Аврам Гојић Posted February 27, 2015 Posted February 27, 2015 ušli kod bloka 70, neprimetno i to samo jedna žena koja ja tek na pola puta do sledeće stanice blokirala validator... Možda menjaju taktiku... Nova generacija "screamersa", dakle. Prilagođavaju se. Uče. Sve su nam sličniji.
Tale Posted February 27, 2015 Posted February 27, 2015 Nova generacija "screamersa", dakle. Prilagođavaju se. Uče. Sve su nam sličniji.
Singer Posted February 27, 2015 Posted February 27, 2015 Jutros mi javlja lepša i pametnija polovina (ona svakodnevno ide baš tom relacijom) da su viđeni - ušli kod bloka 70, neprimetno i to samo jedna žena koja ja tek na pola puta do sledeće stanice blokirala validator... Možda menjaju taktiku... To im je sad novo, kao čekaju da uđu putnici, da se vrata zatvore i vozilo krene i onda ispod jakne kucaju u fazonu A-HA! Got you suckers! Problem je taj što i nakon got ju sakersi i dalje imaju isti metod a to je da se paušalno pregledaju karte i nešto mrmljaju sebi u bradu.
*edited by mod Posted February 27, 2015 Posted February 27, 2015 Da, pregled karata ide dok ne nadju nekog bez iste i obda se čoporativno bace na njega. tako da ako neko od prvih par putnika nema kartu i ne deluje preteće ostatak prevoza može da odahne.
nera Posted February 27, 2015 Posted February 27, 2015 To im je sad novo, kao čekaju da uđu putnici, da se vrata zatvore i vozilo krene i onda ispod jakne kucaju u fazonu A-HA! Got you suckers! Problem je taj što i nakon got ju sakersi i dalje imaju isti metod a to je da se paušalno pregledaju karte i nešto mrmljaju sebi u bradu. A ja se pitam sto se ljudi strecaju kad validiram kartu... juce je jedan stariji covek alarmirao svoju gospodju da validiraju karte dok sam ja vadila i vracala u ranac... pomislio je da sam kontrola
Аврам Гојић Posted February 27, 2015 Posted February 27, 2015 Ponekad mi se desi da uđem sa crnom, malo većom torbicom oko vrata, kad se tako nosi ima nekako utilitaran i služben izgled. Pa sve onako brknem po njoj, hehe, vidim petoro me gleda ispod oka. mislim se sunce vam vaše mangupsko.
garcia Posted February 27, 2015 Posted February 27, 2015 svojevremeno su ridžovane odenuli u one fluoroscentne prsluke.i jednom ulazi grupa ljudi u tim prslucima u tramvaj kod topciderskog parka, buljuk naroda pokulja napolje. ovi posedaju a na leđima im piše... "Gradsko zelenilo".
gospa buba Posted February 27, 2015 Posted February 27, 2015 svojevremeno su ridžovane odenuli u one fluoroscentne prsluke. i jednom ulazi grupa ljudi u tim prslucima u tramvaj kod topciderskog parka, buljuk naroda pokulja napolje. ovi posedaju a na leđima im piše... "Gradsko zelenilo". jeste, al oni nisu ni morali da ulaze u autobuse, naplata je rasla samo vizuelnim kontaktom ^_^
Prospero Posted February 27, 2015 Posted February 27, 2015 Ja sam jednom pobegao iz busa jer sam od postara pomislio da je ridzovan :sramota:
darling Posted February 27, 2015 Posted February 27, 2015 jel ima u vasem prevozu da kad udje kontrola sa razglasa se zacuje "kontrolori u vozilu, pripremite svoje karte za pregled"?
gospa buba Posted February 27, 2015 Posted February 27, 2015 (edited) jel ima u vasem prevozu da kad udje kontrola sa razglasa se zacuje "kontrolori u vozilu, pripremite svoje karte za pregled"? jes pa da se svi onesveste, iovako su babe na ivici srchanog udara kad bilo ko otkuca kartu. da bude ona prosvetna kolektivna prenosiva histerija ^_^ Edited February 27, 2015 by gospa buba
darling Posted February 27, 2015 Posted February 27, 2015 (edited) sta smo mi bogu skrivili da kod nas ima?! :( a bilo bi super da to sve preko razglasa ide na nemackom. Edited February 27, 2015 by darling
ajgor Posted February 27, 2015 Posted February 27, 2015 jel ima u vasem prevozu da kad udje kontrola sa razglasa se zacuje "kontrolori u vozilu, pripremite svoje karte za pregled"? Čuo prošle nedelje u nečemu što ide ka Banovom brdu, beše 37 ili 88, onaj novi Solaris, ali se očito još nije proširilo svuda.
gospa buba Posted February 27, 2015 Posted February 27, 2015 a bilo bi super da to sve preko razglasa ide na nemackom. pa shto na nemachkom
garcia Posted February 28, 2015 Posted February 28, 2015 deluje autoritarnije... Achtung! Achtung! Zwei Esel Eingänge.
Recommended Posts