Jump to content
IGNORED

Beogradski prevoz - GSP / Beovoz /... metro?

Recommended Posts

Posted

Gdje se uzimaju ove mjesecne karte? Mislim na vadjenje potpuno nove, hm, legitimacije za mjesecnu kartu, ne samo uplacivanje za naredni mjesec [dakle pretpostavljam da treba i slikanje i sve to]? Jel moze negdje u blizini bloka 62 [npr na okretnici tramvaja]? Ili moram do grada didem?

Posted

dečko u gradu si sve vreme, kaže se do centra :nobles:

ako se ne voziš svaki dan više od dva puta možeš da uzmeš onu prepaid, plastičnu i da doplaćuješ koliko hoćeš i kad hoćeš. ona ima da se kupi na svakom boljem kiosku

Posted

dečko u gradu si sve vreme, kaže se do centra :nobles:

mora da ide u beograd. ako vec insistirash -_-

Posted

Gdje se uzimaju ove mjesecne karte? Mislim na vadjenje potpuno nove, hm, legitimacije za mjesecnu kartu, ne samo uplacivanje za naredni mjesec [dakle pretpostavljam da treba i slikanje i sve to]? Jel moze negdje u blizini bloka 62 [npr na okretnici tramvaja]? Ili moram do grada didem?

Скоро су отворили експозитуру у старом Меркатору.

https://www.busplus.rs

Posted

Danke. 

Idem svaki dan, definitivno mi se vise isplati uzeti ovu mjesecnu. Ne da mi se da se svercujem i razmisljam hoce li mi naplatit kaznu u nekom trenutku. 

Posted

Zivim jednu stanicu u 2. zoni i jutros uplaćujem za ovaj mesec govoreći "za drugu zonu".

Prodavačica me gleda u čudu: "Niko to ne traži, svi uplaćuju za 1."

Razlika je 120 i kusur dinara.

Posted

Zivim jednu stanicu u 2. zoni i jutros uplaćujem za ovaj mesec govoreći "za drugu zonu".

Prodavačica me gleda u čudu: "Niko to ne traži, svi uplaćuju za 1."

Razlika je 120 i kusur dinara.

razlika je skoro 300 dinara. prošli mesec uzeo za drugu jer me je prevarila prodavačica u trafici i rekla da moja stanica nije u prvoj. kasnijim istraživanjem došao sam do toga da mi je i posao i stan u prvoj. tako da je 300 din ostalo u kasi. :fantom: 

Posted

onda su me slagale

prva zona 2990, druga zona 3275

Posted (edited)

aha, ok.

taman  sam dosao da okacim slip i upitam za razliku:

primer.jpg

edit:

sreca pa mi poslodavac nije umanjio naknadu za prevoz :D

Edited by garcia
Posted

Konačno ažurirali busplus aplikaciju

jel ima za ios?

Posted

Ja sam pre neki dan skinuo Moovit, ima i za ios, izgleda vrlo dobro odlično sa prikazom udaljenosti autobusa i planiranjem ruta ali nisam još isprobao u praksi..