Pontijak Posted January 26, 2016 Posted January 26, 2016 ja sam juce procitao sta si napisao pa sam dosao na posao tramom 9 za svaki slucaj
đorđe geprat Posted January 26, 2016 Posted January 26, 2016 i cudo jedno, njima sve prva faza a to sto beograd centar stanica vec postojala, to nista. vise vredi lepljenjekeramickih plocica i farbanje betona od recimo busenja tunela ispod grada svojevremeno pa slično smo videli pre neki dan kada je proglasio poduhvatom montiranje mosta na već postavljene stubove kod ostružnice. prodavac magle.
Đipalo Junuz Posted January 26, 2016 Posted January 26, 2016 (edited) Prošao vozom kroz Prokop nakon veličanstvenog otvaranja. Stade voz, otvoriše se vrata prvi put u novijoj istoriji. Znakovi za zabranjeno fotografisanje na svakom drugom stubu Slikaću sutra Edited January 26, 2016 by Đipalo Junuz
Tihajeza Posted January 26, 2016 Posted January 26, 2016 Brutalna guzva, BG voz danas na svakih pola sata do 12 h. Svaka čast Vučiću, otvara Prokop <_<Da smo živi i zdravi, otvoriće ga još barem dvaes puta.
pbg12345 Posted January 26, 2016 Posted January 26, 2016 Da smo živi i zdravi, otvoriće ga još barem dvaes puta. +20 ko god je video koliko je ono cudo iz blizine i gde se nalazi jasno mu je da to nece skoro biti zavrseno. a sa ovima na vlasti verovatno nikad
đorđe geprat Posted January 26, 2016 Posted January 26, 2016 Prošao vozom kroz Prokop nakon veličanstvenog otvaranja. Stade voz, otvoriše se vrata prvi put u novijoj istoriji. Znakovi za zabranjeno fotografisanje na svakom drugom stubu Slikaću sutra uopšte, kolika je glupost postavljati te znakove danas. kada u gugl strit ili igl aj pogledu imaš sve na dlanu. neki dan sam obišao gvantanamo. a u prokopu? pa svako će poželeti da se slika pred polazak voza. sam ili s nekim. budale
Frile Posted January 26, 2016 Posted January 26, 2016 Prošao vozom kroz Prokop nakon veličanstvenog otvaranja. Stade voz, otvoriše se vrata prvi put u novijoj istoriji. Znakovi za zabranjeno fotografisanje na svakom drugom stubu Slikaću sutra pa to da se slike potemkinovih sela ne bi širile tviterima
Аврам Гојић Posted January 26, 2016 Posted January 26, 2016 Ko oce da slika, neka ne nosi nista skupo, verovatno ce se tamo vrzmati komunalci nekoliko dana dok ne legne hajp.
Lezilebovich Posted January 27, 2016 Posted January 27, 2016 (edited) Genjalna ideja. Čudno da nikome nikad to nije palo na pamet ranije i srećom da nije već probano i utvrđeno da je sranje. edit : sad sam pročitao do kraja. u stvari, oni hoće da se karte kontrolišu samo na prvoj stanici :D . koliko vidim prema ovom predlogu, definitivno su skontali da kontrolori ne funkcionišu, pa će pored svakog busa da bude i po jedan komunulac. u stvari, oni su unazadili i onako glupu ideju. kao i sve ostalo. Edited January 27, 2016 by Lezilebovich
Pontijak Posted January 27, 2016 Posted January 27, 2016 lepo. nista sto je to pokusano i za vreme djilasovog mandata pa se pokazalo kao neostvarivo. dakle, grad zaposljava kontrore, vozaci moraju da se cimaju sa kontrolisanjem validiranja a apex lepo i dalje uzima svojih 8% od prodatih karata
đorđe geprat Posted January 27, 2016 Posted January 27, 2016 vezano za prokop, nazvanog beograd centar. na sajtu sam našao da 34 vozi do železničke stanice. to je od ranije. linija iz rakovice, uzbrdo do ortopedske bolnice pa preko stare trolejbuske okretnice do humske pa na stanicu. ima li koja druga linija, bar u planu? nije valjda da trolom treba a idem do 25. maja pa strmoglavo dole ili da čekam autobus iz rakovice ako hoću do novog sada.
Recommended Posts