drina bend iza mora da bude opak - ovaj od sinoć to možda jeste, al' nam nije pokazao.Ambijent: socijalistički dom kulture + ikona na zidu naspram ulaza u salu, sa simetrično postavljenim klozetima, ženski desno, muški levo + natpis iznad šanka 'RJ SKC Novi Beograd'
ToniAdams Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 pa sa onim ozvucenjem su kitu mogli da pokazu. da su mi bar javili, da donesem muziku od kuce...
henrik larsson Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 A usput nisam ni primetio nikakvu malokrvnost benda. Matori momci su oduvali pošteno, i usput i delovali vrlo raspoloženo na bini. Zvuk je definitivno bio pretih, ali to je do krš prostora i neiskustva u organizovanju certova u istom.
Recommended Posts