Đipalo Junuz Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 (edited) meni ne smeta toliko, ali ne razumem na chemu zapravo shtede? Mi sedimo u vozu koji stoji u mraku, a oni ljuljaju vagon da bismo mislili da se krećemo. Edited July 21, 2015 by Đipalo Junuz
Frank Pembleton Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 odakle si pokupio mapu?Mislim da je sa FB neka grupa forthyfivers...
Frank Pembleton Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 meni ne smeta toliko, ali ne razumem na chemu zapravo shtede? Ma debili.Kapiram za 610, što ga zaustavljaju u blokovima, ali ovo sa 73 je glupost kvalitetna samo tako.Uostalom tu će da bude glavna stanica za žičaru/gondolu...
pbg12345 Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 (edited) Mislim da je sa FB neka grupa forthyfivers...hvala. naleteh tamo na link za mapu grada, pa ako nekog zanima: http://www.busevi.com/images/stories/novi-tarifni-sistem/mreza-linija-1.png na prvi pogled deluje da su prilicno sranje napravili. recimo ka umci gde su ranije isle tri linije obrenovackim putem, ostavili su samo jednu, drugu ukinuli, a trecu preusmerili na stari savski put na cijoj trasi maltene nema putnika, a vec je pokriven linijom 92. ako znacajno ne povecaju broj polazaka linije koju su ostavili, bice ogromne guzve doduse obrenovackim putem idu na svakih 10ak minuta i autobusi za obrenovac, ali te linije su u drugoj zoni edit: sad vidim da su ukinuli liniju 92 Edited July 21, 2015 by pbg12345
renne Posted July 22, 2015 Posted July 22, 2015 Vozači koji nisu bili na godišnjem sad dok su vrućine dobiće 5% veću platu
Аврам Гојић Posted July 22, 2015 Posted July 22, 2015 Da li je okretnica minibusa E6 na istom mestu gde i okretnica 95?
Frank Pembleton Posted July 22, 2015 Posted July 22, 2015 Da li je okretnica minibusa E6 na istom mestu gde i okretnica 95?I tramvaj i 94-ka...
levi Posted July 22, 2015 Posted July 22, 2015 (edited) Jel standard da ovi mercedesovi minibusevi nemaju klimu, ili su to samo oni na koje ja nalećem Edited July 22, 2015 by levi
levi Posted July 22, 2015 Posted July 22, 2015 Ne znam, viđam ih dosta da se voze sa otvorenim vratima, što je loš znak
Tihajeza Posted July 27, 2015 Posted July 27, 2015 Stara boja je umrla! Živela nova boja! (Koja je takođe stara!) ODLUČENO: Beograđani će se voziti u gradskim autobusima ove boje
Lezilebovich Posted July 27, 2015 Posted July 27, 2015 ispravno su identifikovali gorući problem u saobraćaju i hrabro su se uhvatili u koštac sa njim. neće oni, kao neki ranije, da odlažu ove kritične probleme za kraj , nego će baš njih prvo da rešavaju. takođe, ne bi me čudilo da se udene negde i po koja bela linija, pa da prevoz bude crveno beli.
Skyhighatrist Posted July 27, 2015 Posted July 27, 2015 Stara boja je umrla! Živela nova boja! (Koja je takođe stara!) ODLUČENO: Beograđani će se voziti u gradskim autobusima ove boje Na fotki uz tekst, žuti bus. U podnaslovu: "većina građana glasala da boja autobusa, tramvaja i trolejbusa u gradu bude crvena".
Recommended Posts