April 13Apr 13 1 minute ago, Klara said:Pa znaš ko mu je supruga?Znam. Ovo navodno ima veze sa Zg izborima koji se bliže, tako on kaže
April 13Apr 13 @Nikodije ma da brehdz=snsnedavno su bili predsednicki izbori, njegova zena bila kandidat i ova govna im podmetnu nekog njihovog matorog krimosa koji se zove isto kao neki njihov ex poznati fudbaler i pozove mileta na kafu da dogovore nesto oko miletovog angazmanamile dodje na kafu, vidi da je u pitanju krimos i zapali, plus prijave kekini pandurimanaravno, slikaju ih, kao dokaz da mile ide na kafe sa krimosimai to ti je bila glavna kampanja protiv kekinke sa porukom "svi su isti, predstavljaju se kao cistunci, a i oni suruju sa mafijom"hdz upada iz afere u aferu, vise uopstene pokusavaju da se predstave kao cisti, vec iskljucivo idu na to "svi su isti"ovo hapsenje mileta je nastavak togadok maznjavaju milione i milijarde, drzava toboz izigrava pravdu tereteci kekina za 7000e Edited April 13Apr 13 by pbg12345
April 13Apr 13 Ok, možda ste u pravu i ja moguće precenjujem slobodu i demokratiju u Hr, jer nešto ne znam za slučajeve da je posle Tuđmana neko progonjen zbog politike na ovaj način. Tamo je hdz premijer završio u zatvoru.
April 13Apr 13 1 minute ago, Nikodije said:Ok, možda ste u pravu i ja moguće precenjujem slobodu i demokratiju u Hr, jer nešto ne znam za slučajeve da je posle Tuđmana neko progonjen zbog politike na ovaj način. Tamo je hdz premijer završio u zatvoru.sokiraces se nikodije, ali desni populisti imaju isti nacin vladavine i obrasce ponasanja od trampa i amerike, preko ovih lokalaca hdz-a,orbana, vucica do rusije iputinapitanje je samo u kojoj meri okupiraju drustvo i slobodno sprovode agendu
April 13Apr 13 1 hour ago, Nikodije said:Znam. Ovo navodno ima veze sa Zg izborima koji se bliže, tako on kažeImaš ovde predistoriju slučaja:Piše Miljenko Jergoviću drugom delu ovog tekstahttps://velikeprice.com/nikad-bolje-basara-jergovic-velike-price/nismo-svi-skupa-u-nekoj-zajednickoj-borbi-i-ne-mozemo-biti/ Edited April 13Apr 13 by klimt
April 13Apr 13 Popular Post PANKRTIDOB, 11.04.2025.45 godina od objavljivanja DolgcajtDolazim kasno u Beograd. Jedva stižem da proletim kroz izložbu Ilije Bosilja (Galerija SANU). Fascinantan autor i još fascinantnija biografija i umetnička sudbina.Odmah se zalećem na merč. U ponudi četiri cd-a, tri uživo Pankrti (Svoboda, Kalemegdan i Stožice), i neki Lovšinov. Cena 1000 dinara. Od odevnih predmeta Dolgcajt majica i duks, i Lovšinova majica. Majice 1500, duks 3000. Kažem, dajte mi majcu Dolgcajt, Slovenac odgovara ostala još jedna i to S. Pogledam oko sebe, u holu 20-ak, u sali 10-ak ljudi. Ušao sam među prvima. Pa što niste više doneli, kaže pogrešili smo, to u Sloveniji niko neće da kupi. Pre koncerta je išao odličan dub reggae, u jednom trenutku presečen sa Diane od Husker Du.Koncert je bio solidno posećen, uglavnom sa dve populacije: velika većina oko 60, i manja grupa mladih pankera od oko 20. Stajao sam u drugom redu iza dve simpatične gospođe preko 60, jedna sa potpuno sedom kosom. Izgledale su mi kao dve prosvetne radnice, dve profesorke. Pored mene grupa od četiri baš mlade pankerke, a iza mene klinci u majicama Black Flag, Ramones...Jako dobar i energičan nastup. Uživao sam u svakom trenutku. Okosnica jeste bio "Dolgcajt" ali su nas pošteno provozali kroz celu karijeru. Počeli su sa Zelenye Berega Peysažov /Ljubica. Odmah, na početku, bilo je jasno, zvuče a i izgledaju sveže, vrlo raspoloženi. Pojedine pesme su me nepogrešivo vraćale u detinjstvo: "Kruha in iger", prva koju sam od njih čuo na radiju, "Za železno zaveso" sećanje na omot "Državnih ljubimaca" koji sam prvi put video na reklami na zadnjim koricama Džuboksa.Za potpuni ugođaj pobrinula se mlada generacija koja je pravila šutku tačno meni iza leđa. Najburnije reakcije bile su na Totalnu revoluciju, Anarhist i Osmi dan. Bogami i podmladak je znao tekstove. Naročito visoka devojka koja je sa mnom štitila pomenute "profesorke" od šutke svojih drugova. Još im se uljudno izvinjavala.Nije bilo padova već konstantno pumpanje. I publika je naravno pumpala.Lovšin se prisetio da su u SKC-u svirali sa Limunovim drvetom (posle tog nastupa Gagi odlazi i nastaje Šarlo). Lovšin kao sportski novinar morao je da se dotakne i sporta, čestitao je Zvezdi neku pobedu i odrecitovao prve stihove Partizanove himne, priznavši da je zbog brata navijao za Partizan. Koncert je trajao oko sat i četrdesetpet. Dočepao sam se setliste pomoću fotografa.Izašao sam sa napunjenim baterijama, tradicionalno obišao Metropolisovu prodavnicu i vratio se kući.Radio sam u subotu i to pevajući, bez ikakvog napora. ImgBBIMG-20250412-102607 hosted at ImgBBImage IMG-20250412-102607 in Zemijat's images albumIma još snimaka na mom YouTube kanalu.
Sunday at 19:305 days 2 hours ago, Klara said:@klimt , da li negde pišeš o koncertima? ❤️Pišem ovde, na svom omiljenom forumu gde sam svaki dan, gde su meni dragi avatari .(Pisao sam davno za jedan lokalni časopis. Takođe, pisao sam o stripu za lokalni strip časopis, gde sam bio zadužen za tekstualne priloge.)
Sunday at 19:565 days 6 hours ago, klimt said:PANKRTIDOB, 11.04.2025.45 godina od objavljivanja DolgcajtDolazim kasno u Beograd. Jedva stižem da proletim kroz izložbu Ilije Bosilja (Galerija SANU). Fascinantan autor i još fascinantnija biografija i umetnička sudbina.Odmah se zalećem na merč. U ponudi četiri cd-a, tri uživo Pankrti (Svoboda, Kalemegdan i Stožice), i neki Lovšinov. Cena 1000 dinara. Od odevnih predmeta Dolgcajt majica i duks, i Lovšinova majica. Majice 1500, duks 3000. Kažem, dajte mi majcu Dolgcajt, Slovenac odgovara ostala još jedna i to S. Pogledam oko sebe, u holu 20-ak, u sali 10-ak ljudi. Ušao sam među prvima. Pa što niste više doneli, kaže pogrešili smo, to u Sloveniji niko neće da kupi.Pre koncerta je išao odličan dub reggae, u jednom trenutku presečen sa Diane od Husker Du.Koncert je bio solidno posećen, uglavnom sa dve populacije: velika većina oko 60, i manja grupa mladih pankera od oko 20. Stajao sam u drugom redu iza dve simpatične gospođe preko 60, jedna sa potpuno sedom kosom. Izgledale su mi kao dve prosvetne radnice, dve profesorke. Pored mene grupa od četiri baš mlade pankerke, a iza mene klinci u majicama Black Flag, Ramones...Jako dobar i energičan nastup. Uživao sam u svakom trenutku.Okosnica jeste bio "Dolgcajt" ali su nas pošteno provozali kroz celu karijeru. Počeli su sa Zelenye Berega Peysažov /Ljubica. Odmah, na početku, bilo je jasno, zvuče a i izgledaju sveže, vrlo raspoloženi. Pojedine pesme su me nepogrešivo vraćale u detinjstvo: "Kruha in iger", prva koju sam od njih čuo na radiju, "Za železno zaveso" sećanje na omot "Državnih ljubimaca" koji sam prvi put video na reklami na zadnjim koricama Džuboksa.Za potpuni ugođaj pobrinula se mlada generacija koja je pravila šutku tačno meni iza leđa. Najburnije reakcije bile su na Totalnu revoluciju, Anarhist i Osmi dan. Bogami i podmladak je znao tekstove. Naročito visoka devojka koja je sa mnom štitila pomenute "profesorke" od šutke svojih drugova. Još im se uljudno izvinjavala.Nije bilo padova već konstantno pumpanje. I publika je naravno pumpala.Lovšin se prisetio da su u SKC-u svirali sa Limunovim drvetom (posle tog nastupa Gagi odlazi i nastaje Šarlo). Lovšin kao sportski novinar morao je da se dotakne i sporta, čestitao je Zvezdi neku pobedu i odrecitovao prve stihove Partizanove himne, priznavši da je zbog brata navijao za Partizan.Koncert je trajao oko sat i četrdesetpet. Dočepao sam se setliste pomoću fotografa.Izašao sam sa napunjenim baterijama, tradicionalno obišao Metropolisovu prodavnicu i vratio se kući.Radio sam u subotu i to pevajući, bez ikakvog napora.ImgBBIMG-20250412-102607 hosted at ImgBBImage IMG-20250412-102607 in Zemijat's images albumIma još snimaka na mom YouTube kanalu.Dodatak:- Na setlisti je precrtana "Bandiera rossa" verovatno zato što su ona i "Lublana je bulana" zamenili mesta.- U odlasku sam pružio ruku mladim pankerima, čestitajući im što su napravili atmosferu, pa mi jedan reče "Vi ste nekad bili panker?". Pogodi me ta rečenica. Ne da mi je bila neprijatna, naprotiv. Saučesnički klimnuh glavom i rekoh da sam hteo da obučem preko košulje majicu Parafa ali je žena negde zaturila, a ja sam žurio...Pozdravljanje Lovšina sa publikom na kraju nastupa.
Sunday at 20:285 days Ti klinci su bili super, sveza krv. Obuceni propisno, frizure, igra, ma sve! Zaokruzili su koncert i dali mu posebnu draz.
Sunday at 21:155 days šta znači kada na sajtu za prodaju karata stoji RSVP? mislim znam šta je RSVP ali kakve to veze sad ima sa prodajom karata.