Jump to content
IGNORED

koncerti

אַף אֶחָד

Recommended Posts

Posted
 Ako je netko danas u blizini Abbazie in Croazie, u Opatiji sutra nastupa Idan Raichel.
Je l' to festival u Opatiji još živi?Doduše, sa nešto živopisnijim kostimima no što pamtim.
Posted
Je l' to festival u Opatiji još živi?Doduše, sa nešto živopisnijim kostimima no što pamtim.
Pa ovo je dio malo specifičnijeg festivala.idanrachitelproject_opatija_625.jpg opatija.jpg
Posted

lepo je sto u beogradu ima toliko koncerata i festivala, pa o adrenalinu nema ko na pise. ja bio sinoc. magarci se nisu setili da malo pociste koncertni prostor (tj zito mlin), pa se gazilo po sitnom i krupnijem kamenju. povetarac, na mahove i vetar, je osvezavao publiku nakon najtoplijeg dana godine, a ujedno joj i unosio prasinu u oci. i pivo. zvuk je bio sasvim zadovoljavajuc, dok je rasvete bilo samo na bini, i uglavnom je smetala ljudima da ista vide.stigli smo oko jedanaest taman na nastup nekog benda za kog necu ni da pogledam u programu kako se zove, jer nije toga vredan. gomila netalentovanih smaraca koja se tu sigurno utrpala cukicevskim metodama, a bez realnog prava na postojanje.nakon njih su nastupili block out, koji su, moram priznati, ugodno iznenadili. sasvim pristojna grupa za uz pijenje piva, a ne ko ovi gore, sto sam pre mislio.a onda nastupaju kanda, kodza i nebojsa (ili "kande, kodze i nebojse", kako prenosi politika u danasnjem broju). onmah da naglasim da je 1 kebra olicenje profesionalizma u odnosu na onog nektarijevica. raspadnuti narkoman koji se tako bacaka po stejdzu da je i meni neprijatno, i zavija glasicem uporedivim sa onim majkla dzeksona na vrhuncu pedofilske karijere. negde, u nekom manastiru, stoji lopata sa ugraviranim njegovim imenom.i na kraju- spektakl! nastupa let 3, zacijelo najbolji live band na prostoru zapadnog balkana. prvo je pevac nosio neko smrt odelo, iz nekog razloga, zatim je presao u belo i glumio voditalja primorskih festivala lakih nota, a zatim su svi presli u ono srebrnasto, 70's style. sa prorezom na dupetu. i sa standardno jakim repertoarom. bili su svakako vrhunac veceri, da ne kazem kulminacija. ludilo, stari.nadam se da ce veceras smf, bijesovi i goblini osvetlati obraz srbiji, ne bi bilo u redu da nekakvi hrvati budu zvezde festivala. eto toliko, imam i slike al mrzi me da ih kacim. ps. a zelio bih da ovim putem pozdravim crnu sisu(ne radi se o bivsem niku lepe zivane, da ne bude zabune) i drugaricu joj, koje su u jednom trenutku netragom nestale.

Posted (edited)

Da ... to je pored Politehničke akademije, preko puta Studenjaka

Edited by Lezilebovich
Posted
jel biafra na istom mestu gde su bili biznisi?
Da ... to je pored Politehničke akademije, preko puta Studenjaka
Aha..a dje se kupuju karte, zanima Ras-a?
Posted
samo da prijavim da sam menjao jednu crvenu novčanicu za jednu crnu kartu. jello legendo, here i come!
E, dese prodau?
imaš u feliksu u sremskoj i možda na blagajni doma oml. i u b92 shopu
Idite u Felix, blagajna DOB-a ima jako čudno radno vreme a B92 shop ne postoji...da sam danas naleteo na Ambrozića tokom potrage za kartama verovatno bih ga lično odrobijao, ovako nam ipak ostaje samo da čekamo da proradi pravna država i da ga uhite za ono milionče...
Posted
... a B92 shop ne postoji...
???osim onog na terazijama ima i shop koji je bio pored ulaza u dob, a sada je u trznom centru 20-30 metara prema politici. tu sam kupio cd borisa kovaca .... jedino ako u medjuvremenu nisu pogasili svetla.
Posted

Kad treba da počne čika Đelo večeras?

Posted

Dakle da ne dolazimo pre 23, računam ako imaju dve predgrupe a da svaka gnjavi bar po pola sata i uz to početak naravno kasni pola sata-sat...pun mi je više kufer predgrupa na velikim koncertima, zaista je besmisleno da se pred Biafru slušaju bendovi koji bi na samostalnom koncertu skupili desetak ljudi...mada ovo večeras i nije tako loše, taman da odgledam Argentina-Brazil...

Posted

Da, Dead Kennedys su '78. krenuli sa certovima pred 500 ljudi.