halloween Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 (edited) Slavija ludilo, samo jedan policajac i to u Beogradskoj. Edited January 12, 2016 by halloween
hazard Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 Mnogo veće gužve u BG vozu nego u novembru i decembru, izgleda da su pretumbali neke autobuske linije u Batajnici i okolini pa su se ljudi prebacili na voz... to je valjda pozitivno
Tihajeza Posted January 13, 2016 Posted January 13, 2016 Zaš to ne rade tramvaji na Bulevaru već drugi dan?
Đipalo Junuz Posted January 13, 2016 Posted January 13, 2016 Nešto se asfaltira negde kod Cvetkove pijace. Trebalo bi valjda od subote ujutro da se vrate tramvaji na redovne trase.
Prospero Posted January 14, 2016 Posted January 14, 2016 Ok, sad sam video i solo 16icu. Jebite se by Tapatalk
teacher Posted January 14, 2016 Posted January 14, 2016 Ok, sad sam video i solo 16icu. Jebite se by Tapatalk video više puta, od skora lasta fura i solo 83-ku i to je šalju u pola 4 popodne. naravno zbog pretovara, kvari se u roku jedne vožnje.
pbg12345 Posted January 14, 2016 Posted January 14, 2016 ovamo ka mojima, odnosno ka meni (ali zelim verovati da sam i u ovoj turi privremeno ovde :) ) vise ne vozi lasta. do sad smo imali pola polazaka laste sa prilicno novim busevima a drugu polovinu zglobna gspova vozila u kojima zimi ne mozes da sednes na sediste jer grejanja nema, a duva sa svih strana. sad su umesto lastinih vozila ubacili gspova solo vozila, podjednako matora i rapadnuta kao oni zglobni jedina dobra stvar, verovatno ne i bezbedna je sto gsp "majstori" imaju dusu pa teraju te masine koliko mogu da idu, uglavnom su bili i do 20% brzi od lastnih koji su se strogo pridrzavali (cini mi se internih) ogranicenja brzine
teacher Posted January 14, 2016 Posted January 14, 2016 ovamo ka mojima, odnosno ka meni (ali zelim verovati da sam i u ovoj turi privremeno ovde :) ) vise ne vozi lasta. do sad smo imali pola polazaka laste sa prilicno novim busevima a drugu polovinu zglobna gspova vozila u kojima zimi ne mozes da sednes na sediste jer grejanja nema, a duva sa svih strana. sad su umesto lastinih vozila ubacili gspova solo vozila, podjednako matora i rapadnuta kao oni zglobni jedina dobra stvar, verovatno ne i bezbedna je sto gsp "majstori" imaju dusu pa teraju te masine koliko mogu da idu, uglavnom su bili i do 20% brzi od lastnih koji su se strogo pridrzavali (cini mi se internih) ogranicenja brzine lasta ne pošalje bar 1/4 polazaka 83-ke. ogavni su.
zoki Posted January 14, 2016 Posted January 14, 2016 Slavija ludilo, samo jedan policajac i to u Beogradskoj. Svako jutro između 8 i 9 je zezanje, još kad dođu mladi saobraćajci na praksu bude :ziga:. Turistička organizacija bi trebalo ozbiljno da razmisli o ubacivanju u ponudu grada..
Đipalo Junuz Posted January 19, 2016 Posted January 19, 2016 Počeli su neki radovi oko konačnog sređivanja koloseka na Prokopu, večeras voz (i ja u vozu) stajao tamo skoro 20 minuta. Kašnjenja moguća i narednih dana, pogotovo popodne i uveče. Pontijače, jesi pročitao ovo? :P
El Guapo Posted January 19, 2016 Posted January 19, 2016 Novi privatnik koji je dobio 94ku, nastavlja ustaljenu praksu, prenetu od GSPa, propuštanja polazaka, a ako eventualno vozi, moraš da iskačeš pred bus da bi stao na stanicu. Sent from my Micromax A310 using Tapatalk
akibono Posted January 20, 2016 Posted January 20, 2016 Svaka čast Maliju, Vesari i naravno Aleku - kupuju 5 električnih autobusa nove tehnologije koji se nigde ne koriste, bez ikakvog testiranja i probanja po Beogradu... probao ih Tel Aviv i Sofija, našim menađerima dosta! Inače su kineski a kupujemo od Bugara :)
Pontijak Posted January 20, 2016 Posted January 20, 2016 Počeli su neki radovi oko konačnog sređivanja koloseka na Prokopu, večeras voz (i ja u vozu) stajao tamo skoro 20 minuta. Kašnjenja moguća i narednih dana, pogotovo popodne i uveče. Pontijače, jesi pročitao ovo? :P procitao, procitao :( meni to poremeti zivot kada ne radi bgvoz, razmazio sam se i odvikao od buseva i tramova, deprimira me kada moram njih da koristim
Malvo Posted January 20, 2016 Posted January 20, 2016 Okretnica, Bogoslovija (ne odgovaram za verodostojnost, postavila poznata fb strana):
Аврам Гојић Posted January 20, 2016 Posted January 20, 2016 Bila je ta vest, vozač je teško povređen.
Recommended Posts