July 7Jul 7 Dvoumio sam se dal da gledam opet mančesterskog klošara, i na kraju bude jača simpatija od prezira i kao idem, i zovem Minju D za prevoz iz Ujvideka, kad tek će on - pa otkazao je, objavili pre 15 minuta. Jao Moz.
July 7Jul 7 Tool ubio s Hand of Doom coverom, skinuli dušmani ProShot s internetovaBolje su to otprašili nego enemu i 46 sa 2
July 9Jul 9 Beer fest hoće da vaskrsne pa su ga vratili u Avgust, za hedlajnere se setili da stave pazi sad Riblju Čorbu! Verovatno nastupaju kao karaoke bend?E da I all you can drink pivo iz ulaznicu...
July 9Jul 9 1 hour ago, *edited by mod said:Beer fest hoće da vaskrsne pa su ga vratili u Avgust, za hedlajnere se setili da stave pazi sad Riblju Čorbu! Verovatno nastupaju kao karaoke bend?E da I all you can drink pivo iz ulaznicu...Da, preziveli clanovi tezgare kao "Riblja Corba", peva lik koji je pokojnom Bori pevao bek vokale...
Sunday at 07:242 days On 9. 7. 2025. at 21:12, *edited by mod said:Beer fest hoće da vaskrsne pa su ga vratili u Avgust, za hedlajnere se setili da stave pazi sad Riblju Čorbu! Verovatno nastupaju kao karaoke bend?E da I all you can drink pivo iz ulaznicu...Ćaci beer fest. Ima svi da se odvaljuju da ne bude "platio sam 2.000 ulaznicu a popio sam samo dva". Bf je svakako za zaobilaženje poslednjih godina.
Sunday at 07:392 days 14 minutes ago, Nikodije said:Ćaci beer fest. Ima svi da se odvaljuju da ne bude "platio sam 2.000 ulaznicu a popio sam samo dva". Bf je svakako za zaobilaženje poslednjih godina.Pa ili će biti prazno ili će biti masa besnih klinaca i ćacija koji plaču jer su platili 2000 a od gužve na šanku popili samo dva piva.
Sunday at 08:212 days U drugim vestima, Billy Idol iznenađujuće dobar. Posebno kada se ima u vidu da je godište moje keve.Fino to sve zvuči, ima snage taman za toliko, Steve Stevens odličan, čak i cepa neki svoj solo medley na pola koncert dok Bili dolazi do daha i infuzije. Svira i neke 2-3 nove pesme, jedna solidna, jedna onako i jedna nepotrebna.Masa uglavnom zadovoljna i starija, mada je bilo par gospodja vidno u svojih 50+ koje su glasno negodovale zbog toga što im pevač od 70 godina nije otpevao Sweet 16
Sunday at 08:322 days 10 minutes ago, *edited by mod said:Masa uglavnom zadovoljna i starija, mada je bilo par gospodja vidno u svojih 50+ koje su glasno negodovale zbog toga što im pevač od 70 godina nije otpevao Sweet 16 Edited Sunday at 08:352 days by Moonwalker
Sunday at 08:552 days 33 minutes ago, *edited by mod said:U drugim vestima, Billy Idol iznenađujuće dobar. Posebno kada se ima u vidu da je godište moje keve.Fino to sve zvuči, ima snage taman za toliko, Steve Stevens odličan, čak i cepa neki svoj solo medley na pola koncert dok Bili dolazi do daha i infuzije. Svira i neke 2-3 nove pesme, jedna solidna, jedna onako i jedna nepotrebna.Masa uglavnom zadovoljna i starija, mada je bilo par gospodja vidno u svojih 50+ koje su glasno negodovale zbog toga što im pevač od 70 godina nije otpevao Sweet 16kad vracaju pare za morisija?jel treba sitna knjiga mail da im se pise ili ce to biti po automatizmu povracaj para na racun?
1 hour ago1 hr Marky Ramone sinoć u Zappa barci...Odlična svirka, idiotsko mesto, sramotna cena piva...