Saturday at 20:123 days On 29. 5. 2025. at 12:55, Ian Mancunian said:Iggy Pop, u staroj londonskoj lepotici Aleksandri Palas.Ćaća.Stanislave, ti li si?
Sunday at 13:203 days zlatni dan sk > zlatni dan bg (hvala turskoj dijaspori )StreamableWatch unnamed | Streamable Edited Sunday at 13:213 days by bey
Sunday at 13:233 days On 31. 5. 2025. at 9:06, wayfaring stranger said:30.05.2530.05.25 - O sisići i dve predgrupe, prvu sam propustio, Psychic graveyard, australijanci koji zvuce kao besni Idles i nakon toga sat i po štemovanja dva seta bubnjeva, bas koji daje dubinu, gitara koja vozi i klavijaturista koji zacinjava space efektima. U pocetku im je trebalo da podese parametre i zvuk, ali tokom nastupa je sve leglo i voznja je bila paklena. Organizator je jedini njihov koncet u Nemackoj organizovao u sali koja prima max 300 ljudi i naravno da je bilo rasprodato pre mesec dana i velika guzva. Isti komplex ima jos nekoliko sala od kojih su bar 3 vece i sinoc bile prazne.psychic graveyard sam otkrila prošle god i super su. možda ih neko dovede i ovde
Monday at 11:552 days Niko nije išao na Altın Gün? Bila je dobra svirka nešto preko sat i po (moglo je i duže), ali definitivno su bez pevačice drugi bend.Ne komuniciraju sa publikom osim Teşekkürler i Thank you
Monday at 12:022 days 5 minutes ago, msv said:Niko nije išao na Altın Gün? Bila je dobra svirka nešto preko sat i po (moglo je i duže), ali definitivno su bez pevačice drugi bend.Ne komuniciraju sa publikom osim Teşekkürler i Thank you Gledao prošle godine.Ok su ali baš fali pevačica, zato nisam išao ponovo.
Monday at 12:072 days 10 minutes ago, msv said:Niko nije išao na Altın Gün? Bila je dobra svirka nešto preko sat i po (moglo je i duže), ali definitivno su bez pevačice drugi bend.Ne komuniciraju sa publikom osim Teşekkürler i Thank you Bio i ja ... dobro je, ali kontam da bi bilo dosta bolje sa pevacicomMa i sta imaju da komuniciraju, sviraju ljudi kidaju ... mada je prokeomentarisao da imamo nasu verziju Leylim Ley Edited Monday at 12:072 days by Lezilebovich
Monday at 12:332 days NedeljnikIrci i Srbi, ekipa s periferije Evrope: Fontaines D.C. su...Pred gostovanje čuvenog irskog benda u Beogradu, Tom Coll, bubnjar ove grupe, ispričao je u ekskluzivnom razgovoru šta povezuje Irce i Srbe, zašto mladi Irci odlaze iz Dablina dok mladi iz celog sv...
Monday at 16:112 days 4 hours ago, msv said:Niko nije išao na Altın Gün? Bila je dobra svirka nešto preko sat i po (moglo je i duže), ali definitivno su bez pevačice drugi bend.Ne komuniciraju sa publikom osim Teşekkürler i Thank you bila sam i ja, u beogradu i skoplju (napisala sam gore). a gledala sam ih i ranije sa merve (ne, nisam hard kor fan :)) i sva tri puta mi je bilo super svidela mi se scena ispred dunava u bg, ali je atmosfera u sk bila još veselija, zahvaljujući turcima koji su znali sve pesme :)4 hours ago, Lezilebovich said:Bio i ja ... dobro je, ali kontam da bi bilo dosta bolje sa pevacicomMa i sta imaju da komuniciraju, sviraju ljudi kidaju ... mada je prokeomentarisao da imamo nasu verziju Leylim Leynisu ništa lošiji bez pevačice, ne brini. a za pesmu, ne bi me čudilo da ima i bugarska, makedonska, grčka, bosanska i druge verzije, i ne samo te pesme :)
Monday at 17:502 days Sinoć Drive By Truckers, šta reći, ostaće mi ovo kao sigurno jedan od najdražih koncerata ikad. Predgrupa su bili Deer Tick (nikad čuo) koji su zvučali dovoljno masno da zagreju atmosferu. Kad smo kod komunikacije sa publikom, Cooley je bio cool kao i uvek, ali Hood je bio besan. Mislio sam da će da sviraju uglavnom sa Southern Rock Opera, međutim bilo je od svega po malo i uglavnom politički angažovano. Između ostalog svirali su obradu Springtinove Adam Raised a Cain uz prigodan pozdrav majmunu iz Bele Kuće.
Monday at 19:272 days On 31. 5. 2025. at 22:12, wayfaring stranger said:Stanislave, ti li si?Ja sam bio malko dalje od Stanislava.
15 hours ago15 hr 25.05., Sigur Ros sa Sidnejskim simfonijskim orkestrom u koncertnoj dvorani Opere. Mnogi rok bendovi pokušavaju ovaj spoj i to uglavnom zvuči nategnuto, čak ni kad je Anohni ovde nastupala pre nekoliko godina sa orkestrom meni nije zvučalo prirodno, ali u slučaju Islanđana je bilo savršeno, bolje od njihovih "običnih" koncerata na kojima sam bio. Verovatno je ovako zvučalo onom Trirovom liku Bes MekNil kad je otišla na nebo.31.05., Ezra Collective, takođe na Vivid festivalu, takođe u koncertnoj dvorani Opere. Od početka digli publiku na noge i držali je sve do kraja, jedan od najveselijih koncerata na kojima sam ikad bio. Pred odlazak na koncert sam bio skeptičan, slušajući kod kuće mi ne zvuče tako dobro kao njihove komšije Sons of Kemet ili ovdašnji originalni The Cat Empire u instrumentalnom izdanju, ali uživo su odlični.Share & Enjoy
9 hours ago9 hr Jao bre, pa 10 dana pre toga su Satriani i Vai na istom mestu, nisu mogli da spoje to, G3 plače za reunionom
9 hours ago9 hr Kad smo kod G3 nije li ovo jedan od najboljih intrumentala ikada? Msm meni svakako jeste...
7 hours ago7 hr On 29. 5. 2025. at 12:55, Ian Mancunian said:Iggy Pop, u staroj londonskoj lepotici Aleksandri Palas.Ćaća.znaci ovo je oprostajni koncert bio? vidim sada na n1. mislim ok, normalno je i da ne moze vise/nece. iggy pop napustio scenu u kovcegu, vazno je i kako odlazis.