Super Trooper Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 sta ima od koncerata u drugoj polovini avgusta?Šta god poželiš, od bajage do riblje čorbe...
Lezilebovich Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Imaju dva festivala domace muzike ... Beer fest i neki Adrenalin ili tako nesto, u Zitomlinu na Dorcolu 27.08.Let 3Block OutKanda kodza i neboisaAtheist RepGoriborZAAČovek Bez Sluha28.08.GobliniBjesoviLollobrigidaSMFStraight JackinSix PackE-Play
assück Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 hahahahahahahahato je jebeno neverovatno kako su "mladi" bendovi isti kao i ElOrg i ostala govna kad zasednu. jebote, isti bendovi se vrte na "festivalima" vec 10 godina
Milogled Bluff Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Cujem li to prizvuk ljubomore u tvom glasu?
slepa živana Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Ali Gobleni slušala sam celu emisiju na radiju. imaju reunion, novi album i prvi singl pod nazivom 'luna'. ali na tvoju sreću, onaj od njih što je bio u afganistanu ubrzo mora dalje u sao toma i principe, tako da je sve ovo samo letnja avantura.
assück Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 ваљда ће да га убију тамо неки из Росс Кемп он Гангс серијала
Hella Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Негде сам прочитао да ће можда Принс освештати "Арену" на јесен.
Mp40 Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 ваљда ће да га убију тамо неки из Росс Кемп он Гангс серијалаTi mislis da to moze zaustaviti povratak rokenrola i borbu za pravi zvuk?Oni su neunistivi! Ako padne Goblen aktivira se Psihopolis ili Gluve Kucke automacki!
dando Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 kakav koncert u petak na kalishu. Obojeni program strasan a svi na pod super super. Nevidjena svirka...
Dubalicious Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 26. avgusta(četvrtak) na splavu Ladja u Beogradu gostuje nam ska banda 63 HIGH(Solun,GRČKA).Bend,nastao '97 godine,predstavlja spoj ljudi sa ska i punk background-om,koji se ne libe ubacivati u svoju muziku i uticaje drugih subkulturnih pravaca.Zvuk definisan gitarom,basom,bubnjem i dvočlanom duvačkom sekcijom,posle 13 godina,3 albuma i više ska i punk kompilacija,proizvod je,po rečima članova grupe,susreta muzike sa skateboarding kulturom,te idealan soundtrack za sve učestalije ulične proteste u Grčkoj.Lokalnu podršku čine bendovi: PRILIČNO PRAZNI i POGONBGD. 26. avgust(četvrtak) / 22h Splav LADjA (ispod Brankovog mosta,sa Novobeogradske strane) Cena karte: 300 RSDhttp://www.myspace.com/63highhttp://www.myspace.com/prilicnopraznihttp://www.myspace.com/pogonbgd
čekmeže Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 (edited) Dubioza kolektiv i Hladno pivo u sredu u Šapcu gradu bijelome...idem kao poslovna pratnja.ulaz besplatan, drugi vozi, barem ću da pijem ko čovek. Edited August 9, 2010 by Hartmann
Zgubidan Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Dubioza kolektiv i Hladno pivo u sredu u Šapcu gradu bijelome...idem kao poslovna pratnja.Nadaj se da će oprema biti vrhunskog kvaliteta, ili DK neće hteti da sviraju. Lokalnu podršku čine bendovi: PRILIČNO PRAZNI i POGONBGD. Gibaničari! :D :P
čekmeže Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Pravo da ti kažem ne interesuje me mnogo ni jedno ni drugo, žena oće da gleda Hladno pivo pa idem s njom. Bitno mi je da ne vozim pa mogu da se opustim.
Zgubidan Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Što jes jes, i ja bih išao da imam prevoz. Je l' to onaj kao festival na kom i Goblini sviraju?
Recommended Posts