gospa buba Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 gadure, kazem ti. i onda se josh neshto gicaju kad ih uhvate na nedelu -_-
Malvo Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 Za sminku i garderobu imaju i para i vremena, ali zato kartu nemaju, a licnu zaborave! Hocu i ja da se ofarbam i nasminkam, kao Zorana Mihajlovic da budem, zato daj licnu da pisem kaznu.
gospa buba Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 dajte neki risrch da se radi, koliko su zena apsili, a od koliko mushkaraca su dobili batine svog zivota mislim, informacije radi...
Singer Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 kaže mi kolega da je taj što je snimao ozbiljno povredio dva komunalca... jednom valjda slomio jagodičnu kost a drugog something something nožem. epilog - urgentni centar zaključak: danas svi imaju ladno oružje uzase
levi Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 Ne možeš više mirno da se voziš gsp-om a da ti neka budala ne podleti po nož
gospa buba Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 pa cela ta ujdurma oko organizacije je kao javni poziv za ludake. nece da valja.
copkillah Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 sami su to zamesili svojim bahaćenjem i neobavljanjem svoje osnovne dužnosti plus šta oni ima kome da brane da ih snima, nemaju na to pravo
Milogled Bluff Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 (edited) kaže mi kolega da je taj što je snimao ozbiljno povredio dva komunalca... jednom valjda slomio jagodičnu kost a drugog something something nožem. epilog - urgentni centar zaključak: danas svi imaju ladno oružje uzase Ruka mu se pozlatila. A kad vidim koje kreature ovde podrzavaju uvodjenje reda medju zenske osobe u javnom prevozu, putem posalica iz specijalne osnovne skole - ruka mu se pozlatila x beskonacno Edited February 5, 2015 by Milogled Bluff
MancMellow Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 (edited) Ništa, od sad žandarmerija da kontroliše. Ako to ne upali - da se potpiše neki poseban sporazum sa NATO da dodju marinci da kontrolišu busplus. Ili bar garda Ohaja. A "Striži" da nadleću da kontrolišu ko sve snima. Edited February 5, 2015 by MancMellow
levi Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 Sve je bolje nego da naoružani radovci ili neki drugi huligani sa noževima krenu da sprovode svoju pravdu
copkillah Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 tako je, bolje da najebavaju obične žene nego da najebe bahata i bezobrazna budala
MancMellow Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 (edited) Sve je bolje nego da naoružani radovci ili neki drugi huligani sa noževima krenu da sprovode svoju pravdu ama uopšte se ne radi o tome. ja sam za to da je kondukter u svakom busu. nego je ovo sto radi država samo po sebi kršenje zakona. Edited February 5, 2015 by MancMellow
MancMellow Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 (edited) hmmm, botovi cute (ili se pridruzuju hajci, vrag ce znati) i ne lupaju minuse i pluseve na komentarima na ovu vest. nesto tu smrdi... Edited February 5, 2015 by MancMellow
gospa buba Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 putem posalica iz specijalne osnovne skole nesrecno ti je poredjenje i apelujem da se ne koristi! drugo, ovo ipak spada u domen redovnog obrazovanja -_-
Recommended Posts