Jump to content

koncerti

Featured Replies

Dvoumio sam se dal da gledam opet mančesterskog klošara, i na kraju bude jača simpatija od prezira i kao idem, i zovem Minju D za prevoz iz Ujvideka, kad tek će on - pa otkazao je, objavili pre 15 minuta. Jao Moz.

• Replies 9.9k
  • Views 862.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• kakvi su to ljudi...   posle bg koncerta u areni mislim 2011 sam prisao 3D-ju i rekao mu da imam divnu drugaricu koja boluje od teske depresije i da veceras nije mogla da bude tu da ih vidi.

• Ian Mancunian
    Ian Mancunian

Massive Attack sinoć posećeni i pronađeni veličanstveni, kao i uvek! Imao sam dvojbu da li da se cimam do Bristola, ali nakon noćašnjeg iskustva, gorko bi zažalio da nisam. Jer uvek je najbolje kući

• Neplanirano otišao sam sinoć u DOB na koncert Eve Braun i bilo je sasvim dobro.   Povod za koncert je 25 godina od Heartcore albuma. Amerikana puna: nas matorih, nas matorih sa dečicom

Posted Images

4 hours ago, msv said:

Morrissey otkazan zbog povrede člana benda

Hahahahhaaaahahaaha

Tool ubio s Hand of Doom coverom, skinuli dušmani ProShot s internetova

Bolje su to otprašili nego enemu i 46 sa 2

Beer fest hoće da vaskrsne pa su ga vratili u Avgust, za hedlajnere se setili da stave pazi sad Riblju Čorbu! Verovatno nastupaju kao karaoke bend?

E da I all you can drink pivo iz ulaznicu...

1 hour ago, *edited by mod said:

Beer fest hoće da vaskrsne pa su ga vratili u Avgust, za hedlajnere se setili da stave pazi sad Riblju Čorbu! Verovatno nastupaju kao karaoke bend?

Da, preziveli clanovi tezgare kao "Riblja Corba", peva lik koji je pokojnom Bori pevao bek vokale...

Grupa Кино 16. novembra u Sava centru

On 9. 7. 2025. at 21:12, *edited by mod said:

Ćaci beer fest. Ima svi da se odvaljuju da ne bude "platio sam 2.000 ulaznicu a popio sam samo dva". Bf je svakako za zaobilaženje poslednjih godina.

14 minutes ago, Nikodije said:

Ćaci beer fest. Ima svi da se odvaljuju da ne bude "platio sam 2.000 ulaznicu a popio sam samo dva". Bf je svakako za zaobilaženje poslednjih godina.

Pa ili će biti prazno ili će biti masa besnih klinaca i ćacija koji plaču jer su platili 2000 a od gužve na šanku popili samo dva piva.

U drugim vestima, Billy Idol iznenađujuće dobar. Posebno kada se ima u vidu da je godište moje keve.

Fino to sve zvuči, ima snage taman za toliko, Steve Stevens odličan, čak i cepa neki svoj solo medley na pola koncert dok Bili dolazi do daha i infuzije. Svira i neke 2-3 nove pesme, jedna solidna, jedna onako i jedna nepotrebna.

Masa uglavnom zadovoljna i starija, mada je bilo par gospodja vidno u svojih 50+ koje su glasno negodovale zbog toga što im pevač od 70 godina nije otpevao Sweet 16

10 minutes ago, *edited by mod said:

Masa uglavnom zadovoljna i starija, mada je bilo par gospodja vidno u svojih 50+ koje su glasno negodovale zbog toga što im pevač od 70 godina nije otpevao Sweet 16

rolf

Edited by Moonwalker

33 minutes ago, *edited by mod said:

U drugim vestima, Billy Idol iznenađujuće dobar. Posebno kada se ima u vidu da je godište moje keve.

Fino to sve zvuči, ima snage taman za toliko, Steve Stevens odličan, čak i cepa neki svoj solo medley na pola koncert dok Bili dolazi do daha i infuzije. Svira i neke 2-3 nove pesme, jedna solidna, jedna onako i jedna nepotrebna.

kad vracaju pare za morisija?

jel treba sitna knjiga mail da im se pise ili ce to biti po automatizmu povracaj para na racun?

Black Flag otkazao turneju u avgustu, ništa od Zappa barke

Nastavlja se moj muzicki letnji tobogan. U nedelju idem u Luku na Pet Shop Bojse.

Marky Ramone sinoć u Zappa barci...Odlična svirka, idiotsko mesto, sramotna cena piva...