Jump to content

koncerti

Featured Replies

On 29. 5. 2025. at 12:55, Ian Mancunian said:

Iggy Pop, u staroj londonskoj lepotici Aleksandri Palas.

Ćaća.

IMG_20250528_211400.jpgIMG_20250528_211413.jpg

Stanislave, ti li si?

• Replies 9.8k
  • Views 850.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• kakvi su to ljudi...   posle bg koncerta u areni mislim 2011 sam prisao 3D-ju i rekao mu da imam divnu drugaricu koja boluje od teske depresije i da veceras nije mogla da bude tu da ih vidi.

• Ian Mancunian
    Ian Mancunian

Massive Attack sinoć posećeni i pronađeni veličanstveni, kao i uvek! Imao sam dvojbu da li da se cimam do Bristola, ali nakon noćašnjeg iskustva, gorko bi zažalio da nisam. Jer uvek je najbolje kući

• Neplanirano otišao sam sinoć u DOB na koncert Eve Braun i bilo je sasvim dobro.   Povod za koncert je 25 godina od Heartcore albuma. Amerikana puna: nas matorih, nas matorih sa dečicom

Posted Images

zlatni dan sk > zlatni dan bg (hvala turskoj dijaspori wub)

Streamable
No image preview

Watch unnamed | Streamable

Edited by bey

On 31. 5. 2025. at 9:06, wayfaring stranger said:

20250530-194909.jpg

20250530-205601.jpg

20250530-205857.jpg

20250530-230809.jpg30.05.25

30.05.25 - O sisići i dve predgrupe, prvu sam propustio, Psychic graveyard, australijanci koji zvuce kao besni Idles i nakon toga sat i po štemovanja dva seta bubnjeva, bas koji daje dubinu, gitara koja vozi i klavijaturista koji zacinjava space efektima. U pocetku im je trebalo da podese parametre i zvuk, ali tokom nastupa je sve leglo i voznja je bila paklena. Organizator je jedini njihov koncet u Nemackoj organizovao u sali koja prima max 300 ljudi i naravno da je bilo rasprodato pre mesec dana i velika guzva. Isti komplex ima jos nekoliko sala od kojih su bar 3 vece i sinoc bile prazne.

psychic graveyard sam otkrila prošle god i super su. možda ih neko dovede i ovde

Niko nije išao na Altın Gün? Bila je dobra svirka nešto preko sat i po (moglo je i duže), ali definitivno su bez pevačice drugi bend.

Ne komuniciraju sa publikom osim Teşekkürler i Thank you D

jMClvsN.jpeg

5 minutes ago, msv said:

Niko nije išao na Altın Gün? Bila je dobra svirka nešto preko sat i po (moglo je i duže), ali definitivno su bez pevačice drugi bend.

jMClvsN.jpeg

Gledao prošle godine.

Ok su ali baš fali pevačica, zato nisam išao ponovo.

10 minutes ago, msv said:

jMClvsN.jpeg

Bio i ja ... dobro je, ali kontam da bi bilo dosta bolje sa pevacicom

Ma i sta imaju da komuniciraju, sviraju ljudi kidaju ... mada je prokeomentarisao da imamo nasu verziju Leylim Ley

Edited by Lezilebovich

Nedeljnik
No image preview

Irci i Srbi, ekipa s periferije Evrope: Fontaines D.C. su...

Pred gostovanje čuvenog irskog benda u Beogradu, Tom Coll, bubnjar ove grupe, ispričao je u ekskluzivnom razgovoru šta povezuje Irce i Srbe, zašto mladi Irci odlaze iz Dablina dok mladi iz celog sv...
4 hours ago, msv said:

jMClvsN.jpeg

bila sam i ja, u beogradu i skoplju (napisala sam gore). a gledala sam ih i ranije sa merve (ne, nisam hard kor fan :)) i sva tri puta mi je bilo super

svidela mi se scena ispred dunava u bg, ali je atmosfera u sk bila još veselija, zahvaljujući turcima koji su znali sve pesme :)

4 hours ago, Lezilebovich said:

Bio i ja ... dobro je, ali kontam da bi bilo dosta bolje sa pevacicom

Ma i sta imaju da komuniciraju, sviraju ljudi kidaju ... mada je prokeomentarisao da imamo nasu verziju Leylim Ley

nisu ništa lošiji bez pevačice, ne brini. a za pesmu, ne bi me čudilo da ima i bugarska, makedonska, grčka, bosanska i druge verzije, i ne samo te pesme :)

Sinoć Drive By Truckers, šta reći, ostaće mi ovo kao sigurno jedan od najdražih koncerata ikad. Predgrupa su bili Deer Tick (nikad čuo) koji su zvučali dovoljno masno da zagreju atmosferu.

Kad smo kod komunikacije sa publikom, Cooley je bio cool kao i uvek, ali Hood je bio besan. Mislio sam da će da sviraju uglavnom sa Southern Rock Opera, međutim bilo je od svega po malo i uglavnom politički angažovano. Između ostalog svirali su obradu Springtinove Adam Raised a Cain uz prigodan pozdrav majmunu iz Bele Kuće.

IMG_3926.jpeg

On 31. 5. 2025. at 22:12, wayfaring stranger said:

Stanislave, ti li si?

Ja sam bio malko dalje od Stanislava.

25.05., Sigur Ros sa Sidnejskim simfonijskim orkestrom u koncertnoj dvorani Opere. Mnogi rok bendovi pokušavaju ovaj spoj i to uglavnom zvuči nategnuto, čak ni kad je Anohni ovde nastupala pre nekoliko godina sa orkestrom meni nije zvučalo prirodno, ali u slučaju Islanđana je bilo savršeno, bolje od njihovih "običnih" koncerata na kojima sam bio. Verovatno je ovako zvučalo onom Trirovom liku Bes MekNil kad je otišla na nebo.

Ejr71Is.jpg

jpg2bPs.jpg

aKUQvu0.jpg

OO7nazb.jpg

cTP1vNF.jpg

31.05., Ezra Collective, takođe na Vivid festivalu, takođe u koncertnoj dvorani Opere. Od početka digli publiku na noge i držali je sve do kraja, jedan od najveselijih koncerata na kojima sam ikad bio. Pred odlazak na koncert sam bio skeptičan, slušajući kod kuće mi ne zvuče tako dobro kao njihove komšije Sons of Kemet ili ovdašnji originalni The Cat Empire u instrumentalnom izdanju, ali uživo su odlični.

eqgAyF1.jpg

uLaC9gA.jpg

nAFhoIm.jpg

DinTYSE.jpg

8as8agW.jpg

jsGG2r4.jpg

Share & Enjoy

6fu7O3u.jpeg

Jao bre, pa 10 dana pre toga su Satriani i Vai na istom mestu, nisu mogli da spoje to, G3 plače za reunionom

Kad smo kod G3 nije li ovo jedan od najboljih intrumentala ikada? Msm meni svakako jeste...

On 29. 5. 2025. at 12:55, Ian Mancunian said:

Iggy Pop, u staroj londonskoj lepotici Aleksandri Palas.

Ćaća.

IMG_20250528_211400.jpgIMG_20250528_211413.jpg

znaci ovo je oprostajni koncert bio? vidim sada na n1. mislim ok, normalno je i da ne moze vise/nece.

iggy pop napustio scenu u kovcegu, vazno je i kako odlazis.