March 4, 201510 yr "celodnevno" jao, nisam čula ovu reč 30 godina! onaj produženi boravak u školi, kad te kupe iz škole u 5 se zvao "celodnevna". "u kojoj si smeni?", "ja sam iz celodnevne". :D
March 4, 201510 yr Prvo prekrše Zakon o radu tako što preusmere pare za prevoz direktno privatnoj kompaniji, a onda ne uplaćuju ni to i teraju ljude da se ponižavaju pred kontrolorima.
March 4, 201510 yr Meni se svidja I ovaj deo da ce zamoliti kontrolore da uvaze ovo objasnjenje prosvetnim radnicima koje ulove bez karte. Da li to znaci da svako ko nema kartu (pod uslovom da ovi to uvaze) moze da kaze da radi u prosveti, drugo, mogu li svi zaposleni kojima poslodavci ne isplate/uplate prevoz pre 1. u mesecu mogu da traze isto izuzece od kazni?
March 4, 201510 yr Meni se svidja I ovaj deo da ce zamoliti kontrolore da uvaze ovo objasnjenje prosvetnim radnicima koje ulove bez karte. Da li to znaci da svako ko nema kartu (pod uslovom da ovi to uvaze) moze da kaze da radi u prosveti, drugo, mogu li svi zaposleni kojima poslodavci ne isplate/uplate prevoz pre 1. u mesecu mogu da traze isto izuzece od kazni? Ma da bre, ovo je ozbiljna pizdarija po svakom osnovu.
March 4, 201510 yr el bus plus đilasov? poserem mu se u nanu naninu... garant je "radio" i ove podzemne kontejnere, stoka
March 4, 201510 yr Prvo prekrše Zakon o radu tako što preusmere pare za prevoz direktno privatnoj kompaniji, a onda ne uplaćuju ni to i teraju ljude da se ponižavaju pred kontrolorima. ne dodjes na posao i to je to.
March 4, 201510 yr mislim da ukoliko se prosvetarima ne uplaćuje busplus na vreme nikada ne ćemo imati dualno obrazovanje.
March 4, 201510 yr jel proradio bg voz, da li zna neko, posto nisam uspeo da iskopam nigde tu informaciju? edit: sad sam video http://mondo.rs/a775025/Info/Drustvo/BG-voz-Blokirana-stanica-Zemun.html Edited March 4, 201510 yr by smorenko
March 4, 201510 yr Javljaju da je odblokirano to što je bilo blokirano, vozovi bi trebalo da idu redovno... Videćemo ujutro.