Jump to content

Beogradski prevoz - GSP / Beovoz /... metro?

Featured Replies

aaaa pa onda mogu jos vece ustede: iskljuci se motor a putnici moraju da guraju bus i da se svi validiraju obavezno!

Samo ti daj ideje...

Lako tebi iz belvila što ideš vozom na posao!

• Replies 16.8k
  • Views 1.3m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Na liniji 50 ima vozaca iz Bangladesa/Indije i voze jako pristojno.  Ljudi masovno pokusavaju da ih nesto pitaju: 1) jedna baba - gde se silazi za Medakovic 2 2) jedan alkos - majstore

• Najverovatnije ih neće biti ni kada se završi komplet pruga jer SrbVoz nema na raspolaganju putničke vagone za obavljanje prevoza. Elektromotororne garniture ne mogu da se koriste u ove svrhe na celom

Posted Images

Samo ti daj ideje...

Lako tebi iz belvila što ideš vozom na posao!

a sta mislis kako ce biti meni kada budem morao da guram voz? znas li ti da je samo jedan vagon tezak oko 20 tona? :cry:

a sta mislis kako ce biti meni kada budem morao da guram voz? znas li ti da je samo jedan vagon tezak oko 20 tona? :cry:

ali to je dobro za opšte stanje zdravlja nacije, zar nije preporučeno 20 min. fizičkih vežbi po glavi. eto je ušteda i u zdravstvu. uostalom nećeš vagone gurati sam, već vas nekoliko stotina.

zamishljam :lolol:

ali to je dobro za opšte stanje zdravlja nacije, zar nije preporučeno 20 min. fizičkih vežbi po glavi. eto je ušteda i u zdravstvu. uostalom nećeš vagone gurati sam, već vas nekoliko stotina.

ali, ali.... da li ce me pustiti kod fransa sa ostalima koji tu izlaze ili cemo morati da guramo do pancevackog mosta, kasnicu na posao, moracu u voz za batajnicu pa gurati opet voz, i da li ce me pustiti kod fransa da izadjem ili cu morati da guram voz do batajnice? treba to logisticki razraditi i ne sumnjam da ce vesic i mali naci najoptimalnije resenje da se gradski prevoz odvija a tek ustede u gradskom budzetu za struju i gorivo!

ili da pocnem da idem peske na posao? :unsure:

ja ne brinem da će duo mudraca Mali/ Vesić pronaći najoptimalnije rešenje.

ja ne brinem da će duo mudraca Mali/ Vesić pronaći najoptimalnije rešenje.

Evo saće samo da pobodu kočeve za crkvu u blokovima...

Evo saće samo da pobodu kočeve za crkvu u blokovima...

glogov kolac je za njih ali evoluirali, ni sunce im nista ne moze

naravno sada je prekopotrebno da se prefarba ovih hiljadu i nešto autobusa, u belu, sivu, svetloplavu ili neku četvrtu boju. bitno je da ne budu žuti.

:isuse:

zuto sa plavim molicu lepo, treba ukloniti svaki trag prethodne vlasti, cudi me da nisu krenuli u rimejk filma bitka na neretvi koji bi se snimao na savi sa sve realnim rusenjem mosta na adi

dajte izmene u saobraćaju zbog dolaska šefice pičkoustog...

To je drzavna tajna.

Nepredvidivo zbog stepea zastite. Morali bi da te ubijemo ako ti kazemo. :fantom:

jebem im mater svima

Zapravo, vagoni imaju mnogo manji otpor kotrljanju od vozila na pneumaticima.

Njemu je i dalje lakse. :fantom: