ajgor Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 Pa ne znam sta je onda ono danas bilo? Konkretno sam na Mostaru cekao tramvaj, pa onda vidim da 12-ica stize tek za pet stanica (13-ica po svemu sudeci bila na okretnici, 15 stanica), pa se spustim do Mostara, a tamo sve nesto kao stize za stanicu-dve (dakle, najdalje su kod Londona ili crkve), a nema ih deset minuta, pa se vratim gore, a 12-ica stize za tri stanice, pa se opet spustim dole, a ono odreda stizu autobusi, ali svi prepuni. Nesto se tu desavalo. Samo nagađam: oko pola četiri je ispred vlade na trotoaru još bio parkiran jedan kombi pandurske brigade, prođoh trojkom u koju sam ušao kod Ruske. Možda je ekipa dužnika u švajcarcima danas bila malo aktivnija?
ultra plasticni Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 Juce i prekjuce ih bilo po 5. Meni ovo bila klasicna subota
gospa buba Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 Samo nagađam: oko pola četiri je ispred vlade na trotoaru još bio parkiran jedan kombi pandurske brigade, prođoh trojkom u koju sam ušao kod Ruske. Možda je ekipa dužnika u švajcarcima danas bila malo aktivnija? oko pola tri su zaustavili tramvaje na slaviji i sve drugo za nizbrdo, ali to je trajalo jedva pola sata. posle je bilo pandura ko drva, ali nishta prepoznatljivo
renne Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 Pa iso slina na novi bgd, da mitinguje sa dobrim čovekom rasimom
Malvo Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 Samo nagađam: oko pola četiri je ispred vlade na trotoaru još bio parkiran jedan kombi pandurske brigade, prođoh trojkom u koju sam ušao kod Ruske. Možda je ekipa dužnika u švajcarcima danas bila malo aktivnija? Pa prosle su tri trojke zaredom, ja bio u prvoj, moguce da smo bili u istoj :D Ali pravi kolaps, bar ka juznom delu grada.
Frile Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 zar nije bila priča da će danas biti one anti nato demonstracije?
gospa buba Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 a kaj je to sad, neka fora da se ne sme buniti pred sopstvenom*** vladom? *** uslovno, gospod zna chija je <_<
Pontijak Posted February 22, 2016 Posted February 22, 2016 (edited) Da, potpuni haos. Bio sam ubedjen da je neki protest ili tako nesto, ali izgleda da nista nije bilo blokirano? strajkovali taxisti bez dozvole za taksiranje metodom kruzenja po gradu sa namernim usporavanjem saobracaja edit: ali danas a ne prekjuce Edited February 22, 2016 by Pontijak
gospa buba Posted February 22, 2016 Posted February 22, 2016 ko su taksisti bez dozvole? i shta oni zele? dozvolu?
Đipalo Junuz Posted February 22, 2016 Posted February 22, 2016 Da. Grad valjda ograničio broj taksi vozila a oni se valjda pozivaju na Ustavom garantovano pravo na rad.
bigvlada Posted February 23, 2016 Posted February 23, 2016 Koga misle da prevare tim pozivanjem na Ustav? I nisu jedini koji to rade.
Timmy Posted February 23, 2016 Posted February 23, 2016 Čuli ljudi negde za ta ustavna prava, pa da probaju...
garcia Posted February 23, 2016 Posted February 23, 2016 sto da ne probaju? kad god pada kisa ne mogu da nadjem slobodan taksi. gde je slobodno trziste?
Timmy Posted February 23, 2016 Posted February 23, 2016 Taksisti su deo javnog prevoza. Tu ne mogu da vaze klasicni zakoni slobodnog trzista.
garcia Posted February 23, 2016 Posted February 23, 2016 pre ili kasnije uber ili njegovi derivati ce staviti tacku na to. i nama bice bolje.
Recommended Posts