Jump to content

Beogradski prevoz - GSP / Beovoz /... metro?

Featured Replies

Pa eno ti plastični koji kaže da to nije dobro jer biciklisti smrde :isuse:

• Replies 16.8k
  • Views 1.3m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Na liniji 50 ima vozaca iz Bangladesa/Indije i voze jako pristojno.  Ljudi masovno pokusavaju da ih nesto pitaju: 1) jedna baba - gde se silazi za Medakovic 2 2) jedan alkos - majstore

• Najverovatnije ih neće biti ni kada se završi komplet pruga jer SrbVoz nema na raspolaganju putničke vagone za obavljanje prevoza. Elektromotororne garniture ne mogu da se koriste u ove svrhe na celom

Posted Images

A kad smo kod te teme, jeste čitali Famu o biciklisti? Upravo je završavam, luda knjiga :)

Pa eno ti plastični koji kaže da to nije dobro jer biciklisti smrde :isuse:

Konobari takodje

@reg: Zato sam i rekao da je dobar početak. A posle početka ima mnogo da se radi. U vesti piše i da oni rade i na infrastrukturi, samo što je povećanje plate najzvučnija mera jer većini ljudi je plata najbitnija stvar.

Ako rade na infranstrukturi, odlicno. Ova mera sa platama je svejedno losa.

Zaista ne kapiram kako smo dosli do toga da branimo biciklisticki prevoz. Niko ga nije napao.

To jednostavno nije javni prevoz. Jedino to je napisano.

Naiđe to tako ciklično. Sledeće će neko da predloži da se u beogradskom prevozu uvede ulazak na prednja vrata, u Novom Sadu funkcioniše super!

Ja sam mislio da je Autokomanda završena, zašto 59 i dalje ide Bulevarom Oslobođenja, a ne preko Dedinja?

nije završena.

i iz Ljutice Bogdana ne možeš desno u kružni, još ima barikada.

i 42 ima neku čudnu trasu.

pre bih peške stigao.

najjace je sto su na sredinu stavili cvece i ukrasni beli sljunak, koji se raznosi okolo jer radovi jos traju. 

my two cents: oni će da se naprave šašavi i da ovo privremeno izmeštanje linija proglase stalnim. sa tim u paketu ide i njihovo proređivanje.

za potrebe saopštenja mogu da se pozovu i na famozno brojanje putnika. 

Meni rekoše da po završetku Stepe samo tramvaji će ići tuda od prevoza, 33ka će ići bulevarom gde idu 47 i 48

...poslato sa najbolje verzije tt....

Meni rekoše da po završetku Stepe samo tramvaji će ići tuda od prevoza, 33ka će ići bulevarom gde idu 47 i 48

...poslato sa najbolje verzije tt....

Verovatno ne može da prođe uskim delovima kod tramvajskih stajališta.

A i što bi gurali 33 u V. Stepe? Logičnije je da ide širokim bulevarom.

Zato što V. Stepe ima više stanovnika - potencijalnih korisnika prevoza. 

Pa po toj logici i 47 i 48 treba da idu kroz nju. A bulevar i Stepa su na 100m razdaljine. Da živim u V. Stepe mislim da bih pre voleo da pešacim tih 100m al da mi autobusi ne brundaju pod prozorom.

Pa ne zive svi bas u tih 100m izmedju V.Stepe i bulevara?! Samo tramvaji kroz V. Stepe ne zvuci bas previse pametno... A kuda ce 18 sada, posto je ona skretala levo ka kumodraskoj?