Jump to content

Beogradski prevoz - GSP / Beovoz /... metro?

Featured Replies

sa lica mesta:

stormtruper2.jpg

• Replies 16.8k
  • Views 1.3m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Na liniji 50 ima vozaca iz Bangladesa/Indije i voze jako pristojno.  Ljudi masovno pokusavaju da ih nesto pitaju: 1) jedna baba - gde se silazi za Medakovic 2 2) jedan alkos - majstore

• Najverovatnije ih neće biti ni kada se završi komplet pruga jer SrbVoz nema na raspolaganju putničke vagone za obavljanje prevoza. Elektromotororne garniture ne mogu da se koriste u ove svrhe na celom

Posted Images

reci mi da je ovo fortosop molim te

Jeste fotošop al samo mala kolor korekcija i kontrasti. Ni jedan piksel nije modifikovan :nobles:

koja boles mozga taj propagandista a i narucilac

Kao hoćeš da si kreativan ti onda napravi referencu ka Star Wars, šta? Izi pizi.

Izvinite zbog prenosenja Kurira, ali tekst je napisan i dokumentovan u skladu sa pravilima novinarskog poziva

Enivej, kontrolorka je, kako se cini, gurnula zenu od 74 godine, dijabeticara, koja je u padu iz autobusa polomila ruku.

Iz teksta:

- decembar 2012 - M. P. teško je povređen na autobuskoj stanici na Karaburmi kada ga je pretukao kontrolor.

Lik je na kraju popasao krivičnu prijavu zbog napada na kontrolora i osuđen je. Kontrolor je njega zavalio pesnicom u nos. Njegova reč protiv reči 4 kontrolora. Inače, lik ima dva metra.

BG voz ne staje na Prokopu until further notice, samo prođe polagano. Prave koloseke, skretnice, kosmodrom...

Vec dva jutra cekam prevoz preko 15 min iako je po redu voznje na svakih 5.

Jel to poceo letnji red?

Vec dva jutra cekam prevoz preko 15 min iako je po redu voznje na svakih 5.

Jel to poceo letnji red?

moglo bi biti, shkola je gotova.

Samo da mi vrate 68, u 7:41h kod Merkatora

taj 68 su jednom ispremeshtali i to je izgleda to.

Ma, samo neka to oni rastegnu, redukuju... i uklopicemo se nekako.

moglo bi biti, shkola je gotova.

Videh negde, mislim da je letnji red od narednog ponedeljka, 22. juna.

dobro misliš...

onda su u toku hladne probe letnjeg reda. trijesdevetka se prepolovila