beyoncé Posted November 14 Posted November 14 samo da napomenem da eko frendli veseljaci iz konga sa afro bit teme (fulu miziki) sviraju u skoplju zajedno sa gomilom drugih nepoznatih bisera na pin konferenciji krajem novembra https://pinconference.mk/artists/ od do sada preslušanih učesnika, favorit mi je i lo-fi post-pank turkinja iz berlina, güner künier a u maju, altin gün (isto sk) 1
vladavsnarod Posted November 14 Posted November 14 12 minutes ago, beyoncé said: a u maju, altin gün (isto sk) Biće i Beograd izgleda 1 3
beyoncé Posted November 14 Posted November 14 (edited) odličnost! mada, imala sam sreće da ih gledam u aprilu, jedan od poslednjih koncerata sa merve Edited November 14 by beyoncé 1 2 1
notenoughreasonsforclaire Posted November 14 Posted November 14 Super i dalje zvuče, ali su izgubili određenu komponentu svog nastupa bez Merve.
klimt Posted November 14 Posted November 14 (edited) 1 hour ago, notenoughreasonsforclaire said: Super i dalje zvuče, ali su izgubili određenu komponentu svog nastupa bez Merve. Izgubili dosta. Gledao sam ih na Exitu. Mislim da treba da angažuju novu pevačicu. Edited November 14 by klimt 1
klimt Posted November 14 Posted November 14 (edited) 4 minutes ago, klimt said: Dupli Edited November 14 by klimt
vladavsnarod Posted November 15 Posted November 15 8 hours ago, klimt said: Mislim da treba da angažuju novu pevačicu. Neku ovakvu finu 3 1
Ras Posted November 15 Posted November 15 11 minutes ago, vladavsnarod said: Neku ovakvu finu I pored već poznatih koordinata u kojima se kreću, uopšte ti nisu loši ovi! 1 1
notenoughreasonsforclaire Posted Friday at 13:42 Posted Friday at 13:42 5 hours ago, vladavsnarod said: Neku ovakvu finu U, bre, pa ovo odlično zvuči! A, i ona se zove Merve.
notenoughreasonsforclaire Posted Friday at 13:43 Posted Friday at 13:43 14 hours ago, klimt said: Izgubili dosta. Gledao sam ih na Exitu. Mislim da treba da angažuju novu pevačicu. Gledao sam ih i ja na Exitu, i ne znam zbog čega, ali očekivao sam da čo'ek peva i neke njene pesme. Ja ne bih rekao da su izgubili dosta, ali da je malo drugačiji bend bez Merve, to jeste. 1
beyoncé Posted Friday at 14:49 Posted Friday at 14:49 (edited) mislim da je @I*m with the pilots popularisala kit sebastian ovde On 21. 7. 2021. at 21:37, I*m with the pilots said: https://www.synaestheticmag.com/arts-culture/synaesthetictapes-04-kit-sebastia Synaesthetic_Tapes 04 / Kit Sebastian Ima par dzesastih dosada u miksu ali sve u svemu prijatno. Edited Friday at 14:50 by beyoncé 1 1 1
papapavle Posted Sunday at 08:48 Posted Sunday at 08:48 Ima neko kartu viška za pomerenog Kekina u Bgd?
papapavle Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago On 17. 11. 2024. at 9:48, papapavle said: Ima neko kartu viška za pomerenog Kekina u Bgd? Ako još nekom treba, izgleda da su pustili vraćene karte u opticaj, iako se na DOB sajtu i novi datum vodi kao rasprodat: https://tickets.efinity.rs/map/mile_kekin_u_domu_omladine_soundtrack_za_zivot_tour_31014
Recommended Posts