March 2, 201510 yr a bilo bi super da to sve preko razglasa ide na nemackom. naročito ono "dieses Bus endet* hier, bitte alle austeigen " :D (moje omiljeno, znači "ovaj autobus ovde završava, molimo da svi izađu" jerbo će bus uskoro da se razloži na atome i da nestane te je bolje da izađeš na vreme)
March 2, 201510 yr naročito ono "dieses Bus endet* hier, bitte alle austeigen " :D (moje omiljeno, znači "ovaj autobus ovde završava, molimo da svi izađu" jerbo će bus uskoro da se razloži na atome i da nestane te je bolje da izađeš na vreme) Tamo gde sam ja obitavao, govorili su samo "Endehaltestelle, bitte alle aussteigen"
March 2, 201510 yr ja sam čula nekoliko varijanti: Endhaltestelle, Endstation, diese Fahrt endet hier (ova vožnja se ovde završava) što je sve ok, + ona fascinantna :D
March 2, 201510 yr evo, prolazi ponedeljak, 10 dana posle švercovanja u trandži a kazna ne dolazi na adresu
March 2, 201510 yr jedva čekam da vidim kako će pisamce da doleprša... Dolepršaće u vidu preporučene pošiljke, ako ne budeš kući. Videćeš tajnoviti poziv da preuzmeš nešto u pošti. Nećeš znati da li je to kakav divan poklon iz neke egzotične zemlje, da li te se setila bogata tetka iz Bruklina i poslala ti novi "ajped", obuzimaće te slatki snovi o gedžetima i pozivima na ostavinske rasprave ljudi na koje nisi godinama ni pomislio, ali kurac, na beloj će koverti pisati Skupština grada Beograda.
March 2, 201510 yr Donekle si u pravu, ja zaista čekam jedan paketić iz grada Čikaga. Sada je već jasno da je to trka mrtvaca, ko će pre da me ujebe - Skupština Grada ili surprise from ju es of ej
March 2, 201510 yr doći će policajci da te vode u zatvor, ne brini ništa uuuuuuu I am so scarred, bio bi to predlog za izmenu scenarija Relatos Salvajes Edited March 2, 201510 yr by Marcus Wulffings
March 4, 201510 yr gde ide autobus 711? videh ga na tabli u gagarina. mora bit neki munze, altina, neshto novo edip. pitajte gugla <_< Trasa linije je: Novi Beograd /Pohorska/ – Goce Delčeva – Bulevar Mihajla Pupina – Omladinskih brigada – Auto-put Beograd – Šid – Put za Ugrinovce – Beogradska u Ugrinovcima – Ugrinovci. Na novom delu trase linije 711 vozila javnog prevoza će koristiti postojeća stajališta javnog gradskog prevoza. Na ovoj liniji radnim danima će saobraćati dva vozila celodnevno. nachi bila sam na nekim lepkovima u gagarina ^_^ Edited March 4, 201510 yr by gospa buba