Аврам Гојић Posted February 28, 2015 Posted February 28, 2015 naravno da je autoritativnije. moja gospodja tera macke sa zabranjenih mesta povikom "Katzen Raus!". Provereno radi.
darling Posted February 28, 2015 Posted February 28, 2015 da, da, to je taj zvuk koji zelim da se cuje zarad pravog ugodjaja : AUSVAJS!... RAUS! :fashisto:
gospa buba Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 (edited) vi bi, kanda, voleli da oni dođu? shta cete gosn dzole, navikli mi, navikli oni ^_^ Edited March 1, 2015 by gospa buba
MancMellow Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 treća sreća, jbg ma nije samo to, nego mi napravimo nešto što iole liči na nešto tek kad oni odu. a da bi otišli, moraju prvo da dođu, takav je red ^_^
gospa buba Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 ma nije samo to, nego mi napravimo nešto što iole liči na nešto tek kad oni odu. a da bi otišli, moraju prvo da dođu, takav je red ^_^ ima smisla ^_^
hazard Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 Škripi vam ta analogija kada je u pitanju prvi svetski rat, Manče ti kao istoričar bi valjda trebalo da znaš
gospa buba Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 Škripi vam ta analogija kada je u pitanju prvi svetski rat, Manče ti kao istoričar bi valjda trebalo da znaš uuu! odlichno! ja kao mashinski inzenjer ne moram nishta da znam -_- zadrzacu analogiju za sebe ^_^
hazard Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 Pa dobro. Ja npr. ne znam da li sam uopšte reč ,,analogija" upotrebio pravilno u gornjoj rečenici, uvek me to jebe, al reko aj sad pa kud puklo da puklo. Al eto nisam studirao srpski pa je to ok
MancMellow Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 Škripi vam ta analogija kada je u pitanju prvi svetski rat, Manče ti kao istoričar bi valjda trebalo da znaš kako škripi. tek su oni uspeli da "slome" Srbiju, a posle toga je nastala zemlja koja baš i nije bila zajebancija. Odnosno, bar je imala potencijal da ne bude zajebancija u Evropskim okvirima, ako ništa drugo.
hazard Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 Ja sam te razumeo u smislu da ono što je bilo pre njihovog dolaska nije valjalo. Ako to važi za Kraljevinu Jugoslaviju 1941., ne važi za Kraljevinu Srbiju 1914. Na to sam mislio
Anonymous Posted March 2, 2015 Posted March 2, 2015 (edited) Vi se zajebavajte, ali taj švapski zaista funkcioniše. U bečkom metrou neki ker zalajao na ženu preko puta, a ona mu rekla 'Bite?', ker se istog sekunda pokrio ušima i zaćutao. Edited March 2, 2015 by Anonymous
Recommended Posts