Monday at 14:005 days Morrissey, Beograd, 08.07., prodajem fizicku kartu za fan pit (kostala je 6900, rasprodate su), po ceni partera od 4900. Licno preuzimanje, Beograd do 07.07. (08.07. idem na more...)
Monday at 14:435 days 41 minutes ago, Vetiver said:Morrissey, Beograd, 08.07., prodajem fizicku kartu za fan pit (kostala je 6900, rasprodate su), po ceni partera od 4900. Licno preuzimanje, Beograd do 07.07. (08.07. idem na more...)moze
Tuesday at 06:235 days Popular Post Sinoć bio na SanSiro stadionu...Springsteen pokidao.Kojegod droge koristi, nadam se da će da uvedu i za nas sirotinju...
Wednesday at 15:063 days cujem da je odlozen bg rok festival planiran za petak i subotu u domu omladine. ako se blokade protegnu, bas me zanima sta ce biti sa gomilom drugih koncerata planiranih za jul.pretpostavljam da ce stranci svirati po planu. Edited Wednesday at 15:073 days by Nikodije
Wednesday at 16:583 days 1 hour ago, papapavle said:Častio bih da ovoga pomere!Obećao sam sestri još pre par meseci da ću pratiti njene ćerke
11 hours ago11 hr Danas je u Birmingemu bio verovatno najveći all-round koncert još od Freddie Mercury tributa. Bio je live-stream, tako da cenim da će izaći na kioscima snimak, nadam se da je jeben
8 hours ago8 hr 2 hours ago, goofs said:...nadam se da je jebenJeste, gledam, još uvek traje jer je koncert malo kasnio a stream ide sa kašnjenjem od 2 sata, zbog Amerike.Cena je bila različita po državama, za Srbiju je bilo 1.492 RSD, što i nije ništa za ovaj događaj, pogotovo što smo nas dvojca podeli.Fizičke karte su prodate u roku od par minuta nakon što je sajt dozvolio logovanje.Nisam gledao celo, ali je koncert odličan, tu nema šta da se priča. Metalika je bila vrh večeri, ali su mnogo kratki bili. Čak ni GNR nisu odudarali iako smatram da nisu deo tog društva.Deda Ozzy, emotivan. Publika je plakala na Coming Home.neuspešna fotografija tv-a, slika je bila mnogo boljaAplikacija ima chat. Masa ljudi se žalila na zvuk. Ja nisam imao takav utisak, to je sirov koncertni zvuk. Slušao sam preko HiFi linije, a moguće je da se preko zvučnika na laptopu, telefonu ili televizoru nije čulo lepo.