teacher Posted January 11, 2016 Posted January 11, 2016 I bolje da nema, nego kao ova app za android koja više ne radi, nego što radi, ili im zinulo d za ovih 1,8rsd*xy Sent from my Micromax A310 using Tapatalk nova verzija za android radi fenomenalno
gospa buba Posted January 11, 2016 Posted January 11, 2016 Jel to opet radi? Ja sam to prestao da koristim kada me par puta oladilo Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока shta jel radi? esemes? ja koristim regular esemes, bez androida, ono, pitash i odgovori ti se. radi, samo su rezultati chesto shockantni, 12 stanica, 24 stanice. taman da krenesh peshke -_-
El Guapo Posted January 11, 2016 Posted January 11, 2016 (edited) jok more, ili je do MTS mreže, al n bi reko. Inače GSP napustio liniju 94 i povuko svoje zglobne mrcine, sad ide neki privatnik solo busevima, isto požutele krštenice, zna da se napuni, ali ipak očekujem manje ispadanja, što je sa GSPom bila redovita pojava. Edited January 11, 2016 by El Guapo
teacher Posted January 11, 2016 Posted January 11, 2016 jok more, ili je do MTS mreže, al n bi reko. hm, jesi li siguran da imaš novu verziju, koja je izašla pre mesec-dva? meni stara nije baš radila, ali nova radi bez greške.
Timmy Posted January 11, 2016 Posted January 11, 2016 (edited) Juče nova nije radila sat vremena kad mi je trebala. A taman sam mislio da više neće bagovati. Edit: ne radi mi ni sad. Edited January 11, 2016 by Timmy
levi Posted January 11, 2016 Posted January 11, 2016 Zvanična radi, ali mi nije praktična. Ili je ja ne bacam dovoljno visoko <_< Ovaj prikaz na mapi mi nije baš pregledan
Timmy Posted January 11, 2016 Posted January 11, 2016 Sve druge aplikacije mi rade. Deinstalirao, pa instalirao ponovo. I ne radi.
El Guapo Posted January 11, 2016 Posted January 11, 2016 (edited) Juče nova nije radila sat vremena kad mi je trebala. A taman sam mislio da više neće bagovati. Edit: ne radi mi ni sad. Tako je ni meni ne radi, naročito ujutru i predveče, nekad i radi, ali... Imam poslednju, narafno Kad malo bolje razmislim nije do provajdera, jer se mapa učita, samo što umesto autobusa dobijem kružić koji učitava. Edited January 11, 2016 by El Guapo
Timmy Posted January 11, 2016 Posted January 11, 2016 (edited) Da nije do mreže, mts? Edit: da, isto, ima mapa, ali to je to. Vrti tako do sutra Edited January 11, 2016 by Timmy
bigvlada Posted January 11, 2016 Posted January 11, 2016 Meni kod tih linija bitnija tačnost pre nego učestalost... 68 ide na 30 u špicu na 20. Ako upucaš vremena to je ok sasvim... Poslato sa WC šolje by BVK O da, 68 ide prilično tačno, ako sam na Zelenjaku u punom ili na pola sata, redovno idem na 68 umesto da čekam nešto drugo. Dva autobusa za tu liniju stvarno nije mnogo.
Frank Pembleton Posted January 11, 2016 Posted January 11, 2016 BTW, sad sam video na okretnici u 70-om , crvena kratka 68-ca, sad sam zaboravio ali mi upalo u oči da je brendirano ime ono što je neko spominjao neke nemce... Poslato sa WC šolje by BVK
Đipalo Junuz Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 Mnogo veće gužve u BG vozu nego u novembru i decembru, izgleda da su pretumbali neke autobuske linije u Batajnici i okolini pa su se ljudi prebacili na voz...
Recommended Posts