Jump to content
IGNORED

Beogradski prevoz - GSP / Beovoz /... metro?

Recommended Posts

Posted (edited)

Slavija ludilo, samo jedan policajac i to u Beogradskoj.

Edited by halloween
Posted

Mnogo veće gužve u BG vozu nego u novembru i decembru, izgleda da su pretumbali neke autobuske linije u Batajnici i okolini pa su se ljudi prebacili na voz...

to je valjda pozitivno

Posted

Zaš to ne rade tramvaji na Bulevaru već drugi dan?

Posted

Nešto se asfaltira negde kod Cvetkove pijace. Trebalo bi valjda od subote ujutro da se vrate tramvaji na redovne trase.

Posted

Ok, sad sam video i solo 16icu. Jebite se

by Tapatalk

Posted

Ok, sad sam video i solo 16icu. Jebite se

by Tapatalk

video više puta, od skora lasta fura i solo 83-ku i to je šalju u pola 4 popodne. naravno zbog pretovara, kvari se u roku jedne vožnje.

Posted

ovamo ka mojima, odnosno ka meni (ali zelim verovati da sam i u ovoj turi privremeno ovde :) ) vise ne vozi lasta. do sad smo imali pola polazaka laste sa prilicno novim busevima a drugu polovinu zglobna gspova vozila u kojima zimi ne mozes da sednes na sediste jer grejanja nema, a duva sa svih strana. sad su umesto lastinih vozila ubacili gspova solo vozila, podjednako matora i rapadnuta kao oni zglobni

jedina dobra stvar, verovatno ne i bezbedna je sto gsp "majstori" imaju dusu pa teraju te masine koliko mogu da idu, uglavnom su bili i do 20% brzi od lastnih koji su se strogo pridrzavali (cini mi se internih) ogranicenja brzine

Posted

ovamo ka mojima, odnosno ka meni (ali zelim verovati da sam i u ovoj turi privremeno ovde :) ) vise ne vozi lasta. do sad smo imali pola polazaka laste sa prilicno novim busevima a drugu polovinu zglobna gspova vozila u kojima zimi ne mozes da sednes na sediste jer grejanja nema, a duva sa svih strana. sad su umesto lastinih vozila ubacili gspova solo vozila, podjednako matora i rapadnuta kao oni zglobni

jedina dobra stvar, verovatno ne i bezbedna je sto gsp "majstori" imaju dusu pa teraju te masine koliko mogu da idu, uglavnom su bili i do 20% brzi od lastnih koji su se strogo pridrzavali (cini mi se internih) ogranicenja brzine

lasta ne pošalje bar 1/4 polazaka 83-ke. ogavni su.

Posted

Slavija ludilo, samo jedan policajac i to u Beogradskoj.

Svako jutro između 8 i 9 je zezanje, još kad dođu mladi saobraćajci na praksu bude :ziga:. Turistička organizacija bi trebalo ozbiljno da razmisli o ubacivanju u ponudu grada..

Posted

Počeli su neki radovi oko konačnog sređivanja koloseka na Prokopu, večeras voz (i ja u vozu) stajao tamo skoro 20 minuta. Kašnjenja moguća i narednih dana, pogotovo popodne i uveče. Pontijače, jesi pročitao ovo? :P

Posted

Novi privatnik koji je dobio 94ku, nastavlja ustaljenu praksu, prenetu od GSPa, propuštanja polazaka, a ako eventualno vozi, moraš da iskačeš pred bus da bi stao na stanicu.

Sent from my Micromax A310 using Tapatalk

Posted

Svaka čast Maliju, Vesari i naravno Aleku - kupuju 5 električnih autobusa nove tehnologije koji se nigde ne koriste, bez ikakvog testiranja i probanja po Beogradu... probao ih Tel Aviv i Sofija, našim menađerima dosta! Inače su kineski a kupujemo od Bugara :)

Posted

Počeli su neki radovi oko konačnog sređivanja koloseka na Prokopu, večeras voz (i ja u vozu) stajao tamo skoro 20 minuta. Kašnjenja moguća i narednih dana, pogotovo popodne i uveče. Pontijače, jesi pročitao ovo? :P

procitao, procitao :(  meni to poremeti zivot kada ne radi bgvoz, razmazio sam se i odvikao od buseva i tramova, deprimira me kada moram njih da koristim

Posted

Okretnica, Bogoslovija (ne odgovaram za verodostojnost, postavila poznata fb strana):

12552752_663907217045061_579428837101207