gervasius twinkleminkleson Posted November 2, 2015 Posted November 2, 2015 Gdje se uzimaju ove mjesecne karte? Mislim na vadjenje potpuno nove, hm, legitimacije za mjesecnu kartu, ne samo uplacivanje za naredni mjesec [dakle pretpostavljam da treba i slikanje i sve to]? Jel moze negdje u blizini bloka 62 [npr na okretnici tramvaja]? Ili moram do grada didem?
Singer Posted November 2, 2015 Posted November 2, 2015 dečko u gradu si sve vreme, kaže se do centra ako se ne voziš svaki dan više od dva puta možeš da uzmeš onu prepaid, plastičnu i da doplaćuješ koliko hoćeš i kad hoćeš. ona ima da se kupi na svakom boljem kiosku
gospa buba Posted November 2, 2015 Posted November 2, 2015 dečko u gradu si sve vreme, kaže se do centra mora da ide u beograd. ako vec insistirash -_-
vathra Posted November 2, 2015 Posted November 2, 2015 Gdje se uzimaju ove mjesecne karte? Mislim na vadjenje potpuno nove, hm, legitimacije za mjesecnu kartu, ne samo uplacivanje za naredni mjesec [dakle pretpostavljam da treba i slikanje i sve to]? Jel moze negdje u blizini bloka 62 [npr na okretnici tramvaja]? Ili moram do grada didem? Скоро су отворили експозитуру у старом Меркатору. https://www.busplus.rs
gervasius twinkleminkleson Posted November 2, 2015 Posted November 2, 2015 Danke. Idem svaki dan, definitivno mi se vise isplati uzeti ovu mjesecnu. Ne da mi se da se svercujem i razmisljam hoce li mi naplatit kaznu u nekom trenutku.
garcia Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 Zivim jednu stanicu u 2. zoni i jutros uplaćujem za ovaj mesec govoreći "za drugu zonu". Prodavačica me gleda u čudu: "Niko to ne traži, svi uplaćuju za 1." Razlika je 120 i kusur dinara.
teacher Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 Zivim jednu stanicu u 2. zoni i jutros uplaćujem za ovaj mesec govoreći "za drugu zonu". Prodavačica me gleda u čudu: "Niko to ne traži, svi uplaćuju za 1." Razlika je 120 i kusur dinara. razlika je skoro 300 dinara. prošli mesec uzeo za drugu jer me je prevarila prodavačica u trafici i rekla da moja stanica nije u prvoj. kasnijim istraživanjem došao sam do toga da mi je i posao i stan u prvoj. tako da je 300 din ostalo u kasi.
teacher Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 onda su me slagale prva zona 2990, druga zona 3275
garcia Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 (edited) aha, ok. taman sam dosao da okacim slip i upitam za razliku: edit: sreca pa mi poslodavac nije umanjio naknadu za prevoz :D Edited November 3, 2015 by garcia
teacher Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 Konačno ažurirali busplus aplikaciju jel ima za ios?
zoki Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 Ja sam pre neki dan skinuo Moovit, ima i za ios, izgleda vrlo dobro odlično sa prikazom udaljenosti autobusa i planiranjem ruta ali nisam još isprobao u praksi..
Recommended Posts