February 28, 201510 yr naravno da je autoritativnije. moja gospodja tera macke sa zabranjenih mesta povikom "Katzen Raus!". Provereno radi.
February 28, 201510 yr da, da, to je taj zvuk koji zelim da se cuje zarad pravog ugodjaja : AUSVAJS!... RAUS! :fashisto:
March 1, 201510 yr vi bi, kanda, voleli da oni dođu? shta cete gosn dzole, navikli mi, navikli oni ^_^ Edited March 1, 201510 yr by gospa buba
March 1, 201510 yr treća sreća, jbg ma nije samo to, nego mi napravimo nešto što iole liči na nešto tek kad oni odu. a da bi otišli, moraju prvo da dođu, takav je red ^_^
March 1, 201510 yr ma nije samo to, nego mi napravimo nešto što iole liči na nešto tek kad oni odu. a da bi otišli, moraju prvo da dođu, takav je red ^_^ ima smisla ^_^
March 1, 201510 yr Škripi vam ta analogija kada je u pitanju prvi svetski rat, Manče ti kao istoričar bi valjda trebalo da znaš
March 1, 201510 yr Škripi vam ta analogija kada je u pitanju prvi svetski rat, Manče ti kao istoričar bi valjda trebalo da znaš uuu! odlichno! ja kao mashinski inzenjer ne moram nishta da znam -_- zadrzacu analogiju za sebe ^_^
March 1, 201510 yr Pa dobro. Ja npr. ne znam da li sam uopšte reč ,,analogija" upotrebio pravilno u gornjoj rečenici, uvek me to jebe, al reko aj sad pa kud puklo da puklo. Al eto nisam studirao srpski pa je to ok
March 1, 201510 yr Škripi vam ta analogija kada je u pitanju prvi svetski rat, Manče ti kao istoričar bi valjda trebalo da znaš kako škripi. tek su oni uspeli da "slome" Srbiju, a posle toga je nastala zemlja koja baš i nije bila zajebancija. Odnosno, bar je imala potencijal da ne bude zajebancija u Evropskim okvirima, ako ništa drugo.
March 1, 201510 yr Ja sam te razumeo u smislu da ono što je bilo pre njihovog dolaska nije valjalo. Ako to važi za Kraljevinu Jugoslaviju 1941., ne važi za Kraljevinu Srbiju 1914. Na to sam mislio
March 2, 201510 yr Vi se zajebavajte, ali taj švapski zaista funkcioniše. U bečkom metrou neki ker zalajao na ženu preko puta, a ona mu rekla 'Bite?', ker se istog sekunda pokrio ušima i zaćutao. Edited March 2, 201510 yr by Anonymous