Singer Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 pokazala mi koleginica malopre taj moovit, dobar je i dosta dobro ocenjen od strane korisnika - pogotovu u odnosu na busplus koji se raspadao
Sokrat Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 To je apex busplus app? Nju sam imao, pa sam je skinuo jer je mesecima bila neupotrebljiva.
renne Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 To je apex busplus app? Nju sam imao, pa sam je skinuo jer je mesecima bila neupotrebljiva. Da Nema za WP? Nema
teacher Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 pa wp kršina, šta si očekivao da će neko da se cima da pravi aplikaciju za te jedače baterija
Frank Pembleton Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 pa wp kršina, šta si očekivao da će neko da se cima da pravi aplikaciju za te jedače baterija Tako je i Hamlet psovao , pa posle sto banovaste moda...
eye of the beholder Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 Konačno ažurirali busplus aplikaciju koja je to aplikacija? Najbolje da daš link. Pošto vidim da ona "nezvanična" BusPlus nema apdejta.
Singer Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 kucaš u market bus plus izabereš bus plus (apex) logo ikonice je neka skaradna ćirilica install ???? profit
eye of the beholder Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 Našao. Meni to izlazi tek na nekom 7-8 mestu :(
Singer Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 zato što je dugo nije bilo i zato što je svaka druga app bila daleko pouzdanija/stabilnija od oridžidži one
Valk Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 Скоро су отворили експозитуру у старом Меркатору. https://www.busplus.rs To je u onom OLI tržnom centru, bemliga, de su i nameštaj i Italteks ali nikad nema nikoga tamo, prazne stolice i stolovi. Deluje kao napušteno.Ima busplus u YUBC crvenkapama.
Valk Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 zato što je dugo nije bilo i zato što je svaka druga app bila daleko pouzdanija/stabilnija od oridžidži one Ja imam neku plavu, je l' ta važeća?
levi Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 (edited) Nezvanična dvuckoviceva je i dalje bolja i praktičnija https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dvuckovic.busplus&hl=en Edited November 3, 2015 by levi
Recommended Posts