Jump to content

Beogradski prevoz - GSP / Beovoz /... metro?

Featured Replies

ali niko se i ne validira . kada se začuje onaj zvuk, svi se trgnu i pomisle da je kontrola

Edited by Lezilebovich

• Replies 16.8k
  • Views 1.3m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Na liniji 50 ima vozaca iz Bangladesa/Indije i voze jako pristojno.  Ljudi masovno pokusavaju da ih nesto pitaju: 1) jedna baba - gde se silazi za Medakovic 2 2) jedan alkos - majstore

• Najverovatnije ih neće biti ni kada se završi komplet pruga jer SrbVoz nema na raspolaganju putničke vagone za obavljanje prevoza. Elektromotororne garniture ne mogu da se koriste u ove svrhe na celom

Posted Images

otprilike neka ljudi očekuju da će se ukinuti ili bitno smanjiti sve linije gde nema redovne kontrole i koje nisu saobraćajna žila kucavica

ali niko se i ne validira . kada se začuje onaj zvuk, svi se trgnu i pomisle da je kontrola

Ja se validiram i redovno strecam ljude  :lolol:

otprilike neka ljudi očekuju da će se ukinuti ili bitno smanjiti sve linije gde nema redovne kontrole i koje nisu saobraćajna žila kucavica

Sta znam, npr. potez NBG-Zemun ima jako retke kontrole na vecini linija/ Mada sam sigurna da ce biti svakakvih kreativnih ukidanja/prespajanja linija.

Ja se validiram i redovno strecam ljude  :lolol:

Sta znam, npr. potez NBG-Zemun ima jako retke kontrole na vecini linija/ Mada sam sigurna da ce biti svakakvih kreativnih ukidanja/prespajanja linija.

ne sumnjam da ce struchnjaci ostaviti svoj pechat -_-

• 2 weeks later...

Prica se da je Gazprom (NIS) od aprila meseca poceo da validira Bus Plus svim svojim radnicima iz Beograda. Do aprila su uplacivali novac svima.

Dakle, veliki dobitak za Malog Sinisu, Vesica i ostale.

Pritom, onima koji nisu imali Bus Plus niti su ga bilo kada koristili, Gazprom je protivpravno izvadio doticnu kartu za validiranje koristivsi fotografije iz svoje baze koje su koristili za identifikacione karte svojih radnika.

Edited by Bane5

ah ti Rusi i njihova gulag - korporativna kultura :wub:

Prica se da je Gazprom (NIS) od aprila meseca poceo da validira Bus Plus svim svojim radnicima iz Beograda. Do aprila su uplacivali novac svima.

Dakle, veliki dobitak za Malog Sinisu, Vesica i ostale.

Pritom, onima koji nisu imali Bus Plus niti su ga bilo kada koristili, Gazprom je protivpravno izvadio doticnu kartu za validiranje koristivsi fotografije iz svoje baze koje su koristili za identifikacione karte svojih radnika.

o pa to je lako. neka prijave onom za privatnost, neka tuze kome treba. a akoli nije vazno, onda nishta -_-

jest, da prijave pa ih usred noci potrpaju u teretni avion i upute na novo radno mesto na lokaciji sa imenom donji mrazpetrovskij ili tako nekako nazvanu zabit

article-2440732-00329A4100000190-682_634

jest, da prijave pa ih usred noci potrpaju u teretni avion i upute na novo radno mesto na lokaciji sa imenom donji mrazpetrovskij ili tako nekako nazvanu zabit

sledeci put kad dobiju komplet charapa za celu porodicu za celu godinu, shtrikanih u tom donjem mrazopetrovsku, za svoje pare i potrebe, bice kasno josh kasnije ^_^

sledeci put kad dobiju komplet charapa za celu porodicu za celu godinu, shtrikanih u tom donjem mrazopetrovsku, za svoje pare i potrebe, bice kasno josh kasnije ^_^

ali je zato klima kao za vas gospa bubo! nema leta! nema vrucina! samo ladno vreme! :D

94

44bc735fc9b292a2eead5e72167eaa26.jpg

jel ide?

ide. :sleep:

pali, ide

• Author

baš gledam šta je to tolko čudno na slici. 

ništa.

čak ima i nalepljeno ne naslanjaj se, nema prozora