Jump to content
IGNORED

Beogradski prevoz - GSP / Beovoz /... metro?

Recommended Posts

Posted

ušli kod bloka 70, neprimetno i to samo jedna žena koja ja tek na pola puta do sledeće stanice blokirala validator... Možda menjaju taktiku... :ph34r:

Nova generacija "screamersa", dakle. 

Prilagođavaju se. Uče.

Sve su nam sličniji.

Posted

Nova generacija "screamersa", dakle. 

Prilagođavaju se. Uče.

Sve su nam sličniji.

war-of-the-worlds-by-robert.jpg

Posted

Jutros mi javlja lepša i pametnija polovina (ona svakodnevno ide baš tom relacijom) da su viđeni - ušli kod bloka 70, neprimetno i to samo jedna žena koja ja tek na pola puta do sledeće stanice blokirala validator... Možda menjaju taktiku... :ph34r:

To im je sad novo, kao čekaju da uđu putnici, da se vrata zatvore i vozilo krene i onda ispod jakne kucaju u fazonu A-HA! Got you suckers!

Problem je taj što i nakon got ju sakersi i dalje imaju isti metod a to je da se paušalno pregledaju karte i nešto mrmljaju sebi u bradu.

Posted

Da, pregled karata ide dok ne nadju nekog bez iste i obda se čoporativno bace na njega. tako da ako neko od prvih par putnika nema kartu i ne deluje preteće ostatak prevoza može da odahne.

Posted

To im je sad novo, kao čekaju da uđu putnici, da se vrata zatvore i vozilo krene i onda ispod jakne kucaju u fazonu A-HA! Got you suckers!

Problem je taj što i nakon got ju sakersi i dalje imaju isti metod a to je da se paušalno pregledaju karte i nešto mrmljaju sebi u bradu.

A ja se pitam sto se ljudi strecaju kad validiram kartu... juce je jedan stariji covek alarmirao svoju gospodju da validiraju karte dok sam ja vadila i vracala u ranac... pomislio je da sam kontrola :isuse:

Posted

Ponekad mi se desi da uđem sa crnom, malo većom torbicom oko vrata, kad se tako nosi ima nekako utilitaran i služben izgled. Pa sve onako brknem po njoj, hehe, vidim petoro me gleda ispod oka. mislim se sunce vam vaše mangupsko.

Posted

svojevremeno su ridžovane odenuli u one fluoroscentne prsluke.
i jednom ulazi grupa ljudi u tim prslucima u tramvaj kod topciderskog parka, buljuk naroda pokulja napolje.

ovi posedaju a na leđima im piše... "Gradsko zelenilo".

Posted

svojevremeno su ridžovane odenuli u one fluoroscentne prsluke.

i jednom ulazi grupa ljudi u tim prslucima u tramvaj kod topciderskog parka, buljuk naroda pokulja napolje.

ovi posedaju a na leđima im piše... "Gradsko zelenilo".

jeste, al oni nisu ni morali da ulaze u autobuse, naplata je rasla samo vizuelnim kontaktom ^_^

Posted

Ja sam jednom pobegao iz busa jer sam od postara pomislio da je ridzovan :sramota:

Posted

jel ima u vasem prevozu da kad udje kontrola sa razglasa se zacuje "kontrolori u vozilu, pripremite svoje karte za pregled"?

Posted (edited)

jel ima u vasem prevozu da kad udje kontrola sa razglasa se zacuje "kontrolori u vozilu, pripremite svoje karte za pregled"?

jes pa da se svi onesveste, iovako su babe na ivici srchanog udara kad bilo ko otkuca kartu.

da bude ona prosvetna kolektivna prenosiva histerija ^_^

Edited by gospa buba
Posted (edited)

sta smo mi bogu skrivili da kod nas ima?! :(

a bilo bi super da to sve preko razglasa ide na nemackom.  :lolol:

Edited by darling
Posted

Čuo prošle nedelje u nečemu što ide ka Banovom brdu, beše 37 ili 88, onaj novi Solaris, ali se očito još nije proširilo svuda. 

Posted

a bilo bi super da to sve preko razglasa ide na nemackom.  :lolol:

pa shto na nemachkom :lolol:

Posted

deluje autoritarnije...

Achtung! Achtung! Zwei Esel Eingänge.