July 6Jul 6 Pomerili W.A.S.P. i Sisters of Mercy na otvorenom tacnije OpenAir Corner. Kapiram da je to skroz iza Hangara.
July 6Jul 6 19 hours ago, dvb-t manijak said:Aplikacija ima chat. Masa ljudi se žalila na zvuk. Ja nisam imao takav utisak, to je sirov koncertni zvuk. Slušao sam preko HiFi linije, a moguće je da se preko zvučnika na laptopu, telefonu ili televizoru nije čulo lepo.Nece nikad zvuk sa live streama da bude dobar, to se uvek producira naknadno za bluray. Nadam se da ce raditi i BR izdanje, verujem da ce mnogi od bendova da zajebavaju oko prava na to, ali opet, ako je u humanitarne svrhe...Gledam, za sada samo random klipove po YT, prvi utisak svega mi je koliko su/smo svi matori
July 6Jul 6 9 hours ago, Ricma said:Pomerili W.A.S.P. i Sisters of Mercy na otvorenom tacnije OpenAir Corner. Kapiram da je to skroz iza Hangara.Jestehttps://maps.app.goo.gl/1ADt5h5gvQzizdwz5
July 7Jul 7 Jedva čekam WASP. Za njih sam prvi put čuo 92, kada sam kao klinac slušao Hit nedelje na dvestadvojci, bili su u konkurenciji sa ovom pesmom i tu sam se zaljubio. Kasnije mi se ukus menjao ali WASP sam uvek voleo.
July 7Jul 7 14 hours ago, goofs said:Nece nikad zvuk sa live streama da bude dobar, to se uvek producira naknadno za bluray. Nadam se da ce raditi i BR izdanje, verujem da ce mnogi od bendova da zajebavaju oko prava na to, ali opet, ako je u humanitarne svrhe...Gledam, za sada samo random klipove po YT, prvi utisak svega mi je koliko su/smo svi matori Svi matori, ali Stiven Tajler se fino drži...najviše mi se dopalo kako je zvučao supergrup sa njim.
July 7Jul 7 Blic.rsRokenrol u Muzeju Jugoslavije: Matine žurka oživljava duh...Muzej Jugoslavije poziva posetioce na još jednu matine žurku u okviru Leta u Muzeju, koje će 10. jula biti posvećeno rokenrolu i nasleđu domaće rok scene.
July 7Jul 7 1 hour ago, Filozof manijak said:Oćel zvat i Tomsona? Thompson svira akustični set u Kući cvijeća.
July 7Jul 7 u junu, lucinda williams @ le trianon, parizuprkos tome što se još uvek teže kreće i govori, odstajala je ceo koncert i pevala besprekorno, a bend je bio raspoložen i pratio je fenomenalno. između pesama, pravila je kraće ili duže najave - intimne, potresne, i veličanstvene priče o ljubavi, prijteljstvu, gubicima, (ne)pravdi, i malim ljudima herojima. u nekom prošlom životu vrv bih se isplakala od početka do kraja, u ovom sam se samo popela na drugi sprat pozorišta gde sam mogla slobodno da stojim, plešem i pevam iz sveg glasa, neizmerno srećna i zahvalna što mogu sve to.blueStreamableWatch lw (1) | StreamablehitStreamableWatch lw (2) | Streamableza kraj, izgleda tradicionalno, rockin in the free world i ispraćena je uz ovacijeStreamableWatch lw (3) | Streamablea ispod nasSpoiler
July 7Jul 7 Ma, jeste, sigurno. Uh, baš sam mislio da če biti koncerta kada već do sada nije otkazao kad ono...
July 7Jul 7 11 minutes ago, notenoughreasonsforclaire said:Ma, jeste, sigurno. Uh, baš sam mislio da če biti koncerta kada već do sada nije otkazao kad ono...Isto sam razmišljala ali eto, iznenađenjima nikad kraja. Edited July 7Jul 7 by Starman
July 7Jul 7 1 hour ago, msv said:Vizelj predgrupa za Sisters of MercyOvde će Vizelj da bude 100X bolji koncert od Sistersa.