Valk Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 E tu imam ja baš dugo. S tim što nekad ume da ispali, ne pošalje odgovor na upit a kaže "prihvaćeno".
renne Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 Samo što ta naplaćujem, msilim ne sam app nego servis A busplus je besplatna
teacher Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 Nezvanična dvuckoviceva je i dalje bolja i praktičnija https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dvuckovic.busplus&hl=en ta ti skida novce, dok apexova koristi internet
Frank Pembleton Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 Nezvanična dvuckoviceva je i dalje bolja i praktičnija https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dvuckovic.busplus&hl=en Zar nije on prekinuo razvoj te aplikacije?Neko sa foruma ga je znao privatno...
belch Posted November 4, 2015 Author Posted November 4, 2015 nije prekinuo samo ne može da provali u sistem kao što je ranije mogao da bi skupljao informacije. a i šta vredi što je ona zvanična besplatna kad nije radila dosta dugo.
Frank Pembleton Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 nije prekinuo samo ne može da provali u sistem kao što je ranije mogao da bi skupljao informacije. a i šta vredi što je ona zvanična besplatna kad nije radila dosta dugo. E da sad se sećam, uspeli si da ga blokiraju...Mada meni svejedno kada nema za moje sokocalo...
El Guapo Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 Ja sam pre neki dan skinuo Moovit, ima i za ios, izgleda vrlo dobro odlično sa prikazom udaljenosti autobusa i planiranjem ruta ali nisam još isprobao u praksi.. I ja sam instalirao, vidim pokazuje nešto, ali da li i za koliko dolazi bus? Nezvanična dvuckoviceva je i dalje bolja i praktičnija https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dvuckovic.busplus&hl=en Bolja je, ali plaćaš 2din po upitu, dinar po dinar... Zar nije on prekinuo razvoj te aplikacije? Neko sa foruma ga je znao privatno... Nije bilo updatea preko god dana, mada tu ni nema mnogo šta da se menje, po neka novalinija ili izmena trase.
Pontijak Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 u bgvozu u 13.45 prema pancevackom mostu svirao radio preko razglasa vagona a i poceli da menjaju tapacirung sedista u spanskim tramvajima, umest onog stofa stavljena neka bela plastika, stoka beogradska je maestralno upoganila ta sedista za samo tri godine
garcia Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 a jbg, kupaju se ljudi jednom sedmicno a odecu menjaju jos redje. kapute ne nose na hemijsko nikad, lepo su impregnirani svetonikolskom przenom ribom.
Pontijak Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 (edited) a jbg, kupaju se ljudi jednom sedmicno a odecu menjaju jos redje. kapute ne nose na hemijsko nikad, lepo su impregnirani svetonikolskom przenom ribom. a i red je masnu kesu ili torbu za pijac iz koje nesto curi staviti na sediste kao i prljave cipele ili patike kako zimi tako i leti, treba noge malo odmoriti od cekanja na stanici, najludje je to sa stavljanjem stopala na sedista, to rade sve generacije svih mogucih estetskih esktenzija Edited November 4, 2015 by Pontijak
halloween Posted November 12, 2015 Posted November 12, 2015 Tokom poslednje ture voznje, zali se vozac autobusa prijatelju: Mnogo sam umoran, pre neki dan sam bio toliko rasejan da kad sam zavrsio smenu i seo u svoj auto, stao sam na autobuskoj stanici i cekao putnike da udju.
eye of the beholder Posted November 17, 2015 Posted November 17, 2015 Navatala me kontrola, kad sam rekao da nemam kartu, nemam dokumenta i nemam para da platim "dnevnu kartu", kontrolor izvukao telefon i zvao "kolegu Jovića" iz komunalne policije. Imao sam sreću pa je iza autobusa u kolima bila koleginica pa sam lagano čim smo izašli iz busa ušao kod nje u kola. Nisam se okrenuo da vidim reakciju... Tako mi i treba kada menjam jakne kad mi se ćefne. ...poslato sa najbolje verzije tt....
gospa buba Posted November 17, 2015 Posted November 17, 2015 (edited) Navatala me kontrola, kad sam rekao da nemam kartu, nemam dokumenta i nemam para da platim "dnevnu kartu", kontrolor izvukao telefon i zvao "kolegu Jovića" iz komunalne policije. Imao sam sreću pa je iza autobusa u kolima bila koleginica pa sam lagano čim smo izašli iz busa ušao kod nje u kola. Nisam se okrenuo da vidim reakciju... Tako mi i treba kada menjam jakne kad mi se ćefne. ...poslato sa najbolje verzije tt.... ali shta bi se desilo da si i sachekao kolegu jovica? on bi te, usled nemanja papira priveo, pa bi te tamo detektovali pomocu otisaka ili muchili da priznash ime, jer im ne radi baza bash taj chas? ja razumem da to mora da se reshi nekako, ali oni arche resurse na gluposti? Edited November 17, 2015 by gospa buba
eye of the beholder Posted November 17, 2015 Posted November 17, 2015 Verujem da bi me priveli. Dovoljno su ludi da to urade. ...poslato sa najbolje verzije tt....
Recommended Posts