November 2, 20159 yr Gdje se uzimaju ove mjesecne karte? Mislim na vadjenje potpuno nove, hm, legitimacije za mjesecnu kartu, ne samo uplacivanje za naredni mjesec [dakle pretpostavljam da treba i slikanje i sve to]? Jel moze negdje u blizini bloka 62 [npr na okretnici tramvaja]? Ili moram do grada didem?
November 2, 20159 yr dečko u gradu si sve vreme, kaže se do centra ako se ne voziš svaki dan više od dva puta možeš da uzmeš onu prepaid, plastičnu i da doplaćuješ koliko hoćeš i kad hoćeš. ona ima da se kupi na svakom boljem kiosku
November 2, 20159 yr dečko u gradu si sve vreme, kaže se do centra mora da ide u beograd. ako vec insistirash -_-
November 2, 20159 yr Gdje se uzimaju ove mjesecne karte? Mislim na vadjenje potpuno nove, hm, legitimacije za mjesecnu kartu, ne samo uplacivanje za naredni mjesec [dakle pretpostavljam da treba i slikanje i sve to]? Jel moze negdje u blizini bloka 62 [npr na okretnici tramvaja]? Ili moram do grada didem? Скоро су отворили експозитуру у старом Меркатору. https://www.busplus.rs
November 2, 20159 yr Danke. Idem svaki dan, definitivno mi se vise isplati uzeti ovu mjesecnu. Ne da mi se da se svercujem i razmisljam hoce li mi naplatit kaznu u nekom trenutku.
November 3, 20159 yr Zivim jednu stanicu u 2. zoni i jutros uplaćujem za ovaj mesec govoreći "za drugu zonu". Prodavačica me gleda u čudu: "Niko to ne traži, svi uplaćuju za 1." Razlika je 120 i kusur dinara.
November 3, 20159 yr Zivim jednu stanicu u 2. zoni i jutros uplaćujem za ovaj mesec govoreći "za drugu zonu". Prodavačica me gleda u čudu: "Niko to ne traži, svi uplaćuju za 1." Razlika je 120 i kusur dinara. razlika je skoro 300 dinara. prošli mesec uzeo za drugu jer me je prevarila prodavačica u trafici i rekla da moja stanica nije u prvoj. kasnijim istraživanjem došao sam do toga da mi je i posao i stan u prvoj. tako da je 300 din ostalo u kasi.
November 3, 20159 yr aha, ok. taman sam dosao da okacim slip i upitam za razliku: edit: sreca pa mi poslodavac nije umanjio naknadu za prevoz :D Edited November 3, 20159 yr by garcia
November 3, 20159 yr Ja sam pre neki dan skinuo Moovit, ima i za ios, izgleda vrlo dobro odlično sa prikazom udaljenosti autobusa i planiranjem ruta ali nisam još isprobao u praksi..