Ryan Franco Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 jebo im ja mater +1 svaki dan nešto useru
Prospero Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 A što piše "Ikarbus" i "IK112" kad je Vođa lično okačio mečkinu zvezdu na prednju rešetku busa? Zašto baš sada i kome to odgovara?
Downforce Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 Па то је већ урађен рестајлинг аутобуса. Задња врата су на премијери била једнокрилна. Kod nas ti se autobusi sklapaju po principu: "Cek da vidimo sta imamo u magacinu..." Stigli do zadnjih vrata, videli sta imaju i ugradili to. Najozbiljnije pricam sto je najgore. Ne zajebavam se uopste.
jms_uk Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 Niskopodan je u prednja i srednja vrata. Da li to znaci da ima i stepenica unutra izmedju prednjeg i zadnjeg dela?
Vapad Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 Da li to znaci da ima i stepenica unutra izmedju prednjeg i zadnjeg dela? Izgleda da da...
Pontijak Posted September 2, 2015 Posted September 2, 2015 Da li to znaci da ima i stepenica unutra izmedju prednjeg i zadnjeg dela? naravno da ima i to najmodernije pokretne stepenice
fonTelefon Posted September 2, 2015 Posted September 2, 2015 Jos samo da objasnimo ovdasnjim shabanima da i MAN to ima i da je to fizika, a ne AV.
Prospero Posted September 2, 2015 Posted September 2, 2015 Nije fizika nego AV: – Mi smo odavno zauzeli stav da svi novi autobusi koje kupujemo moraju da budu niskopodni, klimatizovani, sa rampama za osobe sa specijalnim potrebama, evro pet motorom i od toga ne odustajemo – dodaje Radojević. 06.09.2012 http://www.politika.rs/rubrike/Beograd/GSP-kupuje-180-novih-zglobnih-autobusa.lt.html
katamaran Posted September 2, 2015 Posted September 2, 2015 Sve cesce vidjam onaj novi voz na starom zeleznickom mostu i svaki put ide 5 na sat. Mora da je u divnom stanju most. Mada taj most satro planiraju da preprave u pesacki pa mozda i nema logike ulagati u njega.
fonTelefon Posted September 2, 2015 Posted September 2, 2015 Sada da se ubedjujemo da je tada bila u formranju vlada Dacica cak sa ucescem Dinkica pored SNS, a ne prvog potpredsednika AV nema smisla Vas smisao za istoriju je poznat.
pavel Posted September 2, 2015 Posted September 2, 2015 Vučić lično projektovo svoj Ikarocedes autobus, uz manje plate i pemzije - tanji narod! ... usput ima i basamaci da se vežba i da noge budu fit a guze utegnute meni ovo izgleda super, na vrhu ovog uspona ceka cika kontrolor sa macolom, pa koji ne imadne pri sebi ausvajsa moze o'ma glavacke napolje a koji pak ne budne sposoban da se sam uspne uz ovu blagu uzbrdicu, taj ne treba ni da se vozi, nego mu je zdravije da pesaci i na takav nacin obaveze svoje obavlja
dranata Posted September 2, 2015 Posted September 2, 2015 meni ovo izgleda super, na vrhu ovog uspona ceka cika kontrolor sa macolom, pa koji ne imadne pri sebi ausvajsa moze o'ma glavacke napolje a koji pak ne budne sposoban da se sam uspne uz ovu blagu uzbrdicu, taj ne treba ni da se vozi, nego mu je zdravije da pesaci i na takav nacin obaveze svoje obavlja Idi u peršun zagrcnuh se....
akibono Posted September 2, 2015 Posted September 2, 2015 meni ovo izgleda super, na vrhu ovog uspona ceka cika kontrolor sa macolom, pa koji ne imadne pri sebi ausvajsa moze o'ma glavacke napolje a koji pak ne budne sposoban da se sam uspne uz ovu blagu uzbrdicu, taj ne treba ni da se vozi, nego mu je zdravije da pesaci i na takav nacin obaveze svoje obavlja Čekamo da nabave autobuse iz Perecburga, oni su i ekološki
Recommended Posts